woensdag 19 september 2018

Namen met betekenis wonder

Artikelen met de tag `Babynamen` - maanden. Jullie kindje is het mooiste wonder dat er bestaat. Niet gek dus, als jullie graag voor een naam met de betekenis ‘ wonder ’ gaan. Goed nieuws, want de keuze is gelukkig reuze.


Namen met betekenis wonder

Bijzondere naam voor een. Het komt echter ook voor dat kinderen worden vernoemt naar iemand in de familie met de toevoeging Jr. De meeste namen en hun betekenis komen in de westerse cultuur uit de godsdienst.


Vaak komt de betekenis van een naam uit het verleden. Over de unieke baby namen. De unieke baby namen is samengesteld door de bezoekers van brabbels. Door een baby naam te bezoeken of beoordelen kun jij hier ook aan mee doen. Heb jij een mening over een naam.


Namen met betekenis wonder

Vind je deze mooi of juist niet, stoer of lief ? Geef dat dan aan bij deze naam. Namen beginnend met een M. Je hebt gezocht op alle namen met hun betekenis welke beginnen met de letter M. Klik op een naam voor meer informatie. Je vindt hier meer dan 30. Ben je in blijde verwachting maar heb je nog geen naam voor de kleine?


Op deze website kun je een naam voor je zoon of dochter vinden met een mooie of een aparte babynamen betekenis. In dit artikel vind je de 1mooiste en meest bijzondere hondennamen voor een reu, inclusief de betekenis van die namen. Welke naam heb jij aan jouw hon. Roepnaam zou Mac kunnen zijn (hoewel dat ook een associatie met de grote gele M oproept). Wie denkt dat de enige namen die met een Q beginnen Quinten, Quintin of Quincy zijn (en nog enkele anderen, klopt), kent Qwin wellicht nog niet.


Betekenis : ‘achtling’. Weet je ook een goede naam voor een hond? Help hondenbezitters mee met het vinden van een naam voor hun nieuwe hond. Sommige namen hebben betekenissen. Wanneer je weet wat de betekenis is, schrijf het dan in een korte uitleg erbij.


De betekenis erbij vermelden is niet verplicht. Jongensnamen en meisjesnamen, compleet overzicht van alle namen met hun betekenis , statistieken, varianten en zoek resultaten. Er werden verschillende definities van wonder gevonden in de woordenlijst.


Andere definities, verklaringen, omschrijvingen of synoniemen kan je zelf toevoegen om zo het woordenboek nog completer te maken. Wat zou het mooi zijn als de wereld een stukje mooier wordt – niet alleen tijdens kerst is dit de leidende gedachte, maar dat zou het hele jaar het uitgangspunt moeten zijn. Bent u opzoek naar originele Indianen namen voor uw kind?


Er werd betekenis van Wonder gevonden in de woordenlijst. Andere namen , definities, verklaringen, omschrijvingen, synoniemen, herkomst of afkomst kan je zelf toevoegen om zo het woordenboek nog completer te maken. Hieronder vind je alle informatie over de baby naam Wonder.


Namen met betekenis wonder

Mijn Basenji pup komt of Kaiko of Kaleo te heten (in het geval van een reutje). Beide zijn Hawaiaanse namen en betekenen resp. Kaiko heeft daarbij ook nog een Japanse betekenis. Dus kind van de (zee)schelp. Maar ze hebben ook iets klassieks en tegelijkertijd iets heel cools over zich.


Dat is meteen ook de reden waarom wij stiekem hun babynamen willen stelen. Dit zijn de mooiste exemplaren voor jouw toekomstige zoon of dochter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts