dinsdag 7 november 2017

Op prijs stellen als of wanneer

Op prijs stellen als of wanneer

Als kán dus meestal in de plaats van indien en wanneer gebruikt worden, maar als er kans op verwarring bestaat, dan liever indien of wanneer. Indien legt meer de nadruk op een voorwaarde dan als. Wanneer legt meer de nadruk op de tijd dan als. Nee, in die betekenis wordt houden aan weleens gebruikt in België, maar het is er geen standaardtaal. In de standaardtaal zijn onder meer prijs stellen op (of: op prijs stellen), eraan hechten en erop staan gangbaar.


Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als ‘op prijs stellen’, met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken. Dutch Voorzitter, ik zou het zeer op prijs stellen als de rapporteur wat dat betreft recht kan worden gedaan en ik bied hierbij dan ook mijn verontschuldigingen aan de heer Speciale aan voor deze omissie. Anders zou ik het op prijs stellen , wanneer u in het huis bent, en op uw kamer blijft. Le reste du temps , je vous prie de bien vouloir garder votre chambre. Ik zou het op prijs stellen als uw mannen mijn kinderen met rust laten.


Formeel verzoek, voorzichtig Wij zouden het zeer op prijs stellen als u ons meer gedetailleerde informatie zou kunnen sturen over. Rijmen op IK ZOU HET OP PRIJS STELLEN WANNEER U HET BE. Neem alles dat je blij maakt goed in je op. Open je ogen voor alles wat je hebt.


Op prijs stellen als of wanneer

Wacht niet nog langer, want morgen is het misschien al te laat. Onthoud ook dat je niet iets hoeft te verliezen om het op prijs te stellen. Je baas zal er misschien niet blij mee zijn als je je een dag ziek meldt, maar hij of zij zal het ook niet op prijs stellen als je de hele dag nutteloos op kantoor rondhangt. Voor jezelf (en voor je werk) is het waarschijnlijk het beste om productief te zijn terwijl je aanwezig bent en om thuis te blijven wanneer je niet productief bent.


Omdat er heel veel verschillende meningen zijn over de vluchtelingen gaan wij in de volgende blogpost vertellen hoe wij over de vluchtelingen denken. Als je hier benieuwd naar bent, houdt onze blog dan in de gaten! We zouden het erg op prijs stellen als jullie onze blog met vrienden en familie zouden willen delen. Er zijn honden die het niet op prijs stellen als je hun nagels wilt knippen. Benader je hond altijd rustig en neem er ruim de tijd voor.


Als je gaat haasten en stressen, zal jouw dier dit aanvoelen en al niet graag mee willen werken. Mocht het knippen van de nagels echt niet lukken, kan je altijd de dierenarts om assistentie vragen. Als ik een hardloopsessie, fietsrit of andere activiteit heb afgerond en ik wil deze op Strava posten, kan ik beslissen hoe die informatie wordt gedeeld.


Ik hoop dat jij ook bewuste keuzes maakt. We stellen feedback op prijs en zijn toegewijd aan de veiligheid en privacy van Strava-sporters. Bedankt dat je bijdraagt aan onze fantastische community. Houdt het nou nooit op , dat getelefoneer van je? Karel, ik wil graag dit rapport afmaken voor de vergadering vanmiddag.


Ik word nogal afgeleid door je telefoongesprekken. Hoor je de reacties van Karel al klinken? Op 1): Ja, kan ik het helpen?


Wat gebeurt er als de inruilwaarde hoger is dan de prijs van mijn nieuwe Tesla? Kan ik een auto inruilen die niet is geregistreerd op mijn naam? Kan Tesla uitschrijving van mijn inruilauto regelen?


De dierenarts kan je helpen om een plan op te stellen , om je te helpen bepalen wanneer het tijd is voor euthanasie. Het kan heel behulpzaam zijn: Het bevat de kennis van de dierenarts over de voortgang van de ziekte van je huisdier ( als die er is) en zal je alert maken op de symptomen die pijn of lijden aanduiden. Wij stellen het op prijs als u een beoordeling achterlaat wanneer u tevreden bent over de Burgernetapp: hoe meer mensen aan Burgernet deelnemen, hoe groter de kans dat een verdacht of een vermist persoon wordt gevonden. Download de Burgernetapp en werk samen met uw gemeente en politie aan de veiligheid in uw buurt.


Vitaal Thuisdialyse is een organisatie die zich richt op conventionele en vernieuwende thuishemodialyse behandelingen in Nederland. De prijs van slechte relaties en mensen die je leegzuigen vergelijken met de prijs van het stellen van je grenzen. Mensen zo moeiteloos mogelijk uitleggen wat ze wel en niet kunnen doen in jouw bijzijn.


Op prijs stellen als of wanneer

Hoe je ermee omgaat als iemand in je intieme cirkel over je grenzen heengaat, zoals je partner of je ouders. Passagiers hoeven ons daarom niet op de hoogte te stellen als zij niet op geboekte vluchten kunnen reizen. Passagiers die hun heenreis niet gebruiken, kunnen hun terugreis wel gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts