donderdag 21 juli 2016

Vissen man verliefd

Een vissenman aan de haak slaan. In dat geval kun je ze het beste een beetje laten dagdromen. Vissen -mannen houden van liefde en zijn vaak verliefd , maar het soort vrouw die echt zijn aandacht trekt is zacht, gul, aanhankelijk, en open-minded. En aangezien Vissen ontzettend van kunst en muziek houden, moet de vrouw creatief zijn.


Vissen man verliefd

Ze is een moederlijk type en iemand die vriendelijk is voor zowel mens en dier. Het beste aan een Ram man is dat hij niets verbergt of terughoudt met inbegrip van zijn emoties, zo ben je altijd zeker van wat er aan de hand is! Een Vis is nu eenmaal verliefd op de liefde en een Vissen man zoekt in een relatie een echte soul mate.


Iemand met wie hij zijn gevoelens kan delen. Probeer zijn gevoelens te begrijpen en wees aardig en vooral teder voor hem. Fluister hem in zijn oor dat hij de enige man is die jou gelukkig kan maken en hij zal smelten.


De vissen man is gevoelig en responsieve, te veel dus voor zijn eigen bestwil soms. De truc om de behandeling van de vissen man is aandacht te besteden aan zijn stemmingswisselingen en probeert te anticiperen op welke manier ze gaan. Want man man man , het is me een schitterend mooi lijstje dat we hier bij elkaar fabriekten voor jullie: Ze hebben heel veel liefde en aandacht nodig En met veel bedoelen we: veel.


Al zullen Vissen daar nooit direct om vragen, de schatten. Vissen leven in twee werelden, de echte wereld en de spirituele, of mystieke, werel waar ze wat ze ook zien kunnen interpreteren zoals ze zelf willen. Als je slaagt in de missie genaamd Maak een Vissen man verliefd op je, moet je om zacht, liefdevol en teder met hem. Hij is niet de butch, macho soort van een man - hij is een echte romanticus.


Als een man niet verliefd op je is, zullen zijn ogen deze dingen niet zien. En als ze dat wel zien, zal hij ze niet echt waarderen. Hij zal ze zien als iets wat gewoon hoort. Vaak zal een man die verliefd op je is, je complimenten geven voor die kleine gekke dingen waar je goed in bent.


En dat op basis van jouw horoscoop. Jullie bezitten beiden over een beschermend karakter waardoor jullie in een relatie ontzettend meelevend zijn. Een man die je áltijd zal proberen te begrijpen en zich makkelijk kan verplaatsen in jou. Wees hier zuinig op want alleen de Vissen - man heeft deze karaktereigenschap.


Vissen man verliefd

NetSusanne gaat met Darryl mee vissen. En ze leefden nog lang en gelukkig. Deze meelevende en intuïtieve man wil de Vis helemaal bezitten, en daar heeft de Vis bepaald geen moeite mee.


De Boogschutter lijkt charmant en attent maar kan als een blad aan de boom omslaan. Niet betrouwbaar genoeg voor de aanhankelijke Vissen. Stel dat een man verliefd is op een vrouw en dit aan haar vertelt. Omdat verliefdheid zo’n grote emotie kan zijn komt het op die vrouw nogal heftig over.


Vissen man verliefd

Zij neemt afstand omdat ze hem wel leuk von maar niet leuk genoeg om ermee om te kunnen gaan dat hij bij haar in wil trekken. Nu ziet die man de vrouw waar hij verliefd op is vertrekken. In dit artikel vind je alles over het sterrenbeeld de Vissen in de liefde.


Sterrenbeeld Vissen in liefde, seks en rel aties. Zoals bijvoorbeeld: Wat kun je zoal verwachten als je gaat daten met een vissen -vrouw of pisces- man ? In de liefde komt dat goed van pas. Zo is de Vissen - man het toonbeeld van romantiek. Rozenblaadjes, massages, kaarslicht en zachte muziek, aan alles heeft Vis- man gedacht.


Zijn aantrekkingskracht doet de rest. De vrouw die haar leven mag delen met een Vissen - man heeft eigenlijk alle geluk van de werel tenzij je liever een wat ruigere. Niet een beetje, niet de helft, maar onvoorwaardelijk in zijn totaliteit.


De vrouwen die op een Schorpioen man verliefd zijn geworden, moeten zich daar bij neerleggen en dan ook voorzichtig zijn met het aanleggen van een relatie met de Schorpioen. Hij accepteert enige tegenspraak, maar het duurt hem al gauw te lang en daar houdt hij niet van. Je bent zelf altijd haantje de voorste en je vindt het maar moeilijk om een Vissen mee te krijgen in de dingen die jij bedenkt.


Stier, Maagd en Steenbok vinden het rustige tempo van de Vissen wel prettig. Een Vissen wil alleen alles graag delen met anderen. Iets waar de Stier moeite mee heeft.


En Vissen wil ook dat iedereen gelijk behandeld wordt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts