vrijdag 10 november 2017

Geld wisselen filipijnen

Al deze coupures zijn gangbaar in de Filipijnen , maar wij raden u aan altijd wat kleine coupures bij de hand te hebben, omdat kleine winkels of taxi’s soms niet voldoende wisselgeld hebben. De wisselkoers voor pinnen bij geldautomaten in Filippijnen, voor betalen in winkels met bankpas of creditcard en de koers voor contant geld wisselen. Met handige wisselkoers-calculator om Filippijnse peso en andere valuta om te rekenen. Helemaal gewend aan het reizen in Europa zonder valuta te moeten omwisselen.


Geld wisselen filipijnen

Bij uw reis naar de Filipijnen zult u dat echter wel moeten doen. Om te beginnen : in de Filipijnen is de Filipijnse peso (PHP) en de Centavo de munteenheid. Hoe kan ik het beste betalen in de Filipijnen ? In de grote steden zijn genoeg pinautomaten.


Je betaalt meestal vaste transactiekosten voor een opname. Vraag na bij je bank hoe veel dit is. Wil je meer geld pinnen, ga dan naar een automaat van HSBC. Daar mag je maximaal 50. De Filipijnse peso is de munteenheid van de Filipijnen.


De afkorting voor de valuta die in het internationale handelsverkeer wordt gebruikt is PHP. Er zijn in de Filipijnen namelijk veel malafide wisselagenten die je zullen proberen op te lichten. Ook al is dat dan soms aan een minder gunstige koers.


Een andere optie is geen cash wisselen , maar gewoon. Naast de Filipijnen Peso wordt de US Dollar goed geaccepteer neem voldoende US Dollars in mixed coupures mee. Wisselmogelijkheden buitenlands geld : Grote steden en toeristische centra, hier kunt u met buitenlands geld terecht bij banken en wisselkantoren.


Geld wisselen filipijnen

Bepaal hoeveel geld u wilt wisselen. Als u wilt, kunt u direct online Filipijnse Peso bestellen via GWK Travelex. Online bestellen is voordeliger. U kunt het geld afhalen op van hun lokale vestigingen maar ook op Schiphol vlak voor uw vertrek. Heeft u nog vreemde valuta over wanneer u terugkeert uit het buitenland?


Buitenlands geld verkopen. Meestal wordt er niets meer met dit buitenlandse geld gedaan bij thuiskomst, vergeet daarom niet op de luchthaven waar u Nederland weer binnenkomt uw buitenlandse geld terug te wisselen naar euro’s bij onze GWK Travelex vestigingen. Verzend online geld naar Filippijnen met WorldRemit.


Ga je binnenkort op reis naar de Filipijnen ? Als je voor je reis naar de Filipijnen geld moet wisselen , kun je dat normaal het beste in het land zelf doen. De munt is herkenbaar aan het teken ₱. De officiĆ«le munteenheid is de Filippijnse peso of piso, welke is onderverdeeld in 1centavos. Check ook ons blog Route Filipijnen (weken) en Route Filipijnen (weken) met handige tips voor je reisroute.


Het eiland staat bekend om zijn schitterende natuur. Stranden en bergketens wisselen elkaar af. In het centrale gedeelte van het land loopt een bergketen zo’n 1. Het is niet moeilijk om aan peso's te komen.


Filipijnse peso wisselen of bestellen? Geld en budget Filipijnen. Naast wisselen kunt u ook Filipijnse peso bestellen in meer dan locaties. Filipijnen gaat bezoeken is het belangrijk dat je enigszins bekent raakt met het omwisselen van geld. Het wisselen van geld gebeurt vaak in een geldwisselkantoor waar ze je een wisselkoers geven voor als je bijvoorbeeld euro’s omwisselt naar Filipijnse peso.


Backpack budget Filipijnen. Eten, drank en busritten zijn ook hier goedkoop, maar andere kostenposten liggen hier een stuk hoger. Op de Filipijnen betaal je met de peso. Deze nationale valuta wordt ook wel afgekort tot PHP.


Een Filipijnse peso staat gelijk aan honderd centavos. Banken rekenen tot kosten bij het versturen van geld naar het buitenland. TransferWise is tot 8x goedkoper.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts