maandag 20 november 2017

Wat vinden vrouwen aantrekkelijk gedrag

Wat vinden vrouwen aantrekkelijk gedrag

Maar als je dan kijkt naar wat ze doen, dan gaan ze voor de ‘klootzakken’ en ‘bad boys’. Toch is er een methode om aantrekkelijk te zijn voor vrouwen , zonder dat je per sé een klootzak hoeft te zijn, of ‘try hard’ te zijn. In deze blog en video leer ik je precies hoe je het charisma krijgt dat vrouwen zo aantrekkelijk vinden. Dus om nou te zeggen dat er een simpel overzicht is van de dingen die dames leuk vinden , neen.


Maar uit onderzoek blijkt dat er toch wel wat dingen zijn die de meeste van onze hartjes sneller doen kloppen. Nee, we hebben nog niet echt de mannen-code gekraakt of wat mannen aantrekkelijk vinden aan vrouwen. Het mannelijke geslacht en hun eeuwig bizarre gedrag en levenswijze zullen ons altijd perplex laten staan. Hierdoor vinden mannen zorgzaam gedrag een positief kenmerk van vrouwen.


Immers, hoe zorgzamer de dame was, hoe groter de kans dat deze kinderen het overleefden. Je hoeft niet meteen zijn moeder uit te hangen om hem het gevoel te geven dat je zorgzaam bent. Wat vinden vrouwen aantrekkelijk gedrag ? Het is (hopelijk) bekend bij mannen dat voor een vrouw niet alles om uiterlijk draait. Er zijn andere eigenschappen, of zelfs hele kleine dingen, die een vrouw ineens aantrekkelijk kan vinden en waardoor ze als een blok kan vallen voor een man.


Als hij dan met je is, zal hij op je vrouwelijke kanten vallen. Probeer die vrouwelijke kanten van je. Je weet ongetwijfeld wat je vriendinnen en de sociale media vertellen over wat zogenaamd aantrekkelijk is. Maar wat deze twee je vertellen, komt niet altijd overeen met wat MANNEN mooi aan je vinden.


Daarom krijg je in dit artikel wetenschappelijk bewezen tips om de mooiste versie van jezelf te worden. Wat maakt een gezicht van een man mooi, aantrekkelijk en knap? Is aantrekkelijkheid iets waar iedereen hetzelfde over denkt of is het iets persoonlijks? Want alleen dán, weet je precies hoe je een vrouw verleidt én houdt.


Een man met karakter (en dan doelen we niet op geld) die door het leven volwassen is geworden. Eigenschappen als sociale dominantie en leiderschap zijn vele malen belangrijker en dat heeft te maken met het instinct van duizende jaren evolutie. Als we het gaan hebben over wat vrouwen aantrekkelijk vinden en uiteindelijk de doorslaggevende factor is in het besluit of ze bij een man blijven of niet speelt uiterlijk maar een kleine rol. Vrouwen vinden het ongelofelijk aantrekkelijk om erachter te komen dat je nog meer skills hebt dan ze al weet.


Wie niet sterk is moet slim zijn. En wie niet aantrekkelijk is, moet grappig zijn. Humor is het toverwoord als het op de aandacht van vrouwen aankomt.


Want mannen en praten, het blijft voor sommigen een hele kunst. Gelukkig vonden wij waardevolle inside information. Dat is vast en zeker een vraag die jij hebt als je deze pagina hebt gevonden. Mannen hebben misschien dan toch ergens een.


Dan staan vrouwelijkheid en je vrouwelijk gedragen met stip op nummer één. Dit is wat het verschil maakt tussen een muurbloempje en een vrouw die alle aandacht opeist en waar de mannen letterlijk voor in de rij staan. Op Reddit woedt al tijden een heel intelligente discussie over wat mannen onaantrekkelijk vinden terwijl vrouwen zelf denken dat het ze juist wel aantrekkelijk maakt. Zo wordt de aantrekkingskracht van verliefde stellen al tientallen jaren onderzocht zonder eenduidige uitkomst.


Het blijft dus tot dusver een subjectief fenomeen. Bewezen: dit is wat een vrouw zoekt in een man. Er was namelijk niet één studie die een eenduidig antwoord kon geven op de vraag of vrouwen de baard aantrekkelijk vinden. Wat vrouwen aantrekkelijk vinden verschilt ook per vrouw. Mijn vorige vriendin vond gespierde sport school mannen helemaal niet mooi.


Die viel juist op gevoelige jongens. Dus zorg dat je er verzorgd uit ziet en wees gewoon jezelf. Klik hier om een bericht achter te laten reacties, wat vinden mannen aantrekkelijk gedrag. Dat is een vrouw die hem energie geeft in plaats van eentje die zijn energie juist wegzuigt. Gaat het dan alleen maar om seks.


Wat vinden vrouwen aantrekkelijk gedrag

Dat is de grootste angst van mannen: Er zijn minstens compleet niet-fysieke dingen die mannen leuk vinden in vrouwen. Een goed leider op dit niveau luistert en kijkt dus heel goed om uit te vinden wat haar behoeftes zijn en gebruikt die kennis vervolgens om haar te leiden. Een goede leider is dus niet iemand die gewoon lekker doet waar hij zin in heeft. Vrouwen zijn aantrekkelijke wezens voor een man, dat weten we allemaal.


We hebben even gekeken naar dit soort onbewuste dingen over wat mannen aantrekkelijk vinden aan een vrouw en hebben ze. Het is veel belangrijker dat je goed kan versieren dan dat je uiterlijk is afgestemd op alles wat vrouwen willen. Zelfs de meest stoere vent vindt dit een wonderbaarlijk en prachtig iets. Gedrag mannen tijdens zwangerschap.


Zwangere vrouwen kunnen dan wel aantrekkelijk zijn tijdens de zwangerschap, echte engeltjes zijn ze ook niet altijd. Daar is overigens totaal niets mis mee, je hebt het immers best.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts