woensdag 26 september 2018

Routeplanner de lijn

Routeplanner de lijn

De snelste weg van punt a naar punt b? Stippel je route uit met de routeplanner van De Lijn. Deze pagina toont uw laatst bekeken lijnen. Suggestions appear when you start typing.


Select a suggestion using the arrow keys. Deze website gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën om je surfervaring te vergemakkelijken en de website te verbeteren. This is a field with suggestions. Gebruik de Routenet routeplanner ook voor het opzoeken locaties, routes en actuele verkeersinformatie.


Nieuw: - m-daypass - m-ticket - bugfixes Specificaties: - Route plannen van A naar B binnen Vlaanderen ( De Lijn , MIVB, NMBS, TEC) - Afstapverwittiging instellen - Route activeren voor begeleiding van vertrek tot aankomstpunt met relevante meldingen over o. Vind de veiligste route. Doorzoek GRATIS kaarten en wegomstandigheden. Plus verkeersinformatie, reistools en meer.


Plan je verplaatsingen met de routeplanner van de lijn. Netplannen West-Vlaanderen Een gedetailleerd overzicht van o. Brugge, Oostende, Kortrijk, Roeselare en heel West-Vlaanderen. Gent netplannen van Oost-Vlaanderen alle info over vervoersbewijzen info over werven en werken die uw lijn kunnen beïnvloeden info over het nachtnet, op 7. Michelin Travel Partner verwerkt uw e-mailadres om uw abonnement op de newsletter ViaMichelin te beheren. U kunt op eender welk moment gebruik maken van de afmeldlink in de newsletter.


Plan met de VAB routeplanner je route door heel België en zelfs de wereld van deur tot deur. De Kusttram is de ideale partner om de kust te ontdekken! Ontdek nu onze routeplanner ! Keyword Research: People who searched routeplanner de lijn also searched. Typical for input on a routeplanner (eg kerkstraat Hasselt or Achter De Kazerne ). On request and when justified we can increase these limits per subscription.


Ons socialmediateam staat elke werkdag voor je klaar van 7-u. Voor heel wat vragen en reisadvies kun. Met deze zoekopdracht vindt u een route overal in België, van uw plaats van vertrek naar uw plaats van aankomst, met de netten van TEC, de MIVB, De Lijn en de NMBS.


Uw punten van vertrek en aankomst kunnen een straat, een gemeente, een openbare plaats, een station of een bus-, trein- of metrohalte zijn. Home Routeplanner Kaart Verkeersinfo Diensten Beste bezoeker, Wij zien dat u een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat u geen advertenties ziet op Routenet. Dit vinden wij jammer, want Routenet. Momenteel is er geen grote hinder op het tram- en busverkeer door verstoringen of vakbondsacties.


Routeplanner de lijn

ANWB Routeplanner - Plan je route, print een routebeschrijving. Kijk dan even bij de veelgestelde vragen of neem contact op via contact en service. Search locations (x,y) by user adress input. Plan je multimodale reis binnen Vlaanderen met deze app van De Lijn.


Koblenz - Mörsdorf Hoe kom je met het openbaaar vervoer het beste van Koblenz naar Mouml;rsdorf? Met deze handige routeplanner kan je makkelijk opvragen hoe je met het openbaar vervoer op je bestemming komt! Antwerpen - Calais wat zijn de dagen dat er bussen gaan va, antwerpen naar wissant ? Oosterbeek - Harderwijk Hoeveel zijn de autokosten van Oosterbeek naar Harderwijk heen en terug? Test de Smart Mobility Planner. De NMBS, De Lijn , TEC en de MIVB lanceren de Smart Mobility Planner.


Routeplanner de lijn

De Lijn waar je gepersonaliseerde reisinformatie kunt krijgen. Je kan in de routeplanner ook een tussenstop inplannen, als je bijvoorbeeld naar het treinstation wilt wandelen, fietsen of rijden en je voor het vervolg van je route de trein pakt. Ook handig: je kan de route vanuit de routeplanner direct printen, zodat je een papieren versie onderweg in de trein of ander openbaar vervoer kan meenemen.


Plan hier al uw routes met uitgebreide routebeschrijvingen en gedetailleerde kaarten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts