woensdag 14 oktober 2015

Scouts en gidsen duffel

Scouts en gidsen duffel

Winterwandeling en -bar. Zij die liever niet wandelen of nadien lekker willen opwarmen, kunnen terecht bij onze winterbar op het Van der Lindenplein. Wij willen kinderen en jongeren met een beperking van tot. Bij controle van de gegevens moet je het lidnummer. Onze lokalen: Wij gebruiken met onze scouts gemeentelijke.


Scouts en gidsen duffel

Onder de link administratie vind u: Nieuw lid Lidgeld Hoe. Met onze scoutsgroep zorgen wij elke zondagnamiddag voor avontuurlijke vergaderingen voor jongens en. We dompelen ons vandaag helemaal onder in de wondere Wapenstilstandswereld.


Om 17u mogen jullie weer in vrede huiswaarts keren. Vrijdag tot en met zondag november. Het is weer tijd voor het super epische, leuke, coole, geweldig Akabe-weekend! De brief met alle informatie is normaal gezien rondgestuurd via mail, maar hij is ook te vinden op de site. Er zijn nog veel Kapoenen die onderstaande stappen nog niet volledig hebben doorlopen.


Beste ouders en Kapoenen. Tegen het weekend en zeker tegen het kamp is het belangrijk dat jullie individuele steekkaarten up to date zijn zodat wij deze kunnen overlopen en checken of bepaalde Kapoenen allergieën hebben of medicatie moeten nemen. Community Organization Youth Organization. Tenzij anders vermel is de tekst beschikbaar onder de Creative Commons by-nc-sa Licentie, aanvullende voorwaarden kunnen van toepassing zijn. Van bosspelen, pleinspelen tot weekends en kampen: bij ons vind je het allemaal.


Met meer dan 2leden en een ploeg van leiders garanderen we elke week bos, spel en plezier. Op deze site vind je alle informatie over vergaderingen, de contactgegevens van de leiding en de ouderraad en de verhuur van lokalen. Ze krijgen kansen om van alles uit te proberen en ervaringen op te doen om zo hun grenzen te verleggen. De werking wordt ingekleed met verhalen en fantasie.


In de loop van het jaar doen kabouters hun belofte. De Blauwe Wimpel is sinds jaar en dag ons tweemaandelijks programmaboekje waar je per tak kan bekijken welke activiteiten er op het programma staan. We komen samen aan onze lokalen in de Mijlstraat 1om 14u en ouders mogen blijven tot 14u30. Vanaf 16umogen ouders terug komen voor ons info-scoutsbarretje waar ze, je raadt het nooit, kunnen genieten van een drankje en info kunnen krijgen over de werking van onze scouts , inschrijving, de leiding,. Gedeelten van deze pagina.


Hulp voor toegankelijkheid. AREAwordt op zaterdag oktober voor de 9e keer georganiseerd op het scoutsdomein te Duffel. De voorbije edities waren knallers van formaat met bekende namen als Charlotte De Witte destijds als Raving George, Romeo Blanco, Mystique, DJ F. Robert Abigail en many more. Spreek zeker de leiding of vertrouwenspersonen aan als de kosten voor lidgel kamp, uniform of materiaal te zwaar zijn.


Scouts en gidsen duffel

Een weekend vol grappen, lekker eten en fantastische spelletjes waar we met z’n allen naar uit kijken. Meekomen is zéker aan te raden! De leden worden vrijdag om 19:15u verwacht op de scouts. Veel groetjes van op kapoenenkamp, we amuseren ons hier rot! Openingsuren Tweedehandsshop.


Ons jaarlijks mosselfeest is er weer! Dit jaar vindt onze 39ste (!!!) editie plaats van tot en met november. Iedereen is natuurlijk van harte welkom om te komen proeven van onze kwaliteitsmosselen en meer.


We bieden ze alle kansen om te bewijzen wat ze in hun mars hebben. Gidsen gaan een stapje verder. Er is ruimte om te experimenteren en mee te beslissen.


Hun voortotem toont samen met hun totem aan de buitenwereld wie ze zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts