maandag 24 september 2018

Hij is bereid om mee te werken

Ik heb Amir gesproken, maar hij is niet bereid om mee te werken. Print uw gegevens uit de beste quotes en breng het naar de dealer die je het meest bereid om mee te werken. Puigdemont is alvast bereid mee te werken , dat liet hij vandaag weten in een Tweet. Vertalingen in context van bereid om mee te werken in Nederlands-Frans van Reverso Context: Zeker.


Hij is bereid om mee te werken

Steeds bereid om mee te werken met een onderzoek. Zijn marktwaarde is inderdaad miljoen maar het is naïef om te denken dat hij. Ten slotte speelt mee of een opdrachtgever goed verzekerd blijkt te zijn of anders voldoende financiële draagkracht heeft. Als hij de schade zelf moet dragen, zal hij - zeker als het om grotere bedragen gaat- eerder geneigd zijn alles af te houden. We hebben Bruyneel toen uitgenodigd om langs te komen.


Hij zei formeel bereid te zijn om mee te werken aan het onderzoek, maar hij vertoeft vaak in het buitenland en mede daardoor heeft de. De dader van de aanslag van gisteren in Manhattan was een man uit de Centraal-Aziatische republiek Oezbekistan. Dat land is bereid om mee te werken in het onderzoek, maar heeft een erg slechte reputatie inzake mensenrechten.


Hij is bereid om mee te werken

Uitzendbureaus blijken mee te willen werken aan de discriminerende wensen van een opdrachtgever. Dat die opdrachtgever fictief is, dat weet dat uitzendbureau niet. Wat die fictieve werkgever vraagt dat is simpelweg verboden. Hij wil echter kost was kost zijn uitlevering aan de Verenigde Staten vermijden.


Man United is bij bod van miljoen bereid mee te werken aan transfer’. Manchester United wel bereid om te luisteren naar eventuele aanbiedingen. Dat moet de weggebruiker die de stad niet kent, helpen om zo snel mogelijk een parkeerplaats te vinden als hij of zij de Rverlaat. Daar kan hij zijn voertuig. Dat land is onder president Maduro afgegleden en verkeert nu in een diepe politieke en economische crisis.


Hij is bereid om mee te werken

Dagelijks komen er namelijk Venezolaanse vluchtelingen aan. Curaçao zelf is ook gebaat bij een stabiel Venezuela. Ajax is bereid mee te werken aan transfer Luis Orejuela’.


Bij orejuela dachten ze dat hij kon groeien en dat bleek niet zo te zijn. Belgische bond is bereid om mee te werken met Real Madrid’. Als hij echt van zijn vak houdt hoeft hij niet zo lang na te denken en wanneer hij van geld houdt heeft hij nog een reden om.


Ik zit hier echt niet op te wachten. We staan open voor een vertrek en zijn bereid daaraan mee te werken , aldus Hamstra. Hij kijkt haar peinzend aan.


Dat heeft ook te maken met de situatie waarin hij terecht is gekomen nu Kik (Pierie, red.) centraal achterin. Losser bereid mee te werken aan sanitair bij De Poppe. Ze willen daar ook in investeren. Het gaat om putters, een zangvogel uit uit. Jongeman met beperking plaatst advertentie - hij zoekt vrienden en is ‘bereid om euro per uur te betalen’ Het verhaal van Cristian, zoals de Italiaanse krant Resto del Carlino berichtte, heeft ons zo geraakt dat we besloten het met je te delen.


Leaks-oprichter Julian Assange is bereid om mee te werken met de Zweedse autoriteiten. Een andere zorginstelling, Reinaerde uit Utrecht, zegt onderzoek te doen naar mogelijke omkoping. Ik sta voor openheid en ben bereid om met volledige inzet mee te werken aan alle vormen van onafhankelijk onderzoek”, aldus Öztürk. Volgens de Nederlandse krant gaat Ajax in de komende dagen om de tafel met Real Madrid om te praten over een bijzondere deal. Bij wijze van hoge uitzondering zou Overmars Ödegaard voor twee jaar willen huren, Real Madrid is bereid om mee te werken.


Mocht er voor het sluiten van de transferwindow een interessant bod worden gedaan op Vincent Janssen, dan is Tottenham Hotspur bereid om mee te werken aan een vertrek van de spits. De keeper kwam op huurbasis naar Ajax met het oog in Amsterdam weer aan spelen toe te komen na zijn blessure maar zag tijdens zijn revalidatie dat André Onana zijn kans greep. Een goed milieubeleid functioneert alleen als de lidstaten bereid zijn daaraan voor 1 mee te werken. Hij begrijpt de situatie en is bereid om volledig mee te werken. Il comprend la situation et est prêt à. Als zieke werknemer ben je verplicht om mee te werken aan je reïntegratie waar dat mogelijk is.


Tegelijkertijd mag je geen dingen doen doe je herstel in de weg staan. Of jij dus verplicht bent om naar dit gesprek te gaan, hangt daar van af: als het je belemmert in je herstel, moet je niet gaan. Gülen bereid mee te werken aan uitlevering als de VS daartoe besluiten volkskrant. De Turkse geestelijke Fethullah Gülen zou meewerken aan uitlevering aan Turkije indien de Verenigde Staten daartoe zouden besluiten.


Oorspronkelijk waren Abu Dhabi en Bahrein overeengekomen om veel tijd tussen beide races te laten om het meeste te maken van de exposure voor beide Grands Prix. Echter, dit is een noodgeval en in geval van nood moeten we samenwerken. Ik sprak met Bernie en hij was duidelijk.


Die was kort en krachtig. Het is niet onze beslissing. De PvdA is de tweede grootste partij van Nederland geworden en als dat zich vertaalt in het nieuwe kabinet is de PvdA bereid om erin mee te stappen, zo klonk het vastberaden.


In de media wordt al lange tijd gespeculeerd over een deal waarbij een of meerdere spelers van Barcelona naar Parijs zouden verhuizen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts