dinsdag 7 november 2017

Jouw functie

Jouw functie

Jouw functie Bij bezittelijke voornaamwoorden in de jij-vorm is het altijd jouw. Bij meewerkende voornaamwoorden zoals: ik geef het boek aan jou, komt er geen -w achter. Ook mogelijk de functie of deze functie. De juiste spelling is: Ik heb jou jouw auto zien parkeren.


Jou is een persoonlijk voornaamwoor jouw is een bezittelijk voornaamwoord. Twijfelt u tussen jou en jouw , dan kunt u de vormen het best vervangen door u en uw. Je bewijst je toegevoegde waarde voor ondernemers door ontwikkelingen in het bedrijf en de branche te volgen. Maar ook als er niets is opgenomen over het eenzijdig wijzigen van jouw functie , ben je als werknemer verplicht positief op redelijke voorstellen in te gaan. Star ‘nee’ zeggen doet je zaak geen goed.


Werkgevers en recruiters kijken naar jouw CV en baseren daarop welke functies jij zou kunnen bekleden. Die functies en bijbehorende werkzaamheden staan duidelijk omschreven in functie -boeken en dergelijke. Maar wat als je erg goed bent in jouw functie met uitzondering van dat administratieve deel? Je wordt daar wel op beoordeeld. Dus de eerste vraag aan jouw baas of personeelsmanager is dan: 1) Op basis van welk ‘bewijs’ jouw functie is ingedeeld.


Of er van jouw functie een functiewaarderingsverslag bestaat. Zo niet, of er dan een Referentiefunctie bestaat (met een functiewaarderingsverslag) die zo goed mogelijk lijkt op jouw functie. Al enkele jaren ervaring op de teller? Dan is het misschien het moment om een versnelling hoger te schakelen.


Sowieso wil je graag vast werk en waarschijnlijk wil je na verloop van tijd ook doorgroeien naar een functie met meer verantwoordelijkheden? Misschien kom je er wel achter dat leidinggeven of andere medewerkers coachen jouw roeping is. Schaal loop van 1tot 1punten.


Jouw functie

Dus nu weet je dat de score van jouw functie ergens tussen 1en 1in ligt. Vervolgens moet je eerlijk tegen jezelf zijn en beoordelen of jouw functie hoog of laag in die salarisschaal zou scoren als je die vergelijkt met collega’s waarvan je weet dat die in dezelfde schaal zijn ingedeeld. Your position at the bank gives you access to the schedule.


Jouw profiel: je hebt een masterdiploma in de toegepaste informatica of een master-diploma dat in aanmerking komt voor de salarisschaal A1(zie uitgebreide functiebe-schrijving). Je begeleidt de provinciale afdelingen in hun werking. Vind jouw match met FunctieRuil! Stel je zoekcriteria in voor je ideale nieuwe functie.


Maak kennis en afspraken en ruil van functie. Het hebben van de ideale functie is één van de basiselementen van het ervaren van werkplezier. In deze blog nemen we je hierin mee. Als medewerker communicatie assisteer je de Coördinator van de Alliantie Rookvrije Samenleving.


Je werkt verschillende aspecten van marketing en communicatie van Generatie Rookvrij uit en denkt mee na hoe we deze continu kunnen verbeteren. Het is moeilijk om te ontdekken of je op, onder of boven het gemiddelde zit voor jouw functie. Collega’s praten daar nu eenmaal niet graag over.


Houd gelijkaardige vacatures in het oog, zowel van jouw bedrijf als andere in de sector, om een idee te krijgen. Check zeker het salariskompas, een online tool die je aangeeft wat je waard bent. Het zal wennen zijn je niet meer bij onze wekelijkse overleggen te spreken.


Vooral vanwege onze fijne. Kies in het Boek Functietyperingen het hoofdstuk waar jouw functie bij hoort. Aan de typeringen in het boek zijn letters gegeven (A tot en met H).


De letters verwijzen naar de salarisschalen in de cao. Vergelijk jouw functie met de functietyperingen in het boek. We noemen dit paarsgewijs vergelijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts