maandag 11 januari 2016

Daartoe bereid zijn

Op mijnwoordenboek kun je eenvoudig Werkwoorden vervoegen in het Nederlands, Frans, Duits, Engels en Spaans. Vertalingen in context van daartoe bereid in Nederlands-Engels van Reverso Context: Hij is daartoe bereid zolang er geen misdrijf in zijn dossier vermeld wordt. Als ik moet blijven, ben ik daartoe bereid Verrassende wending bij RSCA? De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding-Gelijk delen.


Er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. Voorbeeldzinnen voor daartoe bereid in het Engels. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Brussel, heel duidelijk gezegd daartoe bereid te zijn.


Ze werken gemiddeld uur per week en dat kost de overheid miljarden euro’s blijkt uit een onderzoek dat adviesorganisatie McKinsey aanbiedt. Wellicht zou niemand anders daartoe bereid zijn. Hoe bereid zijn ze daartoe , vroegen we ze.


Ze zouden zich vaker moeten mengen in het maatschappelijk debat, hield premier Rutte de toplieden van de grote Nederlandse bedrijven voor. De Volkskrant testte hun bereidheid daartoe en stelde hun vragen over actuele kwesties. Veel sportverenigingen overwegen een contributieverhoging als oplossing om hun begroting sluitend te krijgen.


Dat lijkt een voor de hand liggende oplossing wanneer sponsorinkomsten afnemen, de kosten stijgen en de animo voor vrijwilligerswerk daalt. Maar zien de leden van de club dat ook zo? Zijn zij bereid meer te betalen en zo ja, tot welke. Ben je bereid om meer uren per week te gaan werken en onder welke voorwaarden.


Deze factor kun je als club beïnvloeden: je kunt goed luisteren naar wat je leden willen en inspelen op hun behoeftes. Dat levert dan niet alleen ledenbehoud op, maar ook een grotere bereidheid om bij te dragen aan het voortbestaan van de club. Als ik eerlijk ben, denk ik niet dat ik daartoe. In plaats daarvan verschenen berichten in de krant over ingewikkelde ruildeals.


Contextual translation of bereid zijn from Dutch into French. Uit sociaal-psychologisch onderzoek blijkt dat hebzuchtige mensen onethisch handelen meer acceptabel vinden en daartoe ook eerder bereid zijn dan mensen die niet of minder hebzuchtig zijn. De training is voor ruiters die geduld hebben en bereid zijn om een stap terug te doen als dat nodig is. Deze training is voor ruiters die zichzelf willen verbeteren en ook bereid zijn om daar tijd in te steken.


Het helpt je enorm als je zelfkritisch bent en zelfstandig kunt werken. Meerderheden zullen namelijk eventueel altijd daartoe bereid zijn. En effet, les majorités sont le cas échéant toujours disposées à le faire. De LAG zoekt vervolgens partners die bereid zijn een projectidee uit te werken. Le GAL cherche ensuite des partenaires disposés à le suivre sur une idée de projet.


Geneigd is in dezelfde betekenis standaardtaal in het hele taalgebied. Als consumenten duurzame producten of activiteiten van een bedrijf aansprekend vinden, geeft zelfs vier van de vijf aan dat er bereidheid is daarvoor ook iets meer te betalen: gemiddeld tot. De Turkse geestelijke Fethullah Gülen zou meewerken aan uitlevering aan Turkije indien de Verenigde Staten daartoe zouden besluiten.


Daartoe bereid zijn

Als de Verenigde Staten ja zeggen, dan ga ik, zei hij in een vraaggesprek met de Duitse omroep ZDF in zijn woonplaats Saylorsburg in de Amerikaanse staat P. Taalcombinaties met Nederlands hebben veel meer zinnen dan taalcombinaties met alleen niet-Nederlandse talen. Het helpt niets mensen er dag in dag uit op te wijzen dat we over dertig jaar naar de bliksem gaan, want ze zijn daartoe gaarne bereid mits het hun nu maar goed gaat. De inbreng van eigen middelen zegt namelijk iets over de risico’s die men als ondernemer bereid is te nemen en over het vertrouwen in het slagen van de onderneming. Immers, indien je zelf als ondernemer geen middelen in uw zaak zou stoppen, waarom zouden derden dan daartoe bereid zijn ? Daartoe zal een geitenbok ten zondoffer den HEERE, boven het gedurige brandoffer, bereid worden, met zijn drankoffer.


Vandaar dat wij ook werken met transparantie! Geen kleine letters en cijfers om te misleiden, maar gewoon overzicht en gemak! Niet alleen tijdens het bestellen, maar ook in het nazorg! Wij hechten veel waarde aan loyaliteit, daartoe zullen we bereid zijn om terugkerende klanten te belonen met kortingscodes! Robert van Gulik bracht een groot deel van zijn jeugd door in Soerabaja en Batavia in het toenmalige Nederlands-Indië.


Daartoe bereid zijn

Na terugkeer in Nederland ging hij naar het gymnasium in Nijmegen, waar zijn belangstelling voor vreemde talen en culturen werd aangewakkerd. Studenten moeten enkel in staat zijn (en daartoe bereid zijn ) om over hun eigen functioneren als toekomstige leraren te reflecteren en indien nodig hun pedagogisch handelen bij te sturen, op basis van hun kennis over de adolescentieperiode waarin hun leerlingen zich bevinden. Op maart voerde Schippers een nieuw gesprek met Wilders over een mogelijk herstel van vertrouwen met de VVD en het CDA. Wilders was daartoe bereid , maar aansluitend apart overleg met Buma en Rutte bevestigde dat het CDA en de VVD niet bereid waren om opnieuw een coalitie of gedoogkabinet te vormen met de PVV. Ten einde de vraag van de gelovigen naar de Traditionele H. Liturgie te kunnen koppelen aan priesters die bereid zijn de H. De geschiedenis van koning Davi uit vroeger en later tij zie, deze staat beschreven in de geschiedenis van de ziener Samuël, van de profeet Natan en van de ziener Ga tezamen met zijn gehele koninklijke staat en zijn macht, en met de tijden die over hem en Israël en over alle koninkrijken der andere landen zijn heengegaan.


Wij zijn nieuwsgierig naar wat belangrijk is voor de ander en zijn bereid ons eigen oordeel uit te stellen. Wij helpen de ander vanuit veiligheid en vertrouwen te groeien op manieren die het beste in hem naar boven halen. Daarom zijn wij te allen tijde vol goede moe ook al weten wij, dat wij, zolang wij in het lichaam ons verblijf hebben, ver van de Here in den vreemde zijn – want wij wandelen in geloof, niet in aanschouwen – maar wij zijn vol goede moed en wij begeren te meer ons verblijf in het lichaam te verlaten en bij de Here onze intrek te nemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts