vrijdag 8 januari 2016

Toegangscode iphone vergeten wel touch id

Deze tip legt uit hoe je zonder pincode weer toegang krijgt tot je iDevice, ook als je deze toegangscode niet meer weet. Omdat ik nu met mijn vingerafdruk toegang krijg, ben ik de code vergeten. Gister moest ik herstarten (ik zet hem bijna nooit uit), maar sindsdien kom ik er niet meer in.


In eerste instantie had ik bedacht om een back-up terug te zetten, maar daar zit ook de toegangscode op. Helaas kan het gebeuren dat iemand de toegangscode is vergeten. In de meeste gevallen moet je enkele minuten wachten na het te vaak verkeerd invullen van de toegangscode.


Toegangscode uitgezet , ook touch - ID uit ? Je toegangscode is gecodeerd en kan niet door Apple worden gelezen. Voer je oude toegangscode in. Nu proberen we zijn oude toegangscode in te voeren, maar die is niet juist, en nu weten we niet wat de code is. Het aparte is wel , eerder hoefde hij geen toegangscode in te vullen omdat ik dat bij instellingen uit had gezet. Geen zorgen, er zijn mogelijkheden om je toestel weer te kunnen gebruiken.


Wij zetten ze voor je op een rij. De achtergrond van de app toont elke dag een ander schilderij gemaakt door een cliënt van een zorgorganisatie. Als je meer wil weten over de kunstenaar dan kun je onder in het scherm op de naam van de kunstenaar tikken. Het icoontje van deze app is grijs van kleur en heeft een tandwiel. Gelukkig zijn er hier veel handige manier voor om dit op te lossen.


Het zal je maar gebeuren: je bent de toegangscode van je iPad vergeten , en je komt je iPad nu niet meer in. Of iemand anders heeft geprobeerd je iPad te openen maar wist de toegangscode niet. Je gaat naar Instellingen en vervolgens naar Touch ID en toegangscode. Wanneer je de Touch ID wil instellen, moet je eerst een toegangscode aanmaken, voor het geval dat je vingerafdruk niet meer wordt herkend.


Bovenaan kun je een toegangscode instellen. Ook kun je daaronder wijzigen wanneer om je code gevraagd moet worden: direct, na een korte tijd of bijvoorbeeld na vier uur. Daardoor krijgt de gebruiker pas toegang tot het apparaat als de juiste code is ingetikt.


Zet de volgende stappen om de toegangscode in te stellen: Tik op Instellingen. Bedenk een code en tik deze code in. In geval van nood kan de Touch ID -sensor nu worden uitgeschakeld. Apple maakt iOS Touch ID uitschakelen mogelijk.


Maar als ik naar Instellingen ga, dan naar mijn naam, krijg ik niet de optie wachtwoord wijzigingen. Ja die ben ik dus vergeten. Het kan iedereen overkomen. Of misschien heb je al heel lang dezelfde code, maar is deze je gewoon ineens ontglipt. Vind je dit lastig en wil je er terug vanaf of deze veranderen?


Ga naar de app Instellingen. Bei Touch ID verifiziert der Anwender, dass er. Maar bent u uw toestelcode vergeten of uw toestelcode kwijt, dan is er geen mogelijkheid meer om in het toestel te komen. Al uw gegevens gaan hierbij verloren.


Als je steeds je toegangscode vergeet en je het niet nodig vindt om een toegangscode te hebben, kun je deze beveiligingsfunctie altijd uitschakelen. Veel mensen durven deze veiligheidsmaatregel echter niet in te. Deze code moet je altijd invoeren voor je toegang krijgt tot je iDevice. Wie Face ID of Touch ID heeft kan met zijn of haar vingerafdruk het iDevice ontgrendelen.


Probeer dan eerst je huidige e-mailadres. Het samenvoegen van Apple ID -accounts is niet mogelijk. Als je dat niet wilt dan wordt het een beetje verdacht. Welke veiligheidsmaatregelen kun je zelf nemen? Onderzoekers van de universiteit van Newcastle.


Volg de instructies en bepaal zelf of je meerdere vingerafdrukken wilt toevoegen. Dit geldt ook voor de Nest-app. Bedien je Nest-thermostaat, zet je Nest Secure alarmsysteem aan en uit, zie wat er thuis gebeurt via je Nest Cam en weet wanneer het alarm van je Nest Protect afgaat, allemaal op één plek.


Cloud lock verwijderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts