woensdag 27 januari 2016

Radio 1 langs de lijn

Hij groeide op in Brooklyn, maar nu speelt Samuel Idowu zijn basketbalwedstrijden in Leeuwarden. Zeven dagen in de week, uur per dag, de snelste nieuwsvoorziening. In onderstaand overzicht vind je de ethernet- en kabelfrequenties terug en zie je welke online mogelijkheden. Hear the audio that matters most to you.


Sports, music, news and podcasts. Dagelijks sportprogramma met nieuws, achtergronden, reportages, live-verslagen, interviews en studiogasten. Do you know what kind of music this is?


It is part of the Netherlands Public Broadcasting system, NPO. Van de Bollenstreek, tot het Westland: Omroep West brengt uur per dag nieuws, sport, actuele files en weer voor het noordelijke deel van Zuid-Holland. Hier kun je zeven dagen in de week luisteren naar, het nieuws en sportupdates uur per dag in de ether en online. Shows: Argos, Atlas, AVRO De.


More than million top podcasts for free on mytuner- radio. Producer, bandleider, en tunesmaker eerste klas. Hij is grootleverancier in Het Tunesboek met maar liefst overbekende radio- of televisietunes.


Op zaterdag en zondag wordt aandacht besteed aan het actuele sportnieuws en achtergronden door middel van reportages, live verslagen, interviews en gesprekken met studiogasten. Users who liked this track Lefty. Kinderen mochten voor Langs De Lijn En Omstreken de lijsttrekkers van de grote partijen interviewen. Lodewijk Asscher werd stevig aan de tand gevoeld. In de afgelopen jaar blijft die formule de basis.


Het programma gaat van Hilversum naar Hilversum 1. Van deftige presentatoren naar vlotte jongens. Van gezamenlijke omroepen naar de NOS. Langs de Lijn breidt uit en krijgt talloze spin-offs.


In het nieuws bij Omroep Brabant! Voor je dagelijkse dosis nieuws, achtergronden, ophef en vertier. Deze aflevering staat volledig in het teken van de halve finale in de Champions League, tussen Ajax en Tottenham Hotspur.


Radio 1 langs de lijn

The O Heel goe we zijn er bij uitstek in dit lan hee. Het materiaal van een enkele atoomlaag dik stond al bekend om zijn sterkte, flexibiliteit, lichtgewicht en goede geleidbaarheid. Podcast links by Plink. Bekijk het profiel van Krijn Schuitemaker op LinkedIn, de grootste professionele community ter wereld.


Wij maken gebruik van (analytische) cookies en vergelijkbare technieken. Met cookies van derden kunnen gepersonaliseerde advertenties worden getoond. Die dag wordt het startsein gegeven van een viering die het hele jaar zal duren. Al meer dan 7asielhonden zijn de afgelopen jaar door. Interessant gevonden door Reinout Meijer.


Radio 1 langs de lijn

Eredivisie blijft te horen bij de NOS. Herman van der Zandt gaat Langs De Lijn presenteren op Radio. This Pin was discovered by AHKS. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. In de verjaardagsuitzending, die op Nieuwjaarsdag van 14.


Dus met live flitsen van de sport (onder andere NK marathonschaatsen en skispringen in Garmisch-Partenkirchen), maar zeker ook met historie en nostalgie. Journalisten, coaches, bestuurders en andere prominenten uit de sport schuiven aan om de sportgebeurtenissen van de afgelopen week te bespreken. Meestal wordt er een afleveringsnummer genoem in dat geval vóór aflevering 400.


Radio 1 langs de lijn

NPO Radio , blijft het programma ook vooral zichzelf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts