vrijdag 22 juli 2016

Zigeunertaal vertalen naar nederlands

Zigeunertaal vertalen naar nederlands

De zigeunertaal is een taal die zelf veel uit andere talen heeft opgepikt, omdat de zigeuners veel rondreisden. Hieronder vind je de vertalingen van het woord zigeunertaal in de meest populaire talen. Deze worden niet door ons geselecteerd of gevalideerd. De voorbeelden kunnen ongepaste taal bevatten.


Wij vragen u melding te maken van voorbeelden die dienen te worden aangepast of verwijderd. Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. Welke tekst wil je vertalen ? Wil je liever op alfabetische volgorde door het woordenboek bladeren? Ogenblikkelijk verschijnt de gewenste vertaling.


Kijk ook eens op Taalhelp. Help ons met het opbouwen van het grootste online woordenboek. Gebruik de controleerfunctie om te stemmen voor vertalingen die jij graag aan het woordenboek toegevoegd wilt zien. Om met het goede nieuws te beginnen.


Het werkwoord vertalen kan met verschillende voorzetsels worden gecombineerd. Deze vertaaltool is beperkt tot 1. Verder is deze vertaalmachine ook erg handig als je nog op school zit of een opleiding of cursus volgt! Ga je binnenkort op vakantie naar het zonnige Spanje? Of ben je bezig met een studie Spaans?


Op die manier kun je eenvoudig veel tekst in relatief weinig tijd vertalen. We maken voornamelijk gebruik van het Kernerman woordenboek. Nederlandstalig woordenboek. Dankzij DirectVertalen. Gypsy (Engels naar SPAANS vertalen ). Onze vertalers kunnen ieder document, tekst of enig ander papiertje voor u op correcte wijze vertalen.


Een grote kennis van de Engelse taal hoeft u niet meer te bezitten. Alle songtekst vertalingen. Om het voor onze gebruikers zo gemakkelijk mogelijk te maken worden alle songteksten met vertalingen netjes in een archief gezet waar alles gerangschikt wordt op letter.


Ben je dus opzoek naar bijvoorbeeld een artiest die begint met de letter B? Meertalig vertalend woordenboek, talen. Gratis online vertalen. The Slovak online translation may give you pretty good translation. But you can try to make the translation even more accurate by using the back translation feature. Try to re-write the original text or to choose other words, and see if the back translation shows translation close to the original text.


Zigeunertaal vertalen naar nederlands

Deze website biedt u een all-in-one vertaling , zelfs als u geen gebruik maakt van Babylons gepatenteerde één-klik vertaalsoftware. Hier heeft u de mogelijkheid om gehele zinnen te vertalen , synoniemen en antoniemen te verkrijgen en vanuit eigenlijk elke taal naar elke andere taal te vertalen. Moet ik de PDF converteren naar een.


Het is gemaakt door vertaalgeheugens van de Europese Unie en de Verenigde Naties te verzamelen en de beste domeinspecifieke meertalige websites bij elkaar te brengen. Bij Vertalen uit en Vertalen naar worden de talen weergegeven die u hebt geselecteerd. Er wordt een browsertabblad geopend met het bestand in zowel de oorspronkelijke taal als in de vertaling.


Zigeunertaal vertalen naar nederlands

Opmerking: Als dit de eerste keer is dat u vertaalservices gebruikt, moet u mogelijk op OK klikken om de tweetalige woordenlijsten te installeren en de. Voor vertalingen van en naar elke taal kunt u bij Transferendi terecht. Laat ons weten wat u wilt laten vertalen en u krijgt binnen minuten een offerte. Songteksten Vertalen - Snel, eenvoudig en gratis!


Via songteksten vertalen kun je eenvoudig, gratis en snel liedjes vertalen. Je hoeft alleen maar de naam va de artiest, de naam van het liedje en de songtekst in te voeren. Voor å kun je ook °a intypen als daar een knop voor op je toetsenbord zit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts