maandag 20 november 2017

Gratis bellen binnen europa

Gratis bellen binnen europa

Zo zouden consumenten niet meer extra hoeven te betalen voor bellen , mobiel internetten of het versturen van een sms vanuit een ander EU-land. Nieuwe regels voor bellen en internetten binnen EU in juni Lekker op je vakantie in de Alpen een foto sturen van het mooie uitzicht of even je moeder bellen dat je na een lange busreis veilig bent. Andere contracten Providers mogen u ook bundels aanbieden zonder roaming of met speciale roamingtarieven die niet onder de EU-regels vallen, bijvoorbeeld voor roamen buiten de EU.


Daarnaast vallen de eerste 1belminuten van Nederland naar andere EU-landen binnen je abonnement. Zo kun je dus meteen je vakantiefoto’s op Instagram zetten of appjes sturen naar je vrienden in Nederland. De kosten voor het gebruik van je mobiel in het buitenland worden binnen de EU gereguleerd door het Europees Parlement en de Raad van Ministers. Zelf bellen binnen de EU kost € per minuut en gebeld worden kostte € 06.


Voor een sms-bericht betaalde je € 07. Voor je mobiele verbruik in de EU-zone betaal je nu geen roamingkosten meer. Een oproep ontvangen in de EU-zone is zelfs gratis ! Heb je een zakelijk abonnement?


Je kunt de tarieven opvragen bij de telecombeheerder binnen je bedrijf. Als je binnen Zone EU blijft, is gebeld worden gewoon gratis. Daarbuiten geldt wel een toeslag voor gebeld worden. Als er extra kosten zijn, betaalt degene die in het buitenland is deze kosten.


Bellen naar landen buiten de EU kan nog steeds voor aanzienlijke kosten zorgen. Hoe dat zit leggen we hier uit. Bellen binnen Europa kost nu evenveel als bellen binnen de landsgrenzen, maar als een van beide partijen echter buiten de EU verblijft, gaan de kosten om te bellen in het buitenland opnieuw de hoogte in. Gelukkig kan je gratis bellen via internet – of erg goedkoop – met tal van apps.


Gratis bellen binnen europa

Het ontvangen van sms was al gratis , maar nu wordt ook het versturen van sms’jes in de gehele EU gratis. Binnen de EU bellen , sms’en en internetten uit je bundel, zonder extra kosten Je bel, sms- en internetbundeltegoed is geldig in de hele EU (zone 1). Je maakt hier automatisch gebruik van. In onderstaande tabel kun je controleren of jouw bestemming in zone ligt. Je betaalt dus geen extra kosten meer als je op reis gaat.


Gebeld worden in de hele EU is gratis. Het bel- en sms-verbruik geven buitenlandse providers binnen uur door aan KPN. Voor bellen , surfen en sms’en betaal je daar dus wel nog een extra roamingbedrag. Kies bijvoorbeeld voor Daily Travel Passport om hoge kosten te vermijden. Je krijgt dan trouwens ook een gratis sms’je als je limiet bijna is bereikt.


Vergelijkbare zoekopdrachten voor gratis bellen europa. Gratis mobiel bellen binnen europa Datum van publicatie: 03. Bijzonder, want Jan Mayen is een vulkanisch eiland tussen Noorwegen en Groenland met heel weinig inwoners, voornamelijk wetenschappers van een navigatie- en weerstation. Ja, je kunt ook bij Teleprofiteren van voordelig internetten, bellen en sms’en binnen de EU vanuit je gebruikelijke prepaid tegoed (m.u.v. betaalde informatie- en servicenummers).


Bellen van Lebara naar andere Nederlandse Lebara nummers binnen Nederland is dagen gratis na de laatste opwaardering. Er geldt een fair use policy van 5. Na de gratis periode gelden de standaard Lebara tarieven voor mobiel bellen. Zeker net de komt van 4G zie je dat de nadruk binnen abonnementen steeds meer op mobiel internet komt te liggen. Het ligt in de verwachting dat belminuten en sms’jes straks geheel verdwijnen.


Thuisblijvers die je opbellen wanneer je op reis bent in Europa , bellen ook aan nationale tarieven. Zij betalen in dit geval dus niet extra voor een oproep omdat jij je elders in Europa bevindt. PayGo-klanten moeten minstens € krediet hebben op hun kaart om te kunnen bellen in het buitenland. Niet cumuleerbaar met Bizz Mobile International.


Met Orange circle (nummers op dezelfde factuur) kan je onderling gratis bellen binnen Europa. SMS naar een Belgisch mobiel nummer is bij elk Orange abonnement gratis binnen Europa. Je kan dus zeggen dat het gebruik van je gsm of mobiel op vakantie gratis wordt.


Een aparte buitenlandbundel heb je niet meer nodig. Wil je vanuit het buitenland bellen met je Belgische simkaart, dan zit je ook nog eens vast aan roamingkosten binnen Europa. Die kosten zorgen ervoor dat als je belt vanuit Spanje of Frankrijk naar een Belgisch nummer, je zowel aan je Belgische als Spaanse of Franse provider moet betalen.


Simyo richt zich voornamelijk op bellen binnen Nederland. Daar heeft onze focus eigenlijk altijd gelegen. Dat is een van de redenen waarom wij in het verleden ook geen buitenlandbundels aanboden.


Zo zijn er ook providers waarbij je goedkoop naar het buitenland kunt bellen. Wat Simyo precies betaalt is een lastige vraag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts