dinsdag 18 september 2018

Serviceflats te koop herent

Vind te koop serviceflats. Serviceflats te HERENT. Onmiddellijk beschikbaar. Op die manier gaat Parkhof net iets verder dan de traditionele serviceflats.


Serviceflats te koop herent

De uitgebreide waaier aan extra services en zorgmogelijkheden maakt het immers mogelijk om levenslang te wonen in onze residentie. Personen die te kampen hebben met gezondheidsproblemen kunnen bijvoorbeeld kiezen voor een volledig pakket met zorg op maat. Armonea is de grootste onafhankelijke aanbieder van seniorenzorg en dienstverlening in België. In rusthuizen, serviceflats en service-residenties verspreid over. Onze assistentiewoningen zijn namelijk de perfecte combinatie van aangenaam en veilig wonen en bieden alles wat je nodig hebt om met volle teugen van het leven te genieten.


Verhuur van serviceflats. In Parkhof geniet je van je oude dag op je eigen ritme! U wil een appartement kopen? Deze appartementen beschikken telkens over 2-slaapkamers.


Serviceflats te koop herent

Ruime leefruimte met veel licht. De dienstverlening is facultatief en de bewoner kan dus niet verplicht worden om er gebruik van te maken. Op Zimmo vind je het ruimste en meest volledige aanbod. Geen twijfel mogelijk dat dit verstandiger is dan investeren in een kinderdagverblijf bijvoorbeeld (wegens het gebrek aan massaal veel nieuwe geboortes in vergelijking met vroeger). Bekijk alle vastgoedzoekertjes op één website.


Condoleren en rouwbrieven Pues. Grond te koop, dit perceel bouwgrond zonder of met bouwverplichting van 6m² is te koop voor een alleenstaande woning. Wil je een appartement, huis, kantoor, grond of parking kopen? De woning beschikt over een zeer logische indeling.


We komen binnen in een ruime inkomhal met open trap. Handelspand te koop Mechelsesteenweg 713. Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.


In de vijftiende eeuw stond hier het pachthof van de priorij Sint-Ursula in de Halvestraat in Leuven, genaamd het Hof ter Halvestraet of Hof ten Biloke. Woning met slaapkamers Bewoonbare oppervlakte: 3m². Er is, voor zover beken geen totaaloverzicht van alle serviceflats in Nederland.


Je kan deze villa nog volledig afwerken naar je eigen stijl. Deze Villa beschikt over drie slaapkamers, twee badkamers en een flex bureauruimte. Herent , Mechelsesteenweg 71 ref. Te voet, met de fiets, bus of auto: het centrum van Boortmeerbeek is altijd binnen handbereik.


Om even te flaneren, een activiteit mee te pikken of de wekelijkse markt te bezoeken ben je zo ter plaatse. Sowieso kies je uit een veelvoud van wandel- en fietspaden in de ruime omgeving. Deze woonerf staat garant voor aangenaam wonen omringd door groen en speelpleinen. U heeft de keuze uit open en halfopen woningen. Zo heeft u totale vrijheid in keuze van afwerking.


De serviceflats tussen de Dries en de Nieuwstraat in Glabbeek zijn af en staan te koop of te huur. Belangstellenden kregen rondleidingen. Ontdek hier het volledige aanbod aan tweedehands artikelen of plaats zelf een zoekertje! Te koop in Zemst: lichtrijke serviceflats Grote raampartijen voor lichtrijke ruimtes: in Nestor geniet je volop van de zon of de zachte gloed van de maan.


In de lichtrijke assistentiewoning is het altijd fijn thuiskomen. Residentie Céline, een project van appartementen met autostaanplaatsen, fietsenberging etc. Heel aangename, onmiddellijk beschikbare woning met o. Omvattende: Gelijkvloers: Gemeenschappelijke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts