vrijdag 29 juli 2016

Spirituele mensen herkennen

Spirituele mensen herkennen

Hoe kun je spirituele mensen herkennen ? Wat zijn je eigenschappen als je spiritueel bent? Hier vind je de kenmerken die je als test kunt gebruiken om daar achter te komen. Er zijn spirituele mensen waarbij je het goed aan de kleding kan zien!


Maar dat zijn de neppers, de oplichters, de bedriegers, de interessant willende zijn, trendvolgers. Helaas zijn er heel veel van dit soort nepvolk. De echte spirituele mensen zijn de grijze muizen van de maatschappij, de nooit opvallers, de geruisloze. Omdat je als oude ziel wijsheid uitstraalt, weten mensen die ergens mee zitten, jou altijd te vinden.


Spirituele ontwikkelingen dus ook. In dit artikel vind je dingen die je meemaakt bij je spirituele ontwikkeling. Misschien herken je sommige al en misschien ga je andere nog meemaken. Je zult merken dat sommige mensen in je omgeving niet goed begrijpen waar je mee bezig bent. Mensen begrijpen je minder goed.


Er bestaan diverse testen om te onderzoeken of je paranormaal bent zoals de Zenner test. Het ‘probleem’ van deze testen is dat deze vaak aspect belichten (in het geval van de Zenner test: een aspect van de toekomst waarnemen) en vaak gedaan worden door mensen die hun gave nog niet beheersen. Ze verkiezen spirituele kringen en helende therapieën. Over het algemeen zijn spirituele mensen het meest open naar anderen toe.


Hun verweer is laag en ze vergeven makkelijk. En velen op het spirituele pad kiezen hier niet vaak voor uit plezier. Maar op basis van hun eigen lijden. Men is vaak zo op geld belust dat het vorm geven van een paranormale robot de enige optie lijkt te zijn terwijl het beoordelingsvermogen en het coordineringsvermogen van niet paranormale mensen op een ander niveau ligt dan dat van een medium.


Bijvoorbeeld , in plaats van dat ze alleen maar iets voelen dat ze hun aanraakt, voelen ze ook andere gevoelens. In plaats van alleen maar zien wat iedereen ziet, nemen zij ook dingen waar als aura’s of spirituele energieën. Een aura ziet eruit als een licht of kring rond iemands hoofd of lichaam.


Dat mensen omringt worden door aura’s is al eeuwen bekend. Christelijke heiligen worden niet voor niks vaak afgebeeld met een halo rond het hoofd. Hoe vaak hoor je niet: ‘Had ik maar gedaan wat m’n eerste impuls me ingaf’ of ‘M’n eerste gedachte klopte toch’. Sterker nog, ze ‘horen’ die heel bewust, omdat ze hebben geleerd dat die ingeving vaak de beste is.


Want, wat is spiritueel zijn nou echt? Bovendien houden spirituele mensen het echt niet altijd vol. Steek dus af en toe die peuk op en schenk jezelf stiekem ‘s avonds een enorme bel rode wijn in. Want ook spirituele mensen hebben af en toe een uitlaatklep nodig. Entiteiten verbinden zich aan emoties en trauma bij een persoon.


Dat zal dus eerst opgelost dienen te worden om daarna de entiteiten te verwijderen. Doe je dat niet en laat je de emoties en trauma die de verbinding veroorzaken zitten, dan komen ze terug. En meestal bozer dan voorheen. Herkennen van een spiritueel bewustwordingsproces.


Veel mensen van wie de Kundalini-energie onverwacht is vrijgekomen weten niet wat er met hen gebeurt, en de bestaande maatschappelijke onwetendheid over dit multidimensionale transformatieve proces maakt het moeilijk om medische of alternatieve hulpverleners, of geestelijke raadslieden te vinden die de symptomen herkennen. De onderlinge aantrekkingskracht is hierop gebaseerd. Er is een bekende vertrouwdheid met elkaar, men heeft vaak dezelfde talenten. Veel mensen die bezig zijn met het balanceren van karma en zich begeven op het spirituele pad komen in aanraking met een zielsverwante. Ze kunnen elkaar helpen.


Je tweelinghelft herkennen Hoe herkennen we de tweelingziel-relatie? Waarin verschilt die van een andere werkelijk hechte relatie? Dit is het verschil: in een gewone goede relatie gaan twee mensen samen in harmonie en leggen hun meningsverschillen snel bij. Wanneer afgunst de kop opsteekt, raakt het vermengd met andere tegenstrijdige gevoelens: bewondering, frustratie, verontwaardiging, ellende etc. Doorgaans wordt dit gevoel gekoesterd ten opzichte van familieleden, vrienden, collega’s en andere mensen die dichtbij staan.


Spirituele mensen herkennen

Toch is het niet altijd even makkelijk om deze zielsliefde te herkennen. Daartegenover heb je juist ook mensen die spiritualiteit belangrijk vinden en graag een soulmate en spirituele partner ontmoeten. Nu volgen tien eigenschappen en signalen waar je een psychopaat aan en mee kunt herkennen. Sociopaten zijn charmant.


Ze hebben enorm veel charisma en zijn geneigd volgelingen aan te trekken omdat mensen bij hen willen zijn. Ze hebben het soort uitstraling wat mensen aantrekt die advies en richting nodig hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts