vrijdag 9 november 2018

Lieve teksten voor je vriendin

Lieve teksten voor je vriendin

Met een paar lieve teksten voor je vriendin bestaat er geen twijfel dat ze je meteen zal beantwoorden. Lieve zinnetjes voor je vriend of vriendin nodig? Wij hebben ze allemaal. In het Nederlands en Engels!


Deze lieve zinnetjes kan je gebruiken voor lieve smsjes, lieve facebook berichtjes of wat nog veel leuker is, stuur een kaartje met de lieve zinnetjes! Soms wil jij je beste vriendin spontaan laten weten dat zij super belangrijk is voor jou en dat je blij bent dat zij jouw vriendin is. Wat is er dan leuker dan haar één van deze lieve teksten te. Je kunt natuurlijk zélf op zoek gaan naar woorden, maar als je daar even om verlegen zit, helpen wij je graag uit de brand.


Met een passende tekst kun je je vriendin laten weten dat ze belangrijk voor je is. De teksten op deze pagina gaan over een vriendin. Je kunt de teksten gebruiken om iets aan je vriendin duidelijk te maken.


Een kaartje met een leuke tekst voor een vriendin is dan erg spontaan en vooral lief. Vooral voor mannen kan het erg moeilijk zijn om voor een vriendin een passende tekst op een kaartje te schrijven. Maak haar blij en gelukkig met een van de volgende liefdes zinnen zoals: Je stralende ogen, je onbetaalbare lach, bij jou wil ik zijn, iedere dag. Lieve Conny, zo heb ik je leren kennen, zo ontstond onze vriendschap.


Ik wil er voor je zijn, met mijn handen om je vast te houden, in mijn hoofd om elke dag aan je te denken, in mijn hart om van je te blijven houden! Ingezonden door Jacqueline. Verlief verloofd en getrouwd. De dag zal mooi beginnen met zon en heel veel kleur lieve , zachte zinnen ruimte achter een deur. Heb jij een beste vriendin ? Lucky you, want dan heb je een speciaal persoon naast je staan, met wie je alles kunt delen.


Een echte vriendschap is onvoorwaardelijk en dat is echt bijzonder. Een beste vriendin heb je dan ook niet zomaar: je moet er beiden in geloven en erin kunnen investeren. Lieve beste vriendin Ik heb geen woorden nodig om het uit te leggen, Maar ik wilde je toch zeggen.


In de hele wereld ben je mijn beste vriendin , Van dit gedicht nog maar het begin! Je staat voor mij klaar als ik dat nodig heb, Je luistert, al houd ik nooit mijn klep. Ik kan je bellen wanneer ik wil, We hebben nooit een meningsverschil. Deze teksten kan je gebruiken om aan je vriendin te laten merken dat je aan haar denkt.


Stuur eens een leuk kaartje met een lieve en opbeurende tekst bijvoorbeeld. Er zijn online duizenden leuke kaartjes te vinden, ook het kaartje dat precies bij je vriendin past. Hier vind je mooie, leuke, lieve en grappige tekstjes. Zoals verjaardagstekstjes, trouwtekstjes en geboortetekstjes. Het schrijven daarvan gaat erg eenvoudig wanneer je een aantal voorbeelden van verjaardagswensen en verjaardagsteksten hebt gezien.


Bekijk hieronder direct alle teksten voor een verjaardag van een vriendin of je vriendin en heb je de mogelijkheid om een prachtig kaartje of cadeau te kopen bij de specialist. Elke verjaardag moet goed gevierd worden, maar de verjaardag van een lieve vriendin moet misschien wel extra goed gevierd worden. Je kunt er voor kiezen om je vriendin een kaart te sturen met een persoonlijke boodschap er op. Want laten we eerlijk zijn, niks is leuker dan het ontvangen van een persoonlijke boodschap waarin je kunt lezen waarom juist jij zo bijzonder bent voor die persoon. Mooie teksten voor de liefde zijn het meest gezocht en terecht.


Een originele romantische spreuk uitspreken aan je geliefde is het mooiste wat er is. Je hoeft het echt niet alleen met Valentijnsdag te doen. Deze kerst teksten kun je sturen naar een goede, hartsvriendin, schoolvriendin of naar je partner. Een kerst tekst voor haar kun je gebruiken ter inspiratie maar je mag een tekst ook zo overnemen op een kaartje. Je bent een vriendin die ik kan vertrouwen.


Goede vriendinnen zijn als. Vriendschapsgedichten kort maar krachtig kunnen een oppepper geven aan jouw vriend of vriendin. Het laat ze even weten dat je blij met hem of haar bent en dat je hem of haar waardeert. Ik heb dit filmpje gemaakt voor mijn beste vriendin Laura, als cadeautje voor haar 15e verjaard Voor de allerbeste vriendin van de wereld(l)!


Lieve teksten voor je vriendin

Lieve Lisa, Hierbij voor jou mijn filmpje, Ik ben stapelgek op jou! XxX je mannetj Viola, van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Verjaardag Van harte gefeliciteerd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts