maandag 25 juli 2016

Belangrijk synoniem

Belangrijk synoniem

Belangrijk — van belang — aangelegen — gewichtig — van gewicht. Deze woorden worden gebruikt om aan te duiden, dat eene zaak van eenige beteekenis is voor ieman of invloed op iets heeft. Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als ‘belangrijkheid’, met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken. Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.


Melville was a major influence in his writing. His handshake was a significant gesture considering their past disagreements. Definition from Wiktionary, the free dictionary. Jump to navigation Jump to search. Wat betekent belangrijk.


We hebben synoniemen voor belangrijk gevonden. Zie hieronder wat belangrijk betekent en hoe het in het Zweeds wordt gebruikt. Van Dale verzorgt een groot en gevarieerd aanbod met tientallen titels op taalgebied om taalgebruikers effectief te ondersteunen - op school, kantoor, thuis of op reis. Ik heb het over VISUALISEREN.


Belangrijk synoniem

In deze video alle tips. What does belangrijk mean ? Information and translations of belangrijk in the most comprehensive dictionary definitions resource on the web. Synoniemen zoeken is belangrijk bij het schrijven van een tekst. Met deze tips vind je sneller synoniemen en schrijf je meer gevarieerde teksten.


De website probeert alle woordenlijsten op het internet, groot en klein, samen te brengen om het zoeken naar woorden makkelijk te maken. Nederlandstalige begrippen en definities. Here are possible meanings. Zowel lichamelijke als geestelijke of mentale gezondheid zijn belangrijk voor onze algehele gezondheid.


Zo beschrijft bijvoorbeeld de WHO, de World Health Organization, gezondheid als een toestand van lichamelijk, geestelijk en maatschappelijk welzijn, en niet slechts als de afwezigheid van ziekten of gebreken. Loulou is November jarig, het lijkt mij een leuk. Kennst du Übersetzungen, die noch nicht in diesem Wörterbuch enthalten sind? Hier kannst du sie vorschlagen!


Bitte immer nur genau eine Deutsch-Niederländisch-Übersetzung eintragen (Formatierung siehe Guidelines), möglichst mit einem guten Beleg im Kommentarfeld. Ensyns English synonyms. Dat lijkt evenwel niet het geval voor een aantal belangrijke vraagstukken waarop het Parlement al meermaals de aandacht heeft gevestig waarbij ik vooral denk aan de schendingen van de mensenrechten door Turkije. Allereerst is het belangrijk om je niet alleen te richten op wat iemand nou precies aan ziekte of aandoening heeft, maar nadrukkelijk ook op de gevolgen daarvan voor het functioneren in het dagelijks leven. Dutch-English dictionary.


Want, het zijn niet zozeer de ziektesymptomen zelf, maar vooral de gevolgen ervan die zo’n impact hebben. Het merk verandert dan in een synoniem voor de dienst die het levert. De merknaam wordt dan als soortnaam gebruikt. Een merk dat dit overkwam is Aspirine, een pijnstiller van fabrikant Bayer. Eigenaarschap zie je dus als mensen zich ergens over ontfermen.


Maar je ziet het ook als ze de volle verantwoordelijkheid nemen voor hun acties. Wanneer u werk doet wat van u een inspanning vraagt, wordt er een beroep op uw vermogens gedaan. Dat kan van alles zijn: een beroep op uw fysieke of verstandelijke vermogens is een beroep op uw kwaliteiten.


Het is een manier om uw competenties in te zetten. Waar dat gebeurt, daar ontstaat arbeidsvreugde of voldoening. E en beetje een vies woord is het nu: propaganda. Het staat synoniem voor bedrog, leugens en manipulatie. Albert, ik blijf vitaal door een aktief leven te lijden.


Wanneer u de juiste zoekopdracht ingeeft zal het puzzelwoordenboek de verschillende mogelijkheden weergeven zodat u snel en makkelijk verder kan met uw puzzel. Hiervoor is wel belangrijk dat u op een juiste manier gebruik maakt van het puzzelwoordenboek, zo voorkomt u dat u zoekt zonder dat het puzzelwoordenboek u de juiste oplossing geeft. Draagvlak creëren is belangrijk oalle neuzen dezelfde kant op te krijgen (mensen gaan hetzelfde willen als de bedenker van het plan).


Een van de belangrijke kenmerken van een goed team is gezamenlijkheid. Hoe belangrijk deze ook is, juist in deze gezamenlijkheid schuilt ook een aantal valkuilen voor teams. Tussen het ‘wat’ en het ‘hoe’ van een team.


Gezamenlijkheid komt tot uitdrukking in onderlinge betrokkenhei een goede sfeer, openheid en vertrouwen. Want je zult begrijpen, als jullie allebei alleen maar jullie verhaal willen vertellen en nauwelijks aandacht besteden aan de sfeer waarin je dit doet, dan zal je weinig bereiken. Erbij horen, waarom is dat zo belangrijk ? We zeggen wel allemaal dat we onszelf willen zijn en dat we ons niets van anderen aantrekken, maar stiekem, diep vanbinnen, willen we er eigenlijk wel graag gewoon bijhoren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts