dinsdag 27 oktober 2015

Als een man je schouder aanraakt

Als een man je schouder aanraakt

Hij kan heel eenvoudig je arm aanraken als je iets grappigs zegt, of bijvoorbeeld een wimper van je gezicht afhalen. Waar hij je aanraakt is ook belangrijk. Als je afspraakje met je flirt zal hij je rug, bovenbeen of zij aan proberen te raken.


Als hij je aanraakt , bijvoorbeeld aan je arm of schouder , dan wil hij je oprecht beter leren kennen. Zijn zijn pupillen groter geworden? Dan is hij absoluut geïnteresseerd. Als een vrouw ook deze meer intieme aanrakingen van je accepteert, dan is de volgende stap naar meer intimiteit: de eerste zoen. De eerste kus kun je eigenlijk ook gerust zien als een intieme aanraking.


Een aanraking waarmee je als man zijnde een vrouw overduidelijk laat merken dat je haar leuk vindt en meer van haar zou willen. Stel, je hebt een man op het oog maar je weet niet zeker of hij je leuk vindt. Er wordt wel eens van mannen gezegd dat ze van duidelijke, klare taal houden. Maar als het aankomt op vrouwen… Blijven ze soms frustrerend vaag. Hij zegt nooit recht door zee wat hij nou eigenlijk van je vindt.


Als een man je schouder aanraakt

Je kan er dus vrij zeker van zijn dat een chick je wel ziet zitten, als ze je vaak aanraakt. Dit kan op allerlei mogelijke manieren zijn. Ze kan kort haar hand op de jouwe leggen als jullie aan tafel zitten te praten, maar ze kan je ook een knuffel geven bij aankomst of vertrek. Het hangt er dus niet vanaf hoe goed je haar kent, maar of zij het toelaat. Voeten kunnen veel zeggen: je tenen hebben namelijk de neiging om de kant op te wijzen waar je hart heenwil.


Als je praat tegen een man die geïnteresseerd in je lijkt, moet je zijn arm eens aanraken. Wanneer een man met je wil zoenen (op date), ontdek verrassende signalen. Hoe je ziet wanneer een man test of hij je kan zoenen. Hoe je er honderd procent zeker van kan zijn dat een man met je wil kussen, zodat je niet per se hoeft te wachten totdat hij de eerste stap neemt. Als je wilt dat een jongen op je valt, dan moet je weten hoe je hem op de juiste manier aan kunt raken.


Als een man je schouder aanraakt

Er zijn verschillende redenen waarom je een jongen aan zou willen raken, en deze zijn afhankelijk van hoe ver jouw. Hoofd De stand van je hoofd is een manier van communiceren. Je hebt het misschien niet in de gaten, maar als je hoofd op een bepaalde manier staat, breng je onbewust een boodschap over. Wanneer je hoofd rechtop staat, straalt dit zelfverzekerdheid en eerlijkheid uit.


En als een man iemand leuk vindt, kun je dit vaak aan zijn handen aflezen. Je buurvrouw zal bijvoorbeeld tijdens een praatje niet verder dan meter van je afstaan, maar ook niet dichterbij komen dan meter. Als hij zijn handen bijvoorbeeld op zijn riem of zijn bovenbenen heeft, of. Bij een heftige flirtsessie zal je gesprekspartner zich misschien wel in je persoonlijke ruimte wagen.


Je persoonlijke ruimte bedraagt gemiddeld meter, maar het kan per persoon verschillen. Een man praat zelden over emoties. Gelukkig verraadt zijn lichaamstaal meestal wat hij echt voelt.


Als je deze signalen leert ontcijferen, kom je meteen meer over zijn karakter te weten en kan je. Als een man veel in je investeert dan is dat een teken dat hij je wel ziet zitten. Als hij erop staat om het etentje te betalen of je naar huis wilt brengen, dan laat dat zien dat hij in je investeert.


Doet hij de deur voor je open en neemt hij je jas aan? Mannen zijn veel meer geneigd om een gesprek met je aan te gaan als ze een excuus hebben om je aan te spreken. Dus ja, knoei per ongeluk met je drankje op hem, bots per ongeluk tegen hem aan of vraag hem simpelweg om advies.


Een vriendin van mij heeft ooit haar vriend ontmoet door hem om advies te vragen over het beste broodje in de Subway. Het komt vaak als een vrouw je schouder aanraakt dat je een wimper ziet bij iemand op het gezicht, vooral op de wangen. Voordat je jouw dating profiel op datingsites…. De allerbelangrijkste oorzaak van het niet aangeraakt willen worden vind ik hier niet terug: Als je dit doet, hoef je niet direct je hand terug te trekken. Hoe sneller je vrouwen aanraakt als je hen ontmoet, hoe beter en zeker als je vrouwen versieren wil.


Vrouwen versieren vraagt om snelle aanrakingen zodat je haar duidelijk maakt dat fysiek contact gewoon in je natuurlijke doen ligt. Belangrijk bij een eerste aanraking is wél dat het om een niet seksueel getinte aanraking gaat. Als hij langs je loopt en zijn hand op je schouder legt om je aandacht te vragen of als hij zijn hand op je arm legt terwijl hij om een grap lacht, heeft hij wellicht een oogje op je.


Dit is vooral zo als je hebt opgemerkt dat hij je zelfs aanraakt wanneer er anderen bij zijn. Als je je afvraagt of een bepaalde man in een vriendengroep je leuk vindt, is een ander signaal dat hij altijd probeert om naast je te komen zitten. Hoeveel mensen er ook bij zijn, deze man doet op de een of andere manier alsof jullie een stel zijn en dat hij dus verplicht naast je moet zitten of staan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts