woensdag 21 oktober 2015

Strafregister sintniklaas

Stad Sint-Niklaas maakt gebruik van noodzakelijke cookies om je vlotte toegang te geven tot deze website. Om je gebruikerservaring op onze website te optimaliseren, maken we ook gebruik van optionele cookies waarvoor we je toestemming vragen. Een uittreksel uit het strafregister is het vroegere getuigschrift van goed gedrag en zeden. Meestal heb je dit uittreksel uit het strafregister nodig voor sollicitaties of om met kinderen of jongeren te werken.


Strafregister sintniklaas

Je kunt het enkel gebruiken voor de activiteit waarvoor het werd afgeleverd. Je herkent dit aanslagbiljet aan het roze overschrijvingsformulier. De meeste van onze attesten, akten en uittreksels kan je online aanvragen.


Dan kan je ook aan het loket terecht. Het beschrijft met andere woorden uw eventuele strafrechterlijke verleden. Het uittreksel uit het strafregister geeft een opsomming van uw veroordelingen.


Strafregister sintniklaas

Dit uittreksel vervangt het vroegere getuigschrift van goed zedelijk gedrag. Er bestaan verschillende modellen van het uittreksel uit het strafregister. Maak dan bij voorkeur gebruik van het typeformulier voor het aanvragen van een uittreksel uit het strafregister (DOCX, 2 KB). Dit formulier laat u invullen door de werkgever, organisatie, vereniging enz. Leg het ingevulde formulier nadien voor aan het gemeentebestuur van uw woon- of verblijfplaats.


Best Dining in Sint-Niklaas , East Flanders Province: See 6TripAdvisor traveler reviews of 1Sint-Niklaas restaurants and search by cuisine, price, location, and more. Brass Monkey, Sint-Niklaas. We are the not so new kids on the block. Dit e-Loket gebruikt uw persoonsgegevens.


U moet zich dus eerst identificeren. Dat kan op verschillende manieren: U kunt zelf uw gegevens intikken. U kunt via een kaartlezer uw gegevens automatisch ophalen van uw elektronische identiteitskaart (eID).


Belle Allure werkt enkel op afspraak, te Sint-Niklaas. Welkom bij het e-Loket van Sint -Pieters-Leeuw! Heel wat attesten en bewijzen van de dienst Burgerzaken kan je online aanvragen via eGovFlow. Als uw lokaal bestuur wil aansluiten op het Centraal Strafregister , moet u eerst de vertrouwelijkheidsverklaring (PDF, 65KB) invullen.


U bezorgt die verklaring aan de informatieveiligheidsconsulent van uw lokaal bestuur. Hij of zij zal de verklaring dan overmaken aan de dienst Centraal Strafregister. Heb je het nodig in het Frans of Duits? Mail dan het Nederlandstalige uittreksel naar het Centraal Strafregister en vermeld welke taal je wilt. Het mailadres en telefoonnummer van de juiste dienst vind je bovenaan het uittreksel.


Je kan ook langsgaan bij het loket van het Centraal Strafregister. Huis van de Sint opent de deuren en is klaar voor meer dan 35. Er zijn drie modellen: Artikel 5(algemeen model) is het standaardgetuigschrift dat u kunt aanvragen voor allerlei doeleinden. Sinterklaas komt pas volgende zondag toe in zijn.


Openbare besturen, particulieren en privé-instellingen kunnen u een uittreksel uit het strafregister vragen wanneer u een activiteit uitoefent waarvan de toegangs- of uitoefeningsvoorwaarden niet gereglementeerd zijn. Feestzaal Den Buiten, Sint-Niklaas. In Sint-Niklaas is dit alvast een gratis dienstverlening.


Voor de nieuwste film in een gezellige omgeving, bezoek Siniscoop in Sint-Niklaas. SINT-NIKLAAS Negentien correctionele veroordelingen prijken er op het strafregister van de 51-jarige Karim B. En zeer waarschijnlijk komt er binnenkort een twintigste bij: de ex. Masereelhuis Sint-Niklaas.


Strafregister sintniklaas

Bekijk alle vastgoedzoekertjes op één website.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts