woensdag 26 september 2018

De schakel begeleid wonen

Ons doel is om met gerichte persoonlijke begeleiding jou zo zelfstandig mogelijk te maken en deel te laten nemen aan de maatschappij. Bespreek dit dan met je eigen sociale wijkteam, zodat zij kunnen kijken of wij de meest passende Schakel zijn. Voor deze vorm van begeleiding heb je een WMO indicatie nodig.


Niet alleen de medische aspecten maar ook de sociale aspecten vinden wij hierin zeer belangrijk. Via het invullen van het contactformulier kunnen wij deze samen met u bekijken en hier een oplossing voor vinden, zodat u zo lang mogelijk kunt blijven wonen en functioneren op uw vertrouwd adres. Heeft u de weg al gevonden naar zorg die bij u past? De eerste winkel die we bezochten was de schakel en dit was gelijk raak.


Begeleid wonen bij De. Zeer deskundig geholpen, absoluut. Er werd de tijd genomen om ons alles duidelijk te maken. Bedden en meubels, alles daar gekocht. Fijne en gezellige ervaring.


De schakel begeleid wonen

Voor ons volgende nieuwe huis komen wij hier zeker graag terug. Op de Schakel wonen momenteel verschil- lende doelgroepen bij elkaar. De instroom is gericht op jongeren met een (licht)verstandelijke beperking. Bij de Schakel kun je zijn wie je bent en respecteren wij elkaar!


Overdag hebben alle bewoners een dag- besteding zoals school, een activiteiten- centrum of werk. We werken met indicaties voor beschermd wonen vanuit de WMO, indicaties vanuit de (verlengde) jeugdzorg, begeleid wonen en indicaties voor ambulante begeleiding. See More De Schakel Groep BV is feeling fantastic.


De schakel begeleid wonen

Op de eerste verdieping van het Hooghuis bevindt zich het woongedeelte met balkon. Dit betekent dat de jongeren in dit huis (bijna) klaargestoomd zijn voor de derde fase van het Schakel traject en zelfstandig gaan wonen. De jongeren worden op ambulante basis begeleid. Dagbesteding de Schakel bevindt zich in Laverhof, locatie Bekkershuis, in hartje Schijndel. Het terrein is vrij van verkeer.


De Schakel is goed bereikbaar met vervoer, de bus stopt recht voor de deur. In de omgeving vind je verschillende mooie wandelroutes. Reviews Het is een heel goed en betrouwbaar bedrijf. De faciliteiten In de ruime werkplaats zijn vier toiletten aanwezig, waarvan één invalidentoilet.


De schakel begeleid wonen

De locatie beschikt over ruime, eigen parkeergelegenheid. Ook is een verschoonruimte met hoog-laagbed aanwezig. De Kroon Zorg is gewaardeerd op. Het is een veilige woonplek met gezellige huiskamers en voor elke huiskamer een terras. Deze woonlocatie bestaat uit vier woongroepen voor mensen met dementie.


Door dit grote verschil is het een vrij grote stap om door te stromen van beschermd naar begeleid wonen. De complete woninginrichter van de Noordkop met meubelen, slapen, vloeren en raambekleding. De Schakel biedt u een zeer ruime keuze fauteuils aan in diverse modellen, variërend van modern tot klassiek. Wij maken ons sterk voor een sfeervolle presentatie van de meubelen, maar hebben ons tevens gespecialiseerd in een aanbod van onder andere fauteuils waarmee we tegemoet kunnen komen aan de (uitgebreide) wensen van de klant.


Afhankelijk van de aard van uw beperkingen, is behandeling mogelijk bij u thuis, kunt u voor behandeling naar De Schakel komen of kunt u tijdelijk dag en nacht in De Schakel verblijven. Bij ons krijgt u een behandeling op maat, afgestemd op uw situatie. Daarom bespreken we allereerst de beperkingen waar u tegen aan loopt. Woonvormen De Schakels bieden verschillende soorten woningen aan. We hechten veel waarde aan het herstel van het gewone leven en veel leeftijdsgenoten wonen in een studentencomplex.


Dat betekent dat wij vaak de schakel vormen tussen de jongvolwassene en verschillende ketenpartners. Jongeren die begeleid wonen in Den Haag krijgen een vaste begeleider toegewezen. Samen kijken zij hoe het begeleid - wonen -traject eruit komt te zien. Dat is samen werken aan een gelukkiger leven en grip krijgen op alle aspecten van het.


Kan je bijvoorbeeld niet zelfstandig wonen en heb je moeite om de dag door te komen? Dan kan beschermd wonen voor jou een uitkomst zijn. Of wil je graag zelfstandig wonen maar heb je nog een beetje begeleiding nodig hierbij?


Dan is begeleid wonen een optie. De video hierboven laat de woonmodules van Kwintes zien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts