vrijdag 16 november 2018

Rommelmarkt hasselt

Rommelmarkt hasselt

Deze webpagina biedt een overzicht van de rommelmarkten in de volgende maanden in Hasselt. Tevens kan u zelf een rommelmarkt opgeven en deze zal dan op de site vermeld worden. Een overzicht van alle rommelmarkten, garageverkopen, brocanterieën en braderieën in Hasselt , Genk, Tongeren, Sint-Truiden, Neerpelt, Maasmechelen, Beringen, Peer en de rest van Limburg.


Rommelmarkt hasselt

Organiseer je zelf een rommelmarkt of garageverkoop? Zoek je naar een rommelmarkt in de buurt van Hasselt ? Hieronder vind je alvast de rommelmarkten en brocantes is Hasselt zelf. Zijn er rommelmarkten waarvan je weet dat ze niet in de lijst staan?


Laat het ons weten, wij proberen deze alsnog toe te voegen. Alle activiteiten en uitstappen in Hasselt van het type Markt of braderie. Ontdek wat te doen vandaag, morgen, dit weekend of later.


Zoals gisteren ook weer ( Zondag Oktober ) Op KM van de Dampoort. Het Schlagerfestival Jong en oud amuseren zich op Het Schlagerfestival en trekken jaarlijks talrijk (meer en meer verkleed) naar de Ethias Arena voor een onvergetelijke avond of namiddag. Creatievelingen werken er live aan hun nieuwe creaties.


En er is live muziek en straatanimatie. Bekijk hier alle rommelmarkten die vandaag zullen plaatsvinden. Vind leuke vintage tweedehands producten op een gezellige brocante braderie.


Bezoeke rommelmarktvandaag. Hasselt schakelt burgers in om inbrekers te betrappen. Het Hasseltse stadsbestuur gaat de Hasselaren inschakelen om. Stand opbouwen tussen 9. Let op: de 5standen zijn elk jaar snel volzet!


Vlooienmarkt Banneuxwijk in Hasselt , Banneuxwijk Hasselt , zaterdag, 12. Weet jij wat te doen dit weekend? De rommelmarkten in Limburg staan niet stil! Bekijk dan zeker of er een buiten rommelmarkt is dit weekend.


Stelt de weerman weer teleur dit weekend? Binnen rommelmarkten zijn een leuk alternatief om koopjes te doen en onder de mensen te komen. Er zijn geen rommelmarkten gevonden voor HASSELT. Help ons onze kalendar aan te vullen.


Wij verloten elke maand een waardebon voor bol. Een gezellige rommelmarkt , ter gelegenheid van de Runkster Volksfeesten. Met tal van leuke nevenactiviteiten in de omgeving van de Runkstersteenweg te Runkst- Hasselt. U wil een verkoopstand op onze rommelmarkt ? Vermits die maar één maal per jaar wordt gehouden wilde ik. GOUDEN EN ZILVEREN SIERADEN OOK KAPOTTE SIERADEN KUNNEN VEEL GELD WAARD.


Dit kan heel eenvoudig door een formulier in te vullen. Uw ingave zal dan worden nagezien en verschijnt vervolgens op de website. Rommelmarkt agenda, vind rommelmarkten bij jou in de buurt. Op die manier kan u publiciteit en reclame maken voor uw rommelmarkt en zo bezoekers en standhouders aantrekken. Een rommelmarkt kan worden georganiseerd bij verschillende gelegenheden.


Op zondag december steken mensen over de hele wereld om uur kaarsjes aan ter nagedachtenis van overleden kinderen. Ook de stad Hasselt organiseert dan een sereen moment in de Japanse Tuin voor iedereen die een kind verloren heeft of zich verbonden voelt. Er werd geen rommelmarkt gevonden voor deze provincie. Wees de eerste om uw rommelmarkt te adverteren ! Onze rommelmarkt in een paar woorden gezellige rommelmarkt tgv Runkster Volksfeesten met leuke nevenactiviteiten. Officiele pagina van de Sjacherbeurs Genk.


Vind een rommelmarkt , bazaar, garageverkoop of vlooienmarkt in uw buurt. Of voeg gratis uw rommelmarkt toe voor extra publiciteit. Met aandacht voor geest én lichaam, maakt het Jenevermuseum van je bezoek een beleving.


Studenten Remco Van Looy en Joris Reyskens zamelen oude maar (nog) niet versleten spullen in bij vrienden, familie en kennissen. Op zaterdag december verkopen ze de spullen op de rommelmarkt in Sint-Truiden. De opbrengst van de verkoop gaat naar Poverello, een organisatie die zich inzet voor mensen die in armoede leven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts