maandag 25 juli 2016

Brievenbus gleuf maat

De gleuf van de brievenbus mag niet lager zitten dan meter van de grond. De hoogte van de brievenbus mag niet hoger dan meter zijn. De voorkeurshoogte is meter.


De post moet makkelijk door de inwerp­opening heen kunnen. Gebruik dus geen klepjes met een veerconstructie, stroken rubber of stugge tochtborstels. Natuurlijk moet een brievenbus ook zo zijn uitgevoerd dat er geen gevaar voor verwonding is. De bewaarruimte: de brievenbus mag niet te snel vol raken. Hardsteen brievenbus gleuf.


Voor onze inbouw brievenbussen geldt dat we deze ook op maat kunnen leveren. Het is daarnaast ook mogelijk een tekst of huisnummer in de brievenbusplaat te verwerken. Onze vrijstaande brievenbussen zijn waterdicht echter wij raden wel aan om de brievenbus onder een overkapping te plaatsen.


Brievenbus gleuf maat

Harde regenbuien en ophoping van water op de bovenkant van de brievenbus kan ervoor zorgen dat er via de brievenbus gleuf water naar binnen drupt. Rare vraag: maat van gleuf tnt brievenbus ? Maximale afmetingen brievenbuspost. In Nederland worden er eisen gesteld aan de afmetingen van een brievenbus.


De maximale afmetingen voor een brievenbuspost bedragen in Nederland: 3x 2x mm. Als je een pakket wilt opsturen met de post, dan mag dat niet grotere zijn dan deze afmetingen. De brievengleuf of klep dient horizontaal in een verticaal vlak of in het bovenvlak van de brievenbus te zijn aangebracht en dient zich bij voorkeur te bevinden meter boven het niveau, waarop de brievenbus wordt bedien maar in geen geval lager dan meter dan wel hoger dan meter. Bestel online, morgen in huis! Of bezoek onze showroom in Zutphen.


Bevindt de brievenbus zich bovendien in de gemeenschappelijke ruimte van het appartementsgebouw, dan moet u ook uw syndicus of de associatie van mede-eigenaars verwittigen. Als wij na maanden vaststellen dat u jammer genoeg uw brievenbus nog niet conform hebt gemaakt , ontvangt u een schriftelijke aanmaning. Wil je zeker weten dat je post door de brievenbus past en tegen het briefpost tarief kan worden bezorgd? Gebruik onze handige tarievenwijzer om het juiste tarief te vinden voor je briefpost. In een nieuwe voordeur moet een brievengleuf aangebracht worden.


Er zijn wettelijke eisen voor de maat en hoogte daarvan. In veel woningen heeft de brievenbus plaatsgemaakt voor een gleuf in (of naast) de voordeur. Om tocht te weren is voor de gleuf vaak een briefplaat met een. Speciaal op maat gemaakte modellen zijn leverbaar, bv duo modellen of.


De Ideale Wereld vroeg aan verschillende mensen (nu ja vrouwen natuurlijk) wat zij van die aankomende wijziging vinden. De brievenbus verzenddoos is ideaal geschikt voor het snel verzenden van bijvoorbeeld boeken. U hoeft de verpakking slechts de onder-, en bovenkant, door middel van een simpele klep met kleefstrook, dicht te plakken en u bent klaar om uw goederen te verzenden.


Is dat niet haalbaar vanwege het model van de deur, dan mag de gleuf ook lager of hoger komen. Dit is een belangrijke. Maar de gleuf van de brievenbus moet ook niet te groot zijn waardoor iemand zijn hand er in kan steken.


Brievenbus gleuf maat

Officieel wordt het de ‘inwerpopening’ genoemd. Deze producten maken wij ook op maat en in alle RAL kleuren en inox. U kan hier de prijs vinden en uw brievenbus configureren naar uw eigen smaak, er is ook een online bestel mogelijkheid voorzien. Alle vermelde prijzen zijn incl.


We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn.


Worden niet nat bij regenweer. Brievenbus is ideaal voor kleine pakketten. Goed afgewerkt en een degelijk slot waardoor de pakketten of brieven afgesloten zijn. Heb de brievenbus geplaatst zonder de optionele montage steun.


Kortom prima brievenbus voor een eerlijke prijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts