woensdag 12 september 2018

Groepsreizen kriskras

Groepsreizen kriskras

KrisKras biedt begeleide jongerenreizen, citytrips, weekends en daguitstappen met respect voor mensen, natuur en cultuur. Kies de reis die bij jou past uit het uitgebreide aanbod van jongerenreizen van KrisKras. KrisKras staat voor duurzame groepsreizen , te gekke weekends en eigenzinnige dagtrips voor 18- tot en met 30-jarigen. We serveren steeds een originele mix van natuur, cultuur, actie en … genieten.


Bekijk hier een aantal sfeerbeelden van onze reizen. Ontdek hier alle jongerenreizen van KrisKras naar Azië. Laat je verleiden door de gastvrijheid en meeslepen door de prachtige cultuur en het rijke verleden. Wilt u onder begeleiding van een (meestal nederlandssprekende) reisleider samen met een leuke groep mensen op vakantie, dan bent u bij Kras aan het goede adres. Kras biedt u voordelige autovakanties, zonvakanties, stedentrips, rondreizen, busreizen en cruises.


Bekijk onze aanbiedingen en boek direct online! Je gezelschap bestaat uit een reisbegeleid(st)er en een groepje leeftijdsgenoten die samen met je op verkenning gaan. Sien kontakinligting en besonderhede oor KrisKras vzw. Begeleide groepsreizen voor jongeren van tot jaar.


Groepsreizen kriskras

Joker Go-26: de speciaalste jongerenreizen Op zoek naar een speciale reis? We selecteerden de opvallendste reizen voor jongeren uit ons aanbod. Opleiding tot reisbegeleider bij KrisKras die groepsreizen organiseert voor jongeren van tot jaar met respect voor mens, cultuur en natuur. African Travels kiest ervoor om juist de kleinere groepsreizen specialist te gebruiken (Absolute Africa, Acacia Africa, African Trails en Drifters) die weet welke reizigers met hen op pad zijn, en waarbij reisleiders al heel lang in dienst zijn en uitstekende reizen verzorgen.


SINGLES ONTMOETEN TIJDENS VAKANTIES. Je hebt zin in om veel te ondernemen, erop uit te trekken, op vakantie te gaan. Maar je vrienden zijn in een andere fase beland als jij: huis kopen, verbouwen, bezig met de kinderen, of het hoeft voor hen allemaal niet meer zo. Zuid India Ontdek betoverend Zuid India. Vertrek op een onvergetelijke ontdekkingsreis.


Zie, voel, proef, hoor en ruik : Uw zintuigen zullen continu geprikkeld worden. Would you like to see how well kras. Come and see the site and domain statistics for kras. Bij sommige aanbieders koop je ‘bouwstenen’ waarmee je je eigen reis kunt samenstellen, bij andere aanbieders koop je een complete reis. Duurzame groepsreizen voor jongeren van tot en met jaar Kriskras.


Naast het paleis van koning Minos in Knossos zijn de Lassithihoogvlakte en de grot van Zeus hierbij twee van de belangrijkste schouwtonelen. Een veelzijdig eiland als Kreta heeft veel meer te bieden dan alleen stadjes, mythologie en natuur. Tijdens onze rondreis op dit wondermooie eilan hebben we verschillende prachtige plekjes ontdekt waar stilte, rust, eenvoud en romantiek troef zijn. Learn about working at Mr.


Join LinkedIn today for free. See who you know at Mr. Bij ons volgde men schoorvoeten maar nu neemt ook in België de belangstelling voor deze manier van reizen toe. In ons land zijn steeds meer en meer reisorganisatoren actief die single reizen voor zowel zomer- als wintervakanties aanbieden. De meeste reiservaringen zijn moeilijk te plannen, maar waar je wél voor kunt zorgen is dat je reis zoveel mogelijk ingrediënten bevat om de unieke herinneringen te maken.


Groepsreizen betekent sámen deze herinneringen creëren en koesteren. Ok ik stond er ergens ook niet voor open blijkbaar. Zoals mijn ex zei, zie dat je deze keer niet meer zo gesloten doet. Ze serveren steeds een originele mix van natuur, cultuur, actie en … genieten. Elk jaar staan er meer dan 1reizen op het programma naar alle windstreken: van Albanië tot Zuid-Afrika, van citytrip tot rondreis of wandelvakantie.


Groepsreizen kriskras

Welkom op Singlereizen. Bent u alleenstaan single of vrijgezel of kan uw partner (even) niet mee op vakantie? Ga dan eens mee met een van onze single reizen! Bij KrisKras reis je niet zomaar om te reizen.


Er zijn groepsreizen over de hele wereld: Azië, Australië, Afrika, Noord en Zuid Amerika. Lekker makkelijk met airport pick up, accommodatie inclusief, een gids die alles regelt en andere jongeren die net als jij alleen op avontuur gaan. KrisKras serveert alleenstaanden telkens een cocktail van natuur, cultuur en actie.


Organisator, animator, bemiddelaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts