maandag 18 juli 2016

Parking oostende luchthaven

Parking oostende luchthaven

Dit garandeert een voldoende beschikbaarheid op elk moment van het jaar. Het is dus niet nodig om een reservering aan te vragen. Betaling aan automaten met credietkaarten of cash. Alle parkeerplaatsen op de luchthaven van Oostende liggen op loopafstand van de terminal. Vanaf dagen parkeren betaal je € 120.


Dit is tevens maximum tarief voor een maand parkeren. Een parkeerplek reserveren is niet mogelijk. De parkeerplaatsen van Oostende Brugge Airport zijn verdeeld over PFront Park, PLong Term en PLong Term.


Parkeerterreinen P Pen Pliggen op korte afstand van de luchthaventerminal, hier uw auto parkeren is helaas niet goedkoop. Ostend Airport closed the month of September with 53passengers. Then we recorded 55passengers. Parking Internationale Luchthaven.


Parking oostende luchthaven

Paiement aux automates par cartes de crédit ou en cash. Op parking aan zee kan je handige weetjes en info terug vinden over parkeren aan zee. Je parking vinden aan zee was nog nooit zo eenvoudig. Onze website gebruikt cookies. Als u op Akkoord klikt of doorgaat naar onze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.


Hiermee kunnen we onze dienstverlening verbeteren en u gepersonaliseerde aanbiedingen bieden. In Oostende parkeren kan vlug zeer duur worden als je niet voorzichtig bent over waar je gaat parkeren. Hopelijk helpen deze tips je om minder te betalen voor je parking. Als je meer informatie wenst over de straten van Oostende , ontdek de interactieve kaart van Seety door de app down te loaden. Vertrek je vanuit Brussel, Charleroi, Eindhoven of Schiphol?


Parking oostende luchthaven

Vanuit Vlaanderen is het vliegveld eenvoudig te bereiken, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Oostende -Brugge Airport ligt net buiten het centrum van Oostende. Voor de meeste Nederlanders is de reis naar de luchthaven ietwat omslachtig. PARKING LUCHTHAVEN OOSTENDE. Get Directions Opening Hours.


Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun Forecourt. On foot: Kapellestraat is just a short 5-minute walk away. By bus: the centre bus, which runs every minutes, will take you into the city centre. De DICHTSTBIJZIJNDE parking is een voordelige keus bij het parkeren bij een luchthaven. De kwaliteit van de parking bij de airport is excellent.


Zo staat uw auto overdekt en bewaakt tijdens uw afwezigheid. Het is mogelijk om de sleutel van uw auto zelf te behouden. U kunt uw parkeerplaats tot uur van te voren annuleren.


Luchthaven Antwerpen en Indigo houden rekening met personen met een beperking die met hun eigen auto naar de luchthaven komen. Elke parking heeft speciale parkeerplaatsen met het logo voor mensen met een handicap. Deze plaatsen bevinden zich zo dicht mogelijk bij de uitgang van de parking.


Woon je in West- of Oost-Vlaanderen? Of wil je graag vertrekken van aan de zee? Met TUI kan je vliegen vanuit Oostende naar topbestemmingen zoals Spanje of Turkije.


De luchthaven van Oostende is heel goed te bereiken. Je geraakt er met de auto of het openbaar vervoer. Bij het binnenrijden van Oostende krijg je vanaf nu real-time informatie over de beschikbaarheid van de parkings.


De digitale borden geven weer waar je op het moment van aankomst het best je auto kan parkeren in Oostende. Kom je met de auto, trein, bus of taxi naar Brussels Airport? Hier vind je alle informatie over onze parkings, bereikbaarheid en openbaar vervoer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts