dinsdag 19 juli 2016

De gentenaar krant

Bovenop een complete verslaggeving van het nieuws uit binnen- en buitenlan economie, lifestyle,. De krant krijgt een complete facelift: duidelijker, kleurrijker en een nog betere gids voor alles wat rondom u leeft en bezighoudt. Swipe in het weekend rustig door bijlagen als NU, Check en Magazine.


Het archief bewaart voorbije edities tot dagen lang. Wie kan de digitale krant lezen? De Standaard is aangesloten bij de Raad voor de journalistiek. De lezer krijgt nieuws uit binnen- en buitenlan economie en cultuur, met extra aandacht voor streek- en sportnieuws. Het Nieuwsblad is een krant voor jong en oud.


Klik daarna op de knop aanmelden. Bent u nog niet geregistreerd op Nieuwsblad. Na het aanmelden ziet u meteen de detailgegevens van uw abonnement. Wel kunnen er andere voorwaarden in jouw contract zijn die in acht genomen dienen te worden. Zonder de medewerking van deze dappere actievoerders iets meer dan dertig jaar geleden had uw krant vandaag misschien niet meer bestaan.


De abonnementen die worden aangeboden verschillen. Zo heeft u de mogelijkheid uit een proefabonnement voor een bepaald aantal weken. De proefabonnementen die wij aanbieden stoppen veelal automatisch na de afgesproken periode. Daarnaast bieden wij abonnementen met een langere looptijd. Op zaterdag ontvang je drie weekendbijlagen: N-Magazine, Check en NU.


De redactie van de krant bevindt zich in Groot-Bijgaarden. Naamsvermelding — De gebruiker dient de maker van het werk te vermelden, een link naar de licentie te plaatsen en aan te geven of het werk veranderd is. Dat mag op elke redelijke wijze, maar niet zodanig dat de indruk gewekt wordt dat de licentiegever instemt met uw werk of uw gebruik van het werk. Denk eraan dat sprake kan zijn van een wachttijd als het druk is en check de openingstijden voordat je gaat bellen. Om u aan te melden op het e-loket, tikt u achtereenvolgens uw e-mailadres en wachtwoord in waarmee u zich bij Gentenaar.


De gentenaar krant

Kon je maar net zo makkelijk opzeggen als aanmelden. Wij willen opzeggen zo makkelijk mogelijk maken. Opzeggen is nu net zo makkelijk! Elke weldenkende Gentenaar moet hier kwaad van worden.


Lees de digitale versie van de papieren krant. Kortingen op films, series, boeken en meer. Rudi, Zojuist het artikel gelezen over Lochristi Blogt: Fier op Lochristi Proficiat.


De gentenaar krant

Gaan ze te voet, met de auto, met de fiets, bus, tram of trein? Vinden ze het ergens gevaarlijk onderweg, en waar? Gaan er in Gent meer kinderen met de fiets dan elders in Vlaanderen?


Mathias voor burgemeester. Dat is de boodschap op de affiche waarmee Mathias naar de Gentse kiezer trekt. Hij stelt ze in primeur voor in de krant Het Laatste Nieuws.


De gentenaar krant

De affiche is eenvoudig, direct en positief en valt op in het straatbeeld. Mathias zijn boodschap aan de Gentenaar is duidelijk: jij beslist! De Gazet van Antwerpen is de grootste en populairste krant in de provincie Antwerpen. De krant bevat naast nieuws uit binnen- en binnenland ook het laatste nieuws uit de eigen regio. Gazet van Antwerpen is er niet alleen op papier.


OPEN DAG AFSCHEID DENNIS GENTENAAR “Als ik de foto’s in de krant zie van spelers die zich voorbereiden op het nieuwe seizoen dan mis ik het voetbal niet. Ik heb blijkbaar een goede keuze gemaakt om te stoppen”, vertelt Gentenaar terwijl hij zich omdraait in de zon op het strand van Noordwijk. De Gentenaar heeft meer dan 14.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts