donderdag 29 oktober 2015

Spel op eigen locatie

Spel op eigen locatie

Escaperooms, pubquiz, muziekquiz, babyshower. Verzending mogelijk of ophalen in Eersel. Spellen op eigen locatie , Eersel. Speel een spel op eigen locatie en onder eigen begeleiding op een tijd die u het beste uitkomt!


Een Oer-Hollandse quizmaster zal jullie opwachten om van het uitje een hilarisch spektakel te maken! De gekste en leukste vragen komen in deze ‘Hollandse Quiz’ aan de orde. Games op je eigen locatie.


Lasergame in school, door het bedrijf of bij de vereniging. Arrow Battle, Tijdbomspel of de Dol Dwaze Quiz. Van familiedag, bedrijfsuitje op eigen locatie , gamen in school, wij komen naar je toe. Altijd een leuk bedrijfsuitje op locatie We zijn experts op het gebied van bedrijfsuitjes en personeelsuitjes op locatie.


Het organiseren van een geslaagd bedrijfsuitje kan voeten in de aarde hebben, daarom huur je onze experts in voor je bedrijfsuitje, dan weet je in ieder geval dat dat goed verzorgd is. Een aantal van onze dinerspellen kunt u ook organiseren in een door u zelf gekozen locatie in Nederland of België. Een lager aantal is mogelijk, maar u betaalt dan helaas wel voor het minimum aantal deelnemers. De spannende game is nu overal te spelen!


Voortaan is Wie ontdekt de Verrader op zo’n beetje elke locatie te spelen: een feestzaal, een kantine of – waarom ook niet – gewoon op het strand. Je gaat in deze spelvariant dus niet ‘ op pad’ om je punten te verdienen, dat doe je gewoon op locatie. Entertainment op locatie Ook is het mogelijk om het Hou van Holland dinerspel, buffet of de losse quiz als entertainment op uw eigen locatie door ons te laten verzorgen! Denk hierbij in de kantine, vergaderzaal of als voetbal uitje in de kantine.


Weer een nieuw spel erbij en deze keer speciaal voor de kinderen! Moordspel - Ga op jacht naar de juiste dader, locatie en wapen. We hebben ervaringen met groepen van over de 2personen, we zijn experts op het gebied van kwaliteit en spelbeleving. Je kunt nu samen met je vrienden deze hilarische quiz spelen op een locatie naar keuze! En dan kunnen we nog veel meer uit de kast trekken!


Decors, spelelementen, en superleuke spelmaterialen (lasergamen bijvoorbeeld). We helpen je graag met het maken van de juiste keuze van een spel op eigen locatie. Het moordspel is een moorddiner op uw eigen locatie ! Deze kun je zelf regelen, maar wij helpen je graag bij het vinden van een geschikte locatie. En met veel enthousiasme, kunnen we het spel aan jullie aanbieden.


Het spel kan ook apart gespeeld worden van het diner, dan ga je eerst heerlijk dineren en daarna de moord oplossen. Dan duurt het arrangement uur. Kies je ervoor om het moordspel tijdens het diner te spelen dan duurt het ongeveer uur in totaal. Eigen locatie zoals een boerderij, camping , bedrijfskantine, trekkershut of bij iemand thuis ? TB Events biedt diverse uitjes, spellen aan die u op elke locatie kunt boeken. Wij nemen alle benodigde materiaal voor bijvoorbeeld een Moorddiner of Minute to Win It!


BOOM events is een evenementen- bureau en gevestigd in Someren. Diner Spel mee naar uw locatie. Pubquiz op maat op locatie organiseren Voor groepen met een groter budget halen we graag meer uit de kast! Op jullie eigen locatie worden jullie door onze fantastische begeleider geëntertaind met afwisselende spelrondes.


Spel op eigen locatie

Jullie worden opgedeeld in teams en gaan de strijd aan met elkaar! Zo is er voor ieder wat wils: er komen er quizvragen, uitdagende doe-puzzels en muziekweetjes in alle smaken voorbij. Ranking the Stars op eigen locatie spelen Ranking the Stars op uw eigen locatie organiseren? Deze citygame speel je met de stad naar keuze als decor.


Je oudoom Hendrikus van Barneveld is op 97-jarige leeftijd omgekomen en laat een erfenis na van €7miljoen. Via de mail wordt je keurig op de hoogte gehouden wanneer het pakket wordt aangeleverd. Plezier en spanning is gegarandeerd!


Zeker als je het spel in het donker speelt. Mysterie Spel Back To School in Eigen locatie in Hoevelaken Mysterie Spel Back To School is te reserveren in een groot aantal arrangementslocaties in Nederland en België. Deze arrangementen zijn gunstige geprijsd en bieden een goed op elkaar afgestemd spel en eventueel aansluitende lunch of diner. Wij kunnen een GPS tocht op het landgoed uitzetten en organiseren. Dit zijn slechts enkele voorbeelden.


Voor het uitzetten van een GPS tocht op locatie rekenen wij een vast bedrag van €2(inclusief BTW) bovenop de kosten voor het spel. In principe kunnen we overal een GPS tocht op locatie uitzetten. Ik Hou van Holland op eigen locatie Linda de Mol presenteert op televisie het altijd het gezellige “ik Hou van Holland”.


Spel op eigen locatie

Om het spel geschikt te maken voor bedrijfsuitjes, personeelsfeesten en familiedagen hebben we de leukste rondes volledig aangepast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts