vrijdag 16 oktober 2015

Kerkomroep kruiningen

Of uw kerk ook op dit platform? Neem dan contact op met sIKN, zij kunnen u verder helpen met alle vragen, mogelijkheden en advies. Hij preekte in het dorpshuis.


Welkom op de website van de Protestantse gemeente Kruiningen. Hierop kunt u informatie vinden over onze gemeente en haar activiteiten. Op PC of laptop gaat u naar Kerkomroep De snelste manier is om hierna in het veld plaatsnaam Kruiningen in te vullen en daarna te kiezen voor de Protestantse gemeente. Een andere manier is onder provincie Zeeland aan te klikken en dan ziet u Kruiningen staan, Protestantse gemeente. Reguliere kerktijden: Lees meer.


Dit is mijn thuisgemeente Voeg toe aan agenda. Bekijk gemeentes in kerktijden. Dominee Bredeweg preekte in het dorphuis. Hij stapte uit de Gereformeerde Gemeente in Kruiningen. Tom schreef:Links naar Kerkomroep werken op de een of andere manier nooit.


Moet je even zoeken op de site Kasparov. Verwonderlijk dat de diensten (nog) op openbaar staan. Een verslaggever van Omroep Zeeland telde vanmorgen 2bezoekers bij het dorpshuis.


Bredeweg de woning moeten verlaten en zal de betaling van traktement stop worden gezet. Kruiningen (Zeeuws: Krunege) is een plaats in de Nederlandse provincie Zeelan gelegen op Zuid-Beveland. Kruiningen maakt deel uit van de gemeente Reimerswaal, waarvan het de hoofdplaats is. Info inzake sluiting Meiboom Beste leden van De Levensbron en de Ontmoetingsgemeente, Via deze nieuwsbrief informeren wij u over de tijdelijke sluiting van de Meiboom en de gevolgen daarvan voor de erediensten die in de Meiboom gepland waren. Farid Ahme gebonden aan een rolstoel, ontsnapte begin dit jaar ternauwernood aan de aanslag op een moskee in Christchurch, Nieuw-Zeeland.


In principe komen alle diensten uit de Oude Kerk op kerkomroep. Het kan zijn dat betrokkenen bij een persoonlijke dienst hebben aangegeven niet te willen dat de dienst uitgezonden wordt. In dat geval wordt er niets weergegeven. De diensten blijven ongeveer maanden op de site van kerkomroep staan.


Op deze website vindt u informatie over onze kerkelijke gemeente. Mp3-bestanden van alle kerkdiensten van de Gereformeerde Gemeenten die openbaar verspreid worden via Kerkomroep en Audioserver. Ook zijn er diensten op Nieuwjaarsdag, Bid- en Dankdag voor Gewas en Arbei Hemelvaartsdag en Oudjaarsavond. Actueel nieuws voor en uit de gemeente. Bredeweg in het kerkgebouw van de gereformeerde gemeente in Kruiningen.


Kerkomroep kruiningen

Bredeweg, predikant in Kruiningen , heeft de Gereformeerde Gemeenten verlaten. Het is mogelijk om de kerkdiensten live of na afloop te beluisteren via internet. U ziet dan een lijst van de kerken in de betreffende plaats van waaruit u de diensten via internet kunt volgen.


Griend als 46e predikant van de Hervormde Gemeente Yerseke bevestigd door ds. Staat jouw kerk er niet tussen? Commissie Kerkomroep (voorheen: ISKA, Interkerkelijke Stichting Kerkomroep Assen) Voor gemeenteleden die moeilijk de kerkdiensten kunnen bezoeken is het mogelijk de diensten te beluisteren via de kerkomroep. Maar de uitzendingen worden ook.


Kerkomroep kruiningen

SPECIALE DIENST met kindernevendienst. Bijbellezing in Moerzicht. De gecombineerde gemeente van Kruiningen en Yerseke neemt geleidelijk in ledental toe. De leden in Yerseke willen ook een zelfstandige gemeente Yerseke vormen. Die mogelijkheid komt er.


Cornelis Sinke en zijn zoon Joost bieden een flink perceel grond aan. Het gaat om een perceel van roeden en ellen grond in de Kakeldans. Hiervoor is geen wachtwoord nodig.


U kunt hier de kerkdiensten live meeluisteren. Normaal start de uitzending automatisch op. Is dit niet het geval, klik dan op de live knop. Vandaag is onze nieuwe website gelanceerd.


De website geeft je snel en gemakkelijk toegang tot alle diensten van je eigen kerk. De vernieuwing van onze website is een onderdeel van onze voortdurende inspanning om de kwaliteit en beschikbaarheid van onze dienstverlening te bevorderen. Hier kunt u kerkdiensten en eventuele andere samenkomsten van de gemeente beluisteren of downloaden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts