donderdag 29 november 2018

Huis verkopen vlaams woningfonds

Huis verkopen vlaams woningfonds

Lees er hier alles over. Nadat wij het ondertekend kredietaanbod hebben ontvangen, kan je contact opnemen met je notaris om een datum af te spreken voor het tekenen van de kredietakte. Na het tekenen van de kredietakte hoef je enkel nog te genieten van je eigen woning of appartement. De goedkoopste lening voor je woning? Kom gerust eens langs in één van onze kantoren.


Vijf jaar geleden kochten we een huis waarvoor wij een sociale lening kregen. We hebben de hele woning verbouwd. Nu is ons gezin uitgebreid en wordt de woning wat krap.


Ik loop ook de hele tijd oververmoeid rond. Ik had het wonen langs een drukke weg onderschat. Wij zouden dus graag deze woning verkopen. Ik dacht dat u zich er dan toe verbond jaar in het huis te wonen (of 20jaar het huis te bezitten). Hiervoor zal u wat meer informatie moeten verschaffen.


Wilt u een woning kopen en hebt u een bescheiden inkomen? Wanneer je jouw huis te snel verkoopt, dan roept dat bij de fiscus de nodige vragen op. Dat kan dan ook grondige gevolgen met zich meebrengen, zowel in positieve als in negatieve zin.


Een korte bespreking kan de nodige verduidelijking brengen. In dit artikel: wat bij een snelle verkoop van de woning (max. jaar na aankoop)? Maffia-aannemer kraakt en plaatst illegalen in huis.


Ik weet alleen niet of ik mijn huis nu al kan verkopen ? Maar al die zorgen zijn voor niets geweest. De belangrijkste kosten van verkoop op een rijtje. Wie zijn huis verkoopt, wil daar – als het even kan – wat aan verdienen. Wie het slim aanpakt, slaagt daar ook in, maar denk eraan: ook je huis verkopen kost geld. Zo moet je, bijvoorbeel allerhande attesten en keuringsbewijzen kunnen voorleggen bij verkoop van je huis.


Jouw besluit staat vast: je wil jouw appartement of huis verkopen om een nieuwe woning te kunnen kopen. Wat zijn jouw plichten als jouw hypothecair krediet nog loopt? Je hebt twee mogelijkheden: je kan jouw krediet overdragen op jouw nieuwe woonst of jouw vroegere lening afkopen en een nieuwe afsluiten.


Contacteer ons voor een afspraak via tel. Heeft de huurder het moeilijk om een waarborg van maanden te betalen? Bent u op zoek naar een sociale woning aan een betaalbare huurprijs? Zijn vader heeft recht van bewoning.


In ons contract staat dat we in ons huis moeten blijven wonen zolang onze lening bij vlaams woningfonds loopt. Doe je dat niet en verkoop je sneller moet je een boete betalen en dat kan serieus oplopen. Als je idd klein beschrijf hebt gehad en je verkoopt binnen de jaar uw huis moet je het verschil tot groot beschrijf bij betalen.


Huis verkopen vlaams woningfonds

Ik heb onlangs mijn huis verkocht en ik kan eerlijk zeggen dat De Huisopkoper zich correct hield aan alle beloftes en afspraken. Ik dacht eerst om het te verkopen via een makelaar maar dat duurt me te lang en had ook niet veel zin in al die bezoeken van vreemde mensen. Vlaams Brabant (Provincie).


Woonleningen vanaf ! Verhuur van sociale woningen. De registratiebelasting wordt berekend op de overeengekomen prijs, verhoogd met de bedongen lasten, en bedragen normaal voor de aankoop van de enige eigen gezinswoning. Dit tarief is niet langer afhankelijk van het kadastraal inkomen van uw woning.


Ze werken samen met een top fotograaf. De diensten van hello home bieden echt een meerwaarde, daar een goeie presentatie en beschrijving van je huis heel belangrijk is. Wilt u uw huis , appartement of grond direct verkopen ? En verkoop uw huis vandaag nog aan De Huisopkoper.


Uw huis kan in één dag verkocht zijn. Een openbare verkoop is een verkoop bij opbod die wordt aangekondigd met aanplakbrieven en publiciteit in de pers. Je vindt deze rubriek hier. De verkoper is verplicht dit EPC aan te vragen, wat hem zo’n 2à 2euro zal kosten. De kans is groot dat je nog geen koper voor je appartement vond op het moment dat je de aankoopakte voor het huis ondertekent.


Huis verkopen vlaams woningfonds

Het geld dat je voor je appartement zal krijgen, heb je echter nodig om het huis te kunnen kopen. Verkoop je de tweede woning binnen de vijf jaar na aankoop, dan betaal je een meerwaardebelasting. Die bedraagt 1 op de gerealiseerde meerwaarde (het verschil tussen de verkoop - en de aankoopprijs).


Je kan wel met een heleboel kosten rekening houden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts