donderdag 26 februari 2015

Afstand nemen van elkaar een korte break

Afstand nemen van elkaar een korte break

Hoe groot is de kans dat een ‘ break ’ jullie relatie goed doet? Dan is het heel belangrijk dat je dit goed naar hem communiceert. Het klinkt misschien heel eng, want een pauze is vaak het begin van een definitieve breuk, maar voor sommige lovebirds kan dit juist goed uitpakken.


Afstand nemen van elkaar een korte break

Soms heb je even afstand nodig, om in te zien hoe belangrijk voor je is. Een groot voordeel van tijdelijk uit elkaar gaan is, dat je niet definitief de handdoek in de ring gooit. Door een tijdje niet samen te zijn, kun je meestal weer wat helderder denken. Je geeft jezelf en je partner de kans om van een afstand naar de relatie te kijken.


Een kant-en-klaar antwoord is er dus niet, maar als jullie het er toch op willen wagen, is het volgens de relatiedeskundige verstandig om niet te lang afstand van elkaar te nemen. Blijf duidelijk maken wat je wilt. Het lastige van een afstand nemen is dat je met veel vragen zit waar je met een afstand minder makkelijk antwoord op krijgt. En je de neiging kan hebben om vast te houden aan de fijne momenten met hem en je bril enigszins roze kleurt. Een relatie redden door afstand van elkaar te nemen kan een goede manier zijn om elkaar weer te vinden.


Er wordt echter geen garantie afgegeven, ook niet bij een huwelijk. Een relatie is voortdurend in beweging, er moet altijd gewerkt worden aan het voortbestaan van de relatie. Er zijn de korte breaks die we allemaal voortdurend en spontaan nemen omdat samenleven met een partner een heuse opdracht is. Soms is een break precies hetgeen dat je weer bij elkaar kan brengen. Hoe langer je in een relatie zit, des te meer je je als een eenheid gaat gedragen in plaats van een individu.


Dit is een logisch gevolg van het samenzijn, maar kan er soms voor zorgen dat jouw eigen belangen erbij inschieten. Martine (47) en Ron (48) de Vogel zijn jaar bij elkaar , waarvan getrouwd. Ze hebben een dochter van en een zoon van 12. Ron staat heel makkelijk ik het leven, ik heb nog wel eens de neiging om te piekeren.


Dat is typisch zo’n verschil waarin we elkaar goed aanvullen. Ik stimuleer hem, hij stelt mij gerust. Als je kijkt naar de meest voorkomende redenen waarom mensen afstand van elkaar nemen , dan zie je een aantal patronen.


Deze zijn goed bruikbaar om veranderingen door te voeren in je gedrag. Waardoor je automatisch aantrekkelijker wordt voor de ander. De meeste mensen hebben geen idee wat ze aan het doen zijn. Ongemerkt hebben ze hun partner. Maar vooral ik heb het echt enorm moeilijk met de afstand die we van elkaar nemen.


Alleen bij het idee al van wat we allemaal van elkaar moeten missen in een maan kleine banale dingen die kunnen gebeuren die we niet samen kunnen meemaken of die we niet met elkaar kunnen delen. Reden voor het koppel om even afstand te nemen van alles. Zo vertelt een bron die dichtbij Harry en Meghan staat aan CNN. Korte break “De twee willen ergens half november, nadat ze aan alle verplichtingen hebben voldaan, tijd maken voor elkaar en het gezin.


Daarom geven wij je vijf tips om pauze te nemen. Zelfs op de drukste dagen. Besef dat iedereen beter wordt als jij een korte break neemt. Bedenk dat het nemen van pauze iets goeds doet voor jouw werk. Door pauzes te nemen zorg je voor jezelf en daarmee ook voor je patiënten en collega’s.


Skip navigation Sign in. This video is unavailable. Als je vriendje voorstelt om een korte break te nemen , ga er eerlijk met hem over in gesprek en probeer te begrijpen wat hij ECHT wil. Voordat je een definitieve break neemt, neem afstand van. Vertalingen in context van afstand van elkaar uit in Nederlands-Engels van Reverso Context: Ik ben redelijk gevoel afstand van elkaar uit, allemaal nietwaar?


We have been receiving a large volume of requests from your network. To continue with your experience, please fill out the form below.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts