zondag 15 februari 2015

Knauf stucprimer geel 5 kg

Knauf stucprimer geel 5 kg

Knauf Stuc-primer geel kg. Afwerkingshop is dé specialist in de binnenafwerking en isolatie van uw huis. Wij maken van uw klus ons probleem. Stuc-Primer is een zuigkrachtregulerende voorstrijk.


Je gebruikt deze voorstrijk op sterk of onregelmatig zuigende ondergronden, zoals bijvoorbeeld metselwerk. Zo voorkom je dat de gipspleister verbrandt (verpoedert). KNAUF Stucprimer emmer kg.


Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen? We doen er alles aan om jouw bestelling tijdig klaar te leggen in de door jou gekozen Hubo winkel. Met dit middel kan je sterk of onregelmatig zuigen steenachtige ondergronden voorbehandelen (zoals cellenbeton of metselwerk).


Goed om te weten: je kan het grondeermiddel ook in winterse omstandigheden bewaren en gebruiken. Ondergrond De ondergrond moet schoon, droog en stabiel zijn. Voeg toe aan winkelwagen. Overzicht Bijbehorende producten. Stockage A l’abri du gel.


Resultaten van zoekmachines! Geschikt voor alle steenachtige wanden en plafonds, inclusief keukens en badkamers. Laagdikte vanaf millimeter. Deze pleister is toepasbaar op alle steenachtige wanden en plafon inclusief keukens en badkamers in woningen.


Voorstrijk voor gipspleisters op een sterk of onregelmatig zuigende ondergrond. Bezorgen (op de zaak of op het werk) Artikel beperkt leverbaar. Bostik Ardagrip Classic licht groen can kg.


PontMeyer uw partner voor al uw stucwerk. De beide zijden en de langskanten zijn met een g. Une question bien précise ? Notre équipe technique est à. Gemakkelijk te printen bij lage temperaturen:. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. TECHNISCHE FICHE : StucPrimer BESCHRIJVING : StucPrimer is een voorbereiding voor de STUC Deco en STUC Granito. Leverbaar in verschillende formaten.


Knauf stucprimer geel 5 kg

Bestel product € 2 € 1 22. The information in the summary of the order. Tekoop stuc-primer geel litter over gehouden van verbouwing wel ongeopen emmer van. Vind stuc primer op Marktplaats.


Enkele minuten laten drinken en zonder verdere toevoegingen. Momenteel gereserveerd! Voor iedereen een voordeel. Keuken of badkamertegel blauw.


Knauf stucprimer geel 5 kg

En de Roze is voor de ruwere muren en de gele voor de betere muren die ook niet zoveel absoberen. Het ligt eraan hoeveel je nodig hebt het is zelfs mogelijk om deze met ietswat water aan te lengen dit is bedoeld zodat de stuc beter op de muur hegt! SPS Stuc-Grund geel bi emmer kg. De temperatuur van de ondergrond en de omgeving moet minimaal °C zijn. Breng Gyproc Voorstrijk Hechtlaag aan met een vachtroller of een blokkwast.


Je kunt beginnen met stukadoren als Gyproc Voorstrijk Hechtlaag droog is en niet meer kleeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts