dinsdag 10 februari 2015

Aan het licht brengen

Aan het licht brengen

Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als ‘ aan het licht brengen ’, met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken. Bronnen De spreekwoorden en gezegden zijn afkomstig van quote, en onze gebruikers. Dutch In de omgekeerde wereld die Brussel heet zijn het niet degenen die zich aan fraude schuldig maken die worden lastiggevallen en geïntimideer maar juist degenen die de fraude aan het licht brengen. Het is heel zwaar voor hen die de waarheid aan het licht brengen.


Cela devient très dur pour ceux qui révèlent la vérité. De ware geschiedenis van Ierland zal alle leugens waarmee jullie werden geconfronteerd aan het licht brengen. Ook kunnen prestatieaudits moeilijkheden aan het licht brengen die in wezen in de beleidssfeer liggen, bijvoorbeeld conflicterende of niet-geformuleerde beleidsdoelstellingen. Performance audits may also bring to light what are essentially policy difficulties - conflicting or unstated objectives of policy, for example. Dutch Laten we de misbruiken aanklagen en alle onregelmatigheden aan het licht brengen ? Dutch Het huidige onderzoek moet de kwestie van de vreselijke massagraven aan het licht brengen ? En dat eigenlijk het enige wat ze nog kan doen is veel bij haar vader en moeder te zijn nu in het licht zetten engels nog kan.


We moeten niet meedoen met zaken die het licht niet verdragen, maar ze juist ontmaskeren, openbaar maken, aan het licht brengen. Iemand die het kwade doet, haat het licht en gaat het. Het vergaren van het fraudebewijs is voor een niet-gekwalificeerd persoon een moeilijk te bewandelen weg. Het vereist namelijk specifieke recherchevaardigheden en tevens, vanwege de alimentatiedimensie, een grondige kennis en analyse van de inmiddels door de Hoge Raad en feitelijke rechters ontwikkelde jurisprudentie.


En vaak breng je het niet zelf aan het licht , maar komt het uit door omstandigheden. Doordat het net van verborgen houden zich steeds strakker om je spant en het ergens uit komt. In het licht van de röntgenfoto.


Licht blijkt een nooit eerder waargenomen eigenschap te hebben: de draaiing van licht kan in een fractie van een seconde veranderen. Deze eigenschap, torsie genaam kan helpen bij het meten en manipuleren van materialen en microscopisch kleine deeltjes. Licht kent een aantal eigenschappen die al. Voor het voetlicht komen en over het voetlicht komen zijn allebei juist.


Als artiesten het podium op komen, komen (of treden) ze voor het voetlicht. De heldere zon zal het aan het licht brengen. En nu had de zon het juist aan het licht willen brengen , en had op de muur geschenen en daar kringetjes gemaakt, maar het was haar tcoh niet gelukt.


En daarna smeekte hij haar nog in het bijzonder, dat ze het niemand zou zeggen, anders kostte het hem zijn leven, en dat beloofde ze hem ook. De alcoholist moet een verslag geven aan zijn medemensen en de waarheid zien van zijn gedrag. Het licht af te verwerpen is het zelfde als God te verwerpen. Misschien wil je het niet om je dingen bewuster te worden, ben je bang voor het licht of denk je het niet te kunnen, weet je niet waar te beginnen. Vraag God dan of Hij het willen en het werken in je bewerkt, zoals Hij belooft in de Bijbel.


Hou vol, het Licht zal aan gaan. Een kleermaker zit zonder geld en valt een jood aan , maar de jood zegt maar acht centen te hebben. Hij slaat de man en deze zegt: de heldere zon zal het aan het licht brengen en sterft.


De jood heeft echt maar acht centen op zak en de kleermaker neemt ze mee. Dat bracht de ondergang teweeg en veel schuldgevoel. Een verhaal van Grimm over hoe de waarheid altijd boven water komt.


Aan het licht brengen

Een kleermakersgezel berooft en vermoordt een marskramer, die vlak voor hij sterft voorspelt dat de zon het aan het licht zal brengen. Meer vertalingen in het bab. Duits-Nederlands woordenboek. Ik zal ook mijn evangelie, dat hun is bedien aan het licht brengen , en zie, zij zullen niet verloochenen wat u hebt ontvangen, maar zij zullen het opbouwen en de ware punten van mijn aleer, ja, en de enige leer die uit Mij is, aan het licht brengen.


Het ’jaar van geloof’ uitgeroepen door paus Benedictus XVI zal ons hierbij helpen. Broeder Alois heeft vier voorstellen gedaan om ons op weg te helpen. Oprechtheid is niet genoeg. Om op een principiële levensstijl over te gaan, een mens moet meer doen dan rechtvaardig gedrag verkondigen. Wij moeten uitverkocht zijn aan de waarheid (SPREUKEN 23:23).


Contextual translation of aan het licht brengen into English. Online vertaalwoordenboek. DE: aan het licht brengen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts