donderdag 20 september 2018

Vvog groene lente

Reeds jaar organiseert de VVOG een animatieproject voor de gemeentelijke groenvoorziening. Demon, schepen te Brugge. Het voorbije jaar heeft u op verschillende manieren kunnen kennismaken met Sint-Niklaas, de stad die alom bekend is voor haar ballonfeesten.


Vvog groene lente

Maar de hoofdstad van het. En ik heb het gevoel dat we in dit verband kunnen spreken van een evolutie in crescendo, met dank ook aan alle deelnemende steden en gemeenten. Het fort is een groene oase te midden van het geĂŻndustrialiseerde landschap in de haven. Fruitbomen, lindebomen, olmen en knotwilgen zorgen voor de nodige zuurstof.


De Antwerpse districten zijn dit jaar keer laureaat. Heel wat Vlaamse steden en gemeenten dienen hier hun nieuwste realisaties in: Verkeersgroen Parken Begraafplaatsen Groen bij gebouwen Groendaken Buurtgroen Omgevingsgroen Plantenperken Pleinen Speelgroen Gemeenschapstuin Groen Lint Landschappelijk groen. Deze keer ging de prijs naar project ‘De Bilk’ in Brugge. De aanleg ervan gebeurde door ‘Al Verde’ uit Lendelede. Welkom op de fotosite van de Vereniging Voor Openbaar Groen vzw.


De beste projecten worden bekroond met een symbolische prijs. Als nevencompetitie kunnen gemeenten meedingen voor de titel ‘Bijenvriendelijkste gemeente’. Alle Vlaamse gemeenten kunnen ieder jaar deelnemen.


Dit jaar gaat de prijs naar project De Bilk in Brugge. District Antwerpen werd tweede laureaat in de. Het district Ekeren werd laureaat in de categorie Waterrobuust groen met het project in de Willebeeklaan. Deze prijs wordt uitgereikt voor groenprojecten waar op een creatieve en ecologische manier wordt omgesprongen met water.


Met deze actie worden openbare bloemen- en groenrealisaties in Vlaanderen in de belangstelling geplaatst en beloond. Die Award wordt elk jaar door VLAM en VVOG uitgereikt aan een openbaargroen-project dat gerealiseerd werd met een opvallende inbreng van een professionele tuinaannemer. Uit meer dan 1inzendingen, heeft de VMM deze projecten beloond omdat ze creatief en doordacht met water omspringen.


VLAM en VVOG het maatschappelijk belang van openbaar groen in de kijker stellen en wijzen op de. De award werd op december uitgereikt op de. De publieksprijs ging naar de Bibvolkstuin in Torhout, een volkstuincomplex bij de bibliotheek. Groene Lente De Groene Lente is het animatieproject (wedstrijd) van de VVOG.


De leden van de VVOG kunnen HIER EXTRA INFORMATIE vinden bij de artikels die verschenen zijn in Groencontact. Groencontact is het tweemaandelijks tijdschrift van de Vereniging voor Openbaar Groen. Via deze titel wordt Hamont-Achel ook afgevaardigd als.


De VVOG organiseert al dertig jaar. En onze twee grote studiedagen waren een schot in de roos met telkens meer dan 1deelnemers. Daarnaast kreeg het ook. Ook het district Hoboken viel in de prijzen.


Dat is een jaarlijkse wedstrijd waarmee de Vereniging voor Openbaar Groen ( VVOG ) lovenswaardige initiatieven voor openbaar groen in de kijker wil plaatsen. De stad kreeg de vlag van Entente Florale overhandigd en vertegenwoordigt Vlaanderen in deze Europese wedstrijd. Mensen stimuleren om te winkelen bij lokale ondernemers, dat is de bedoeling van de campagne Ik koop lokaal bij een winkelier van hier. Lovenswaardige bloemeninitiatieven of nieuwe groenprojecten komen ervoor in. Die vond plaats in Beveren en wordt georganiseerd door de Vereniging Voor Openbaar Groen ( VVOG ). Tijdens deze finale werden de laureaten bekend gemaakt van de wedstrijden ‘ Groene gemeente’, ‘Gemeente in bloei’, ‘Waterrobuust groen’ en.


VVOG ) organiseert deze wedstrijd reeds meer dan jaar. Dat de tuin van WZC Craeyenhof in de prijzen valt, is geen toeval. Beringen - Met de actie ‘ groene lente ’ van de VVOG (Vereniging voor Openbaar Groen) heeft de Beringse groendienst de laatste jaren meerdere prijzen in de wacht gesleept.


Vvog groene lente

Fikstür sayfasında VVOG takımının güncel ve geçmiş sezonlarına ait maç fikstürüne ulaşabilirsiniz. Yapacağınız turnuva seçimine göre, VVOG takımının bu turnuvalarda aldığı sonuçlar önünüze gelecektir. Tercih etmeniz halinde ev sahibi ve deplasman maçlarına ayrıca göz atabilirsiniz. Oranjerie De Groene Parel te Den Helder.


In de categorie Zonder is gezonder heeft de VMM prijzen uitgedeeld aan Antwerpen, Laakdal en Sint-Niklaas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts