maandag 4 juli 2016

Dienstencentrum merksem

In dienstencentrum De Zeelbaan kunt u als senior terecht voor een lekker driegangenmenu, gezellige activiteiten en heel wat handige diensten. Dienstencentrum De Zeelbaan - Elfnovemberstraat Merksem - Rated 4. Welkom bij ACV provincie Antwerpen! Je bent op zoek naar aangepast of ander werk? Voor vragen en informatie kan je terecht bij een ACV- dienstencentrum. Over werk en inkomen, maar ook als je onverhoopt zonder werk valt.


Je kan het ACV ook telefonisch bereiken via een contactcenter. Daarnaast kan je je documenten (bv. met betrekking tot werkloosheid) deponeren in speciale ACV-brievenbussen. Openingsuren van de ACV vestigingen in de buurt van Merksem.


Daarnaast vind je op deze pagina ook contactgegevens en adresgegevens van ACV vestigingen in Merksem. Meer info over het dag- en weekmenu krijgt u aan het onthaal. U kan vooraf reserveren in uw dienstencentrum in Merksem , ten laatste op vrijdagvoormiddag. Wie geen senior is en niet in Antwerpen.


Hier vindt u de adressen en openingsuren van alle stedelijke locaties. Easily share your publications and get them in front of Issuu’s. Gisterenavond hadden we een mooie samenwerking met Kras Jeugdwerk Steunpunt Merksem voor een gezamenlijke iftar met jongeren en senioren in het dienstencentrum. Bedankt aan iedereen die dit mee gerealiseerd heeft. Merksem - Vier dagen lang zet het dienstencentrum De Brem in de Zwaantjeslei zijn deuren open voor het publiek.


Zo zijn er vandaag rondleidingen in de serviceflats, maar kunt u ook genieten van. Een creatieve uitlaatklep voor beginners en gevorderden, in fotografie, theater, muziek of dans. Elke werkdag tussen 10. Contactinformatie, telefoon, adres.


Diensten en producten: Serviceflats, Thuisverpleging, Service flats, Particuliere verpleegkundige. Zorgbedrijf Antwerpen - DC De Zeelbaan, Antwerpen. Ga met de bus of tram van De Lijn. Ook een route plannen naar je favoriete ACV is mogelijk.


Gelieve een lijst aan te maken. Your online presence on Top Local Places looks great on all devices, especially mobile. Now you can focus more on your stuff ;) ADVERTISING.


Dienstencentrum merksem

Your basic listing on Top Local Places in Merksem is free of charge. We believe in giving first. We are a consulting firm focused on entrepreneurs and companies in the communications sector. Our consultants assist directors and managers.


We advise, identify opportunities and find solutions. Zoeken naar vakbond in merksem. Cookies zijn bestanden die worden opgeslagen in je browser. Assisted Living in Merksem , Antwerpen. Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns.


Dienstencentrum merksem

De vzw is er gehuisvest aan de ingang, de eerste deur aan de linkerkant. Ook adresgegevens en contactgegevens van ACV vindt u op deze pagina. Er geldt dan een aangepaste regeling voor de sociale diensten. Bekijk hier welke diensten gesloten zijn. Op maandag tussen 16:en 18:is onze dienstverlening gereserveerd voor werkenden.


Indien het kantoor gesloten is, kan je terecht in ons dienstencentrum in Merksem. In de zomer-, kerst- en paasvakantie is het kantoor in Schoten gesloten op maandagnamiddag. Een overzicht en openingsuren van de ACV vestigingen in Antwerpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts