vrijdag 27 februari 2015

Zalando retour originele verpakking

Zalando retour originele verpakking

Mocht je geen Zalando doos meer in je bezit hebben dan kun je ook een andere doos gebruiken, mits het retourlabel goed zichtbaar is. Indien je een partnerartikel wenst te retourneren, dien je deze direct aan de partner te retourneren. Bij partner retourzendingen is het vooraf aanmelden van je retour niet nodig! Hoe stuur ik een artikel retour ? Schrijf je in voor de Zalando -nieuwsbrief en krijg niet alleen korting op je eerstvolgende bestelling, maar ontvang ook. Sluit de doos goed af en plak het retouretiket op de doos.


Breng je pakket naar een PostNL punt en bewaar het afleverbewijs - wij nemen kosten van de retourzending voor onze rekening! Welke taal wil je gebruiken? Retour simple et gratuit sur Zalando.


Afin de vous proposer le meilleur service possible, Zalando utilise des cookies. En continuant de naviguer sur le site, vous déclarez accepter leur utilisation. Wij verzoeken u vriendelijk om, indien dat redelijkerwijs mogelijk is de producten uitsluitend in de oorspronkelijke verpakking retour te sturen. De tijdige verzending is voldoende om aan de termijn te voldoen. Voorwaarde voor de uitoefening van het vrijwillige teruggaverecht is echter, dat u het product slechts om te passen, zoals in.


De terugzending van goederen wordt bovendien enkel aanvaar mits zij in de volledige originele verpakking worden teruggezonden. Zoniet, heeft ZALANDO de keuze om de terugzending te weigeren, dan wel de kost van de originele transportverpakking in mindering te brengen van het terug te betalen bedrag. Blogpost juridisch medewerker Vincent Romviel. Al onze leden die producten verkopen maken het wel eens mee: een product wordt retour gestuurd zonder de originele doos, of de originele doos is ernstig beschadigd.


Op zoek naar een antwoord? Onze zelfhulpsectie is de snelste manier om hulp te krijgen. Hier kun je bestellingen volgen en annuleren, of een retourzending aangeven. Je vindt hier antwoorden op veel onderwerpen, waaronder de betalingsopties die beschikbaar zijn bij Zalando.


Bij Zalando heb je gratis verzending. Mag ik ook in een niet originele verpakking terugsturen? Ik heb de doos niet meer! Wees creatief en misschien ben jij wel één van de tien gelukkige winnaars. Coolblue 2e kans al gezien?


Als er partij is die eventueel aan originele verzegelingen van fabrikanten zou kunnen komen zijn zei het wel, maar neen dat is niet het geval. Quelle langue souhaitez-vous utiliser ? Deutsch français Italiano. Nu blijkt toch dat de ring niet werk in onze pan. Ik kan hem niet terugsturen volgens Fonq omdat ik de originele verpakking niet meer heb.


Wil tafel retourneren welke ik online heb gekocht, moet in originele verpakking volgens woonwinkel. Om je originele artikel te retourneren, bieden we je GRATIS opties die je kunt raadplegen in het deel RETOURNEREN. De retourtermijn van de originele koopwaar is dagen vanaf het ruilverzoek. Gebruik het verzendlabel in je mail, print het uit en plak het op de doos.


Schrijf dan het retour - en antwoordnummer op de doos. Personal shopping, afgestemd op jouw smaak en voorkeur. De outfit die we aan je voorstellen komt uit het enorme aanbod van Zalando. Het gemak van personal shopping bij Zalon. Behalve professioneel en persoonlijk is het kledingadvies van Zalon ook geheel gratis.


Je betaalt niets voor het advies, de verzending of de eventuele retour. Stuur jouw ongedragen artikel indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking kosteloos retour. Het vermelden van een retouradres of het plakken van een retoursticker is niet nodig. Je hoeft dus niets uit te printen of op het pakket te plakken.


Ik kreeg als antwoord dat het erg vervelend voor me is maar omdat de gegevens op de deksel van de doos staan kunnen ze mijn spullen niet retour nemen omdat het niet de originele verpakking is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts