woensdag 13 januari 2016

Van zoenen naar meer

Van zoenen naar meer

Het belang van zoenen : zoenen zegt meer dan woorden Natuurlijk is zoenen gewoon heel erg lekker. En opwindend en spannend. Artikel met meer zoentips: ht. Simpele en sexy zoentips voor de perfecte zoen. Een andere gedachte van hem is: “Stop met mij te veranderen!


Als je een relatie begint, doe dat dan niet omdat je hem wilt veranderen. Als je eenmaal lekker aan het zoenen bent, kan je ook je handen gebruiken. Dan kun je tegelijkertijd de ander te strelen. Maak een ontdekkingsreis naar de gevoelige plekjes van jou en je partner.


Zoenen kan het begin van een vrijpartij zijn. En VEEL MEER in LIMMEN - NH FISSA 11. NH Fissa ging in de zoektocht naar de LEUKSTE FEESTWEEK VAN NOORD-HOLLAND langs in LIMMEN. Vrouwen zijn immers op zoek naar iemand die haar kan bijstaan bij het opvoeden van haar grut, terwijl mannen zich ‘gewoon’ willen voortplanten. Een zoen is voor een vrouw dan ook meer een manier om uit te vinden of diegene een goede partner voor haar is.


Van zoenen naar meer

Na het zoenen veranderen de hormoonlevels in ons lichaam. Hoe je van zoenen naar voorspel gaat. Je kan zoenen redelijk lang uitstellen als je plan is om met haar naar bed te gaan. Als je maar genoeg de leiding neemt en weet hoe je haar moet sturen. Maar je kan bovenstaande ook gebruiken om haar langzaam uit te kleden.


Het is een prima vorm van voorspel. Gallup ontdekte dat een eerste zoen meteen een afknapper kan zijn. Wil je weten hoe je nu verder moet gaan? Hij ondervroeg meer dan duizend studenten over hun ervaringen met zoenen. Dat lag niet aan de mondgeur of de zoenkunsten van de ander.


De komende twee tips gaan over de aanloop naar het zoenen. De tips die daarna komen zijn wat praktischer gericht en gaan over het zoenen zelf. Bij het lezen van de praktische tips wil ik je vragen je steeds bewust te zijn van de kalibratie. Vraag je steeds af: welke techniek wil ik op welke situatie toepassen?


Zeg nou eerlijk: zoenen met iemand van wie je houdt (of waar je gek op bent, om het niet meteen te zwaar te maken) is toch één van de fijnste dingen? Vaak is zoenen het begin van iets veel meer. Maar waarom laten we dat stukje intimiteit.


Hoe maak je nou die brug van zoenen naar seks? Als je de technieken hieronder toepast wordt zoenen je geheime wapen om vrouwen het genot te geven dat ze graag willen. Vrouwen zullen eerder het bed met je willen delen en zelfs hun vriendinnen over je zoen kunsten vertellen. Het antwoord is gecompliceerder dan “ja” of “nee”, en het hangt helemaal van de situatie af. Lees dus zeker onze lijst hieronder.


De vijf meest voorkomende infecties die door zoenen worden overgebracht 1. De ziekte van Pfeiffer. De seksuele spanning opvoeren door te zoenen. Een heerlijke kus is als een sensuele dans. De lippen, de tong, de diepte en de snelheid moeten allemaal in harmonie met elkaar zijn en samen bewegen, zoals een perfect danspaar dat moeiteloos.


Van zoenen naar meer

Er is geen twijfel over mogelijk, je bent de liefdevolle zoener. Dat ruige gedoe met iets te veel speeksel is niets voor jou. De ideale zoen wordt in jouw ogen (of eh… mond) rustig opgebouwd naar een liefdevolle kus. Dit is awesome truc om haar meer naar je te laten verlangen.


Door elke keer net eerder dan haar te stoppen met zoenen , ben jij degene die het tempo bepaalt. Waardoor zij meer en harder gaat werken om ook jou opgewonden te maken. Volgens antropologe en liefdesexpert Helen Fisher, schrijver van onder meer het boek Why Him, Why Her, is een van de meest belangrijke functies van zoenen de grote rol die het speelt in de partnerkeuze.


Een kus geeft informatie over smaak en geur en andere zintuiglijke prikkels die bepalen of je een persoon nog een keer wilt zoenen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts