vrijdag 23 oktober 2015

Wandeltocht 20 juli

Eerste wandeling in een serie van 6. In de maanden juli en augustus worden er iedere dinsdag en donderdag Brandaris wandeltochten georganiseerd. Disney World Unwritten Secrets To. Elk jaar wordt er in juli (de op één na laatste zondag voor de vierdaagse van Nijmegen) de Klaverblad wandeltocht gehouden. De datums van wandelfit op de Hoge Veluwe staan er niet tussen.


Wandeltocht 20 juli

Die bekijk ik op het moment dat het in mijn agenda uitkomt. Wandelen is onmisbaar in een gezonde en actieve leefstijl. Door te wandelen wordt onze samenleving leuker en vitaler. Nederland diensten, kennis en producten om wandelen optimaal te ervaren.


De tochten gaan nu richting Kootwijkerbroek en Stroe. Dinsdag tot vrijdag augustus Wandeltocht Vierdaagse van de IJzer. Op juli hebben we met medewerkers de komende wandeltocht 1ste Ariane Leukemie Wandel Rendez-Vous van juli a. We stapten de lussen vanuit de startplaats Viro - Ter Dreve, en kwamen zo aan 20km. We wandelden ondermeer lussen door Domein Tillegem en Domein De Rode Poort.


Wandeltocht 20 juli

Gaasterland Wandeltocht , Harich (Harich, Netherlands). We gingen naar Zuidlaren voor de OostermoerHunze- wandeltocht aldaar. We hadden geen filmafspraken met de organisatie maar we wilden toch deze week eea. Alweer eind oktober en de 4de zaterdag van oktober is het de Pegasus wandeltocht die gepland staat.


Omdat ik van de tochten niet binnen de jaar heb gelopen en de Pagasus al voor de 3de keer ga lopen, probeer ik nog een keer of ik het boekje nu. Wandeltocht De Plateaux - Bergeijk km Een wandeltocht over de Plateaux op het grondgebied van Bergeijk, gelegen aan de grens met Lommel-Barrier en Neerpelt, levert mooie plaatjes op. Samen met het Belgische Hageven , vormt het een natuurgebied zonder grenzen.


Waar is de Oostermoer Wandeltocht. U kunt genieten van een wandeling door de omgeving van Gieten in de afstanden van 1 1 en km. Iedereen dient wel vóór 17.


De Oostermoer Wandeltocht is een onderdeel van het Oostermoerfeest dat dit jaar in Gieten wordt gehouden. Als afsluiter van het schooljaar trokken de leerlingen van 1B op vrijdag juni op wandeltocht. Het was een regenachtige dag met leuke en aangename activiteiten.


Wandeltocht 20 juli

Een zwempartijtje in Vosselare-put en een bezoekje aan de historische Tjalk (een Fries schip) in de buurt van Astene-sas waren de hoogtepunten van de dag. Effelderwaldsee de Roer Maisvelden Wij hebben vandaag een vlakke en afwisselende wandeling gemaakt over Duits grondgebied (vlak over de grens bij Roermond) van ongeveer km. De wandeling ging over veldwegen langs maisvelden en korenvelden en door dorpjes naar Naturpark-Maas-Schwalm-Nette. Deze keer vertrokken we naar Amsterdam voor de Dam tot Dam wandeltocht. Ook nu namen we de vroegst mogelijke trein, vertrek om uur, zodat we rond half in Amsterdam zouden zijn.


Jaar lang werd deze tocht georganiseerd. Maarten Exel gaat door de grillige bossen bij Den Dolder, over de mooie Lange en Korte Duinen, en volgt het zandpad door het Monnikenbos. Vanaf de camping ging ik te voet naar het startpunt. De boeren waren overal bezig met het oogsten van het mais.


De belevenissen van een pensionado. Op zoek naar een invulling voor de rest van zijn leven. Of in ieder geval voor de eerste periode van zijn pensioen.


De Pegasus Wandeltocht gaat door de bossen en over de heidevelden bij Wageningen en Ede. Maandag juli Regionale wandeltocht i. Inschrijven en starten vanaf 13uIn LDC Allegro Okra sportleden en kinderen betalen 1€ , niet leden € 5. In eerste instantie stond vandaag namelijk de reünie Goudenkruisdragers Vierdaagse op het programma, maar deze was vanwege te geringe belangstelling afgelast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts