maandag 25 juli 2016

Belfius aanmelden met kaartlezer zonder kabel

Belfius aanmelden met kaartlezer zonder kabel

Verbonden met de computer Als u de kaartlezer via de USB- kabel met de computer verbindt, moet u enkel nog uw geheime code invoeren om een verrichting te ondertekenen. Dat is eenvoudiger en sneller dan vroeger, maar even veilig. Ook bruikbaar zonder USB- kabel ! De kaartlezer bevat immers de nieuwste beveiligingstechnologieën. Kan ik de Belfius - kaartlezer met USB- kabel gebruiken als ik met Microsoft Edge werk?


Online bankieren bij Belfius is dus op maat gemaakt van de gebruiker. Diensten Automaten en telefoon. Dit kan met de opties Belfius direct mobile App, of de Tablet App. Belfius Direct Net en de Belfius -apps bieden u tal van onlinediensten die u het leven gemakkelijker maken. En dit voor zowel iOS als Android.


Je kan alle verrichtingen zonder kaartlezer uitvoeren. Je saldo en historiek bekijken, overschrijvingen doen, ook met Zoomit. Ben je al Belfius -klant, maar bankier je nog niet mobiel? Wie nog geen kaartlezer heeft, kan deze via de app aanvragen.


U wordt nu doorverwezen naar een aanmeldscherm van CSAM. Kies een certificaat in het pop-up scherm. Geef de pincode in van de identiteitskaart die u gebruikt. U bent nu aangemeld in het loket.


Meer info over uw Belfius - kaartlezer met of zonder kabel , vindt u in ons dossier. Een nieuwe Kaartlezer kopen? Vraag gratis advies aan onze experts in Geheugen - Opslag. Zonder start- of maandelijkse kosten.


Veilige opslag gegevens. Wij gaan vertrouwelijk om met uw gegevens. Maak een account aan voor je bedrijf. Indien je gebruik wil maken van eID toepassingen (zoals Tax-On-Web, Police-On-Web, MijnPensioen en vele andere) en je klant bent van Belfius bank, vermijd dan de aankoop van een speciale kaartlezer.


De Belfius kaartlezer kan namelijk gebruikt worden om toegang te krijgen tot eID toepassingen. Om de Belfius - kaartlezer met USB- kabel te gebruiken,. De online banking tool van Beflius is gratis en overzichtelijk. Aanmelden ’ om de installatieprocedure te starten. EID kaart )Ik wist niet dat je afwisselend nu eens met je digpass en andere keer is met je EID kaart kon inloggen, zonder dat het laatste gebruikte middel het voorgaande opheft.


Belfius aanmelden met kaartlezer zonder kabel

Bevestig uw profiel via elektronische handtekening met uw debetkaart en kaartlezer. Is dit de eerste keer dat u Easy Banking gebruikt? Je hoeft de software enkel te installeren als je de kaartlezer met de kabel wilt gebruiken. Als je deze zonder kabel gebruikt, werkt het eigenlijk zoals vroeger waarbij je een code moet overtypen.


In dit geval hoef je dus geen software te installeren, en dus ook die overeenkomst niet te aanvaarden. Er doen zich op dit moment geen algemene moeilijkheden voor op niveau van onze website. Kan jij je niet aanmelden of ondervind je andere problemen? Dan zit u goed bij ING.


Voor ons is de bescherming van uw online verrichtingen een topprioriteit. Betalingen die gedaan worden via de Belfius Pay Button zijn gegarandeerd en kunnen door de klant niet teruggedraaid worden. Nota: Gelieve bij het installeren van de kaartlezer op Mac OS X 10.


Sluit de kaartlezer aan. Mavericks, een kijkje te nemen in het volgende artikel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts