dinsdag 19 januari 2016

Handig synoniem

Bedreven — doorkneed — ervaren — geoefend — handig — behendig — knap — vaardig. Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als ‘onhandig’, met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken. Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. Nederlandse synoniemen voor handig - Interglot woordenboek. Ik ben niet zo handig met computers.


Ik heb een administrateur ingehuur want ik ben niet zo handig in die dingen. Noodig — noodwendig — noodzakelijk. Doordringend — schrander — scherpzinnig — snedig.


Indien je zelf nog een definitie of synoniem kent, kan je deze onderaan deze pagina toevoegen. Een synoniem is een ander woord voor ‘een ander woord voor’: woorden noemen we synoniem als ze (ongeveer) hetzelfde betekenen. Kies hierboven het tabblad synoniemen of vertalingen en voer je zoekwoord in, gevolgd door Enter of een klik op het vergrootglas. Voor het beste resultaat gebruik je het enkelvoud of de onvervoegde vorm en bij.


Handig synoniem

Crafts are the work of clever hands. Utilisez le dictionnaire Néerlandais-Français de Reverso pour traduire handig et beaucoup d’autres mots. Het woord personage kan ook voor bestaande mensen worden gebruikt, als synoniem van persoon, maar heeft dan meestal een gevoelswaarde. Weet je waar je synoniemen kunt vinden.


Een zonderling mens kan worden aangeduid als een vreemd personage en een hooggeplaatst persoon als een voornaam personage. Synonyms and Antonyms of hand. H, influence, part, share, agency. Find descriptive alternatives for go hand in hand. We maken voornamelijk gebruik van het Kernerman woordenboek.


Handig synoniem

Professioneel online puzzelwoordenboek voor het opzoeken van synoniemen, cryptogrammen, anagrammen, woordpatronen en klinkerloze omschrijvingen. Ontbrekende woorden kun je aan de webmaster vragen en desgewenst online plaatsen. Een algoritme is een eindige reeks instructies waarbij vanuit een gegeven begintoestand naar een beoogd doel wordt gewerkt.


Speel samen met miljoenen andere voetbalfans en manage jouw favoriete club helemaal gratis. WeTransfer is the simplest way to send your files around the world. Share large files up to 2GB for free. Leraren en organisaties delen hun lesmateriaal en -ideeën gratis met jou! Registreer op KlasCement en doorzoek tienduizenden leermiddelen voor alle vakken.


En al lijkt het of ik volledig uitwijk naar een artikel over intranet 2. Met een sociale architectuur en slimme social mediatools is alle informatie – ’s, blogs, artikelen, beoordelingen, etc. Over Van Dale Van Dale Uitgevers is de meest toonaangevende en gezaghebbende uitgever van woordenboeken in Nederland en België. Van Dale verzorgt een groot en gevarieerd aanbod met tientallen titels op taalgebied om taalgebruikers effectief te ondersteunen - op school, kantoor, thuis of op reis. Het begrip computerwetenschap is een wel gehanteerd synoniem voor informatica, maar deze term dekt de lading maar ten dele.


Informatici houden zich niet (alleen) bezig met het bouwen van digitale apparatuur, maar gebruiken deze vooral om onderzoek te doen naar de opslag, verwerking en verspreiding van informatie. Marketing heeft traditioneel betrekking op alle activiteiten die een bedrijf uitvoert om de verkoop van producten of diensten te bevorderen. Van oudsher werd marketing gezien als het geheel van alle activiteiten die erop gericht zijn om, samen met de afdeling verkoop, de ruil van producten of diensten te bevorderen.


Handig synoniem

Meetresultaten die handig zijn om weten 1e lj - kg is het gewicht van ongeveer appels - Een baby weegt meer dan kg. Een pakje margarine weegt 2g of ¼ kg - Een pakje koffie weegt 2g of ¼ kg - Een groot brood weegt 8gram. Deze manier van zoeken is erg handig bij websites zonder zoekfunctie. Zoekresultaten met synoniemen.


Wil je de synoniemen van jouw gekozen zoekterm aan de zoekresultaten toevoegen? Gebruik dan een tilde (~) voor het woord. Kristallen en essentiële oliën helpen je om beter te slapen, meer energie te krijgen of rust in je hoofd te creëren. Politieke spelletjes horen erbij, zeker in grotere organisaties. Miereneters lijken solitaire dieren te zijn.


Ze hebben geen permanente rustplaats of nest waar ze regelmatig naar terugkeren. Er zijn echter studies die suggereren dat ze wel degelijk bepaalde gebieden hebben die ze verdedigen. In vacatureteksten wordt beschreven wat jij als de ideale kandidaat allemaal moet kunnen. Het is aan jou om aan te tonen dat je inderdaad die flexibele analytische duizendpoot bent.


Nieuwsgierigheid is een belangrijke aanjager voor leren, groei en verandering en voor nieuwe oplossingen en innovatie op de werkvloer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts