dinsdag 26 januari 2016

Iphone herstellen via itunes lukt niet

Als u geen computer tot uw beschikking hebt en uw apparaat nog werkt, kunt u uw apparaat wissen en herstellen zonder computer. Dit is uiteraard niet mogelijk, omdat hij vastzit in de herstelmodus. Updaten of herstellen via iTunes. Wanneer er een update voor iOS is, is het aan te raden deze uit te voeren via iTunes. Volg hiervoor onderstaande stappen.


Schakel je Apple-toestel uit. Lukt dat niet , houdt dan de powerknop en hometoets ingedrukt en wacht even totdat het toestel wordt uitgeschakeld. Je kunt onderstaande onderwerpen doorzoeken om de informatie te vinden waarnaar je op zoek bent.


Het programma maakt automatisch een back-up. Hallo Johan, Helaas is dit niet mogelijk. Of moet ik echt de powerknop laten vervangen. Ik werk met Outlook voor Office 365. Ik ga het nu op een andere pc proberen.


Selecteer dan Algemeen. Als dit niet het geval is moet je helaas het apparaart volledig herstellen. Ten eerste lukt dat niet meer omdat er geen mogelijkheid is om ergens een wachtwoord in te voeren en ten tweede weet ik hem niet meer. Ipod geblokkeerd verbinden metlukt niet HELP Ipod van mijn dochter is geblokkeer vraagt om te verbinden met itunes. Dit eerste bericht is duidelijk en vertelt je dat je te maken hebt met een corrupte back-up.


Hard reset of soft reset mogen niet baten. Na tien seconden laat je de power knop los, maar je houdt de home knop ingedrukt. Nu kun je hem wel herstellen. Het kan zijn dat je het een paar keer moet proberen voor het lukt. Als het niet lukt , heb je de timing niet goed.


Het werkt ongeveer hetzelfde als bij het herstellen via iTunes. Controleer of je wel een internetverbinding hebt. Open een browser om dit snel te controleren. Herstellen is niet hetzelfde als het formatteren van de harde schijf. Ook bij handmatig muziek overzetten of automatisch via afspeellijsen etc.


Hierna werkte het synchroniseren weer. Download macOS Catalina for an all‑new entertainment experience. Onjuiste handeling: volg de handleiding hierboven.


Maak je een verkeerde keuze, dan werkt de reset niet. Code of Apple ID vergeten: zonder code of Apple ID kun je geen reset uitvoeren. Volg in dit geval onderstaande stappen. Tunes synchroniseerde maar nummers. U kunt een iOS-apparaat in de herstelmodus plaatsen en het vervolgens herstellen via iTunes.


In deze gevallen moet u wellicht de herstelmodus gebruiken om uw apparaat te herstellen. Fabrieksinstellingen herstellen. Heb je al een back-up van je data gemaakt? Als u vindt dat uw iPod is niet goed functioneert, kunt u deze uitschakelen en opnieuw opstarten. Zodra de iPod is ingeschakel kunt u proberen deze te synchroniseren met iTunes.


Probeer uw iPod te herstellen naar een latere tijd. Dan zul je een andere computer moeten gebruiken waarmee je het apparaat ooit hebt gesynchroniseerd. Als de waarschuwing ‘ niet voldoende vrije tempo is beschikbaar’ verschijnt weer, kun je verder gaan met stap en stap 4. Raak niet gefrustreer het is heel normaal dat het even duurt, wacht gewoon rustig af.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts