zondag 31 januari 2016

Boer zoekt vrouw uitzending

Boerinnen Michelle en Steffi maken hun definitieve keuze. Bekijk hier alle uitzendingen terug. Hoe ver gaan Vlaamse vrouwen én mannen voor de boer of boerin van hun leven?


Twaalf boeren stellen zich voor, waarna belangstellenden een brief kunnen schrijven. Canada, Finlan Kaapverdië. Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond. De vijf boeren die de meeste brieven krijgen, worden in hun zoektocht gevolgd.


Yvon Jaspers steekt haar handen uit de mouwen en zet in zijn boerderij de laatste puntjes op de i. Jaap heeft voor zijn dames natuurlijk een bloemetje klaar gelegd. Onder het genot van een hapje en een drankje nemen ze met Yvon Jaspers door hoe hun leven staat op. In Italië proosten boer Wim en Marit aan een romantisch gedekte tafel op een eerste mooie vakantie samen. Wat Marit betreft volgen er nog vele lange vakanties.


De ideale omstandigheden om eens te fantaseren over hun gezamenlijke toekomst op de boerderij in de Noordoostpolder. In de serie zoekt een aantal vrijgezelle boeren een vrouw om hun leven mee te delen. Hieruit zijn tien boeren geselecteerd die de liefde van hun leven hopen te ontmoeten.


De presentatie was in handen van Yvon Jaspers. Toch komt Wim alleen naar de reünie. Roel heeft het hart gestolen van boerin Steffi. Kan ze inmiddels geloven dat er een man is die helemaal voor haar gaat?


Boer zoekt vrouw uitzending

En hoe gaat het met boer Jan, boer Rudie, boer Wilfred en boerin Saskia die zelf aan de slag gingen met hun brieven? Echte boeren, echte mensen, echte liefde. Kom er nog maar eens om. Dit kan digitaal via onze website door op jouw boer te klikken op de Home, maar ook analoog! De Reünie, op Nederland 1. Citytrip, op Nederland 1. Neem een een kijkje op de boer - zoekt - vrouw -startpagina.


Kijk de uitzending nu online. Dit weekend kunnen we weer de boer op. Zeker als je voor iemand wil gaan, is het spannend”, zegt Ruud. Jammer dat je liefde niet kan kopen, dan. Het is een moeilijke dag.


Boer zoekt vrouw uitzending

We staan in de top dus we hebben jouw stem hard nodig! In de eerste uitzending van het 11e seizoen presenteren de boeren zich aan de kijker in de hoop mooie brieven en mails te ontvangen. Helaas heeft het avontuur niet voor iedereen een leuke afloop, want er zijn.


Was het tot voorkort nog onduidelijk of er wel een nieuw seizoen zou komen, nu blijkt dat er achter de schermen alweer hard gewerkt is door de KRO-NCRV om nieuwe boeren te vinden. Nooit eerder waren dat. Miljoenen kijkers zien elke zondag hoe boer Jaap en Marian steeds gekker op elkaar worden. Toch blijkt nu dat Jaap niet de eerste boer is waar Marian een oogje op heeft laten vallen.


Boer zoekt vrouw uitzending

BOEKEL - Tulpenbollen van boer Tom, op de foto met. In dat filmpje vertelt ze dat zij en haar hond Tom al de hele zomer op pad zijn. Ze zijn langs veel boeren geweest. De boeren hebben nog een paar uur om hun beste beentje voor te zetten.


Maar het lijkt erop dat het programma hem wel een leuke. Gelukkig hoef je geen enkele aflevering te missen, want een gemiste aflevering kun je altijd direct online weer terugzien. Deze keer is het briefschrijver Maarten die voor wat vragen zorgt.


Zijn brief is namelijk na de officiële deadline verstuurd. In deze tweedelige re ü nie worden verhalen, ervaringen en herinneringen van de boeren gedeeld met het publiek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts