maandag 12 oktober 2015

Rode moedervlekken

Rode moedervlekken

Rode moedervlekken ontstaan door abnormale groei van kleine bloedvaten. Ze zijn ongeveer tot millimeter groot. Aangeboren moedervlekken zijn zeldzamer dan verworven moedervlekken.


Deze zijn al tijdens de geboorte of vroeg na de geboorte zichtbaar in de huid. Kenmerkend voor aangeboren moedervlekken is dat ze soms grotere afmetingen kunnen hebben en soms een hele ledemaat of lichaamsdeel kunnen bedekken. Lees meer hierover in de folder “reuzen.


Vijf feiten over rode vlekjes op de huid. Dit betekent niet dat ze niet bij kinderen of pubers voor kunnen komen. Lees ook: Waar moet je op letten bij moedervlekken ? Ze vallen meestal op door hun rode kleur. Ik krijg steeds meer moedervlekken , moet ik mij zorgen maken? Mijn moedervlek verandert van vorm, kan dit kwaad ? Ik heb vele moedervlekken , hoe vaak moet ik deze laten controleren ? Wat is het “lelijk eendje fenomeen” bij moedervlekken onderzoek ? Wat kost het verwijderen van een moedervlek ? Wat moet ik doen als mijn moedervlek bloedt ? O m maar meteen met de deur in huis te vallen: In de meeste gevallen zijn huidvlekken op je lichaam beslist niet gevaarlijk.


Het (relatief) slechte nieuws is het feit dat je van veel huidvlekken maar heel lastig af kunt komen. Vele mensen willen deze echter verwijderen omwille van esthetische redenen. In dit artikel bespreken we natuurlijke oplossingen om. Iedereen heeft moedervlekken en dat is in principe niets om je zorgen over te maken.


Toch is het wél belangrijk ze regelmatig te blijven checken op veranderingen. Wanneer een moedervlek verandert van vorm of kleur, zou dat namelijk kunnen wijzen op een melanoom. Dit komt door overmatige gevoeligheid en prikkelbaarheid. Een groot aantal kleine rode mollen geeft aan dat het vanwege trots niet mogelijk is om het gestelde doel te bereiken. We zullen uitzoeken welk paar rode moedervlekken betekenen voor het lichaam, namelijk voor elke tempel.


Rode moedervlekken

Dit symbool is een teken van liefde. De meeste rode moedervlekken zijn hemangiomen, die worden veroorzaakt door de bloedvaten die te dicht bij het huidoppervlak. Wat anderen zeggen Een platte buik willen we stiekem allemaal wel, maar het kan nog knap lastig zijn om dat voor elkaar te krijgen.


Ons dieet gooien we twee weken nadat we zijn begonnen weer overboord en we hebben ook niet zo’n zin om vijf keer per week in de sportschool te zwoegen. Normaal zijn ze onschuldig, maar ze kunnen uitgroeien tot een kwaadaardige moedervlek, ook wel melanoom (vorm van huidkanker) genoemd. Moedervlekken , met name een type moedervlek, de hemangioom, zijn gestegen. Hamangiomas bijna altijd op de hui en begint als een roze of rode vlek.


Wanneer u klaar bent groeit, zijn ze een verhoogde, heldere rode massa op de huid. Vanwege de helder rode (kersen- rode ) kleur worden ze ook wel in het Engels cherry angioma genoemd. Andere synoniemen zijn angioma senilis, ruby spot, en bloedvin. Over het hele lichaam ontstaan kleine rode bultjes.


Wat zijn de rode mol op de huid? Rode mollen, net als elke andere kleur van moles, kunnen ofwel bij de geboorte aanwezig of verworven later in het leven. Terwijl de meeste rode moedervlekken zijn goedaardige beschouw is er een kans voor het ontstaan van kanker. De vlakke, in het niveau van de huid gelegen moedervlekken , die op latere leeftijd zijn ontstaan hebben weer een iets grotere kans om te ontaarden in melanoom.


Rode moedervlekken

De vlakke, wisselend gekleurde moedervlekken (ook wel atypische moedervlekken genoemd) lopen weer een groter risico dan de moedervlekken uit de laatst genoemde groep. Elke verandering in vorm, kleur of grootte, en letsel moedervlekken moet een gelegenheid om de oncoloog te bezoeken. Beter voor zorgen dat alles in orde is, dan run beginnen vreselijke ziekte. Omdat bij de vorming van rode moedervlekken op het lichaam? Een klein percentage van de mensen gewezen op de verschijning van rode moedervlekken.


In sommige Spaanse en Italiaanse folklore, moedervlekken vormen op het lichaam van een baby te wijten aan onopgeloste wens van een moeder terwijl ze met haar baby. Andere mythen vermeld dat er een moedervlek formulieren op een baby als de moeder kijkt naar een maansikkel, eet rode voedsel of voelt een sterke emotie. Deze moedervlekken worden meestal bij toeval gevonden.


In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, zwarte mensen hebben moedervlekken komen zo vaak als in de lichte hui maar ze zijn vrijwel onzichtbaar. Als u plotseling een kleine, rode mol op de huid ontwikkelt, kan dit worden veroorzaakt door een bijwerking van medicatie. Pimecrolimus, een crème voorgeschreven voor de behandeling van atopic dermatitis, kan leiden tot kleine, rode moedervlekken in het behandelde gebied worden weergegeven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts