woensdag 8 november 2017

Uitgaan voor 50 plussers

Uitgaan voor 50 plussers

Er is weer genoeg te doen voor de roze -plusser. Kijk ron of laat je inspireren en voeg zelf een activiteit toe aan de kalender. Staat er iets voor je bij? Meld je aan en laat je vrienden weten bij welke activiteit je aanwezig bent. Leuk om nieuwe mensen te leren kennen!


Startpagina met veel info voor plussers 50pluspagina. Welkom bij dé exclusieve dans- en ontmoetingsgelegenheid voor plussers die houden van stijlvol uitgaan in een romantische ambiance. Club Nouvelle is gevestigd op een goed bereikbare locatie in Amstelveen. Er is nu een beurs voor de actieve plusser. Ze hebben de keus uit allerlei verschillende stands en ze kunnen veel informatie krijgen over uitjes en dergelijke voor plussers.


Dansvrienden uit Enschede en wijde omgeving: zaterdag november is 40UP terug in Metropool Enschede! Vier hét dansfeest voor de 40-plusser met ons mee, geniet van de mooiste muziek van de afgelopen jaar en de bijbehorende videoclips en trommel je vriendinnen en vrienden op om samen met jou een. Ontmoet actieve alleenstaande plussers.


Voor het leven of gewoon om wat extra vrienden te maken. Ga samen wandelen, fietsen, golfen of dansen. Via een leuke sportieve activiteit leer je elkaar veel beter kennen.


Het praat gewoon veel beter. Sportpartner werkt al meer dan jaar. De gezelligste bar dancing voor 30. Dansvoorstelling Stijl en salondansen Elke zaterdag avond gezellig dansen swingen en ontmoeten in bar dancing MeetGreet in valkenswaard.


Vul uw e-mailadres in om dit blog te volgen en meldingen van nieuwe berichten per e-mail te ontvangen. Doe mee met andere volgers. Vrije tijd en uitstapjes voor senioren en - plussers. Vind de juiste uitjes voor senioren!


Dansen voor plussers De DJ draait de hele avond gezellige dansmuziek en er wordt ook voor hapjes gezorgd. Alle - plussers zijn van harte welkom. De beste foundation voor de oudere huid is vloeibaar. Eigenlijk geldt dat hoe ouder je wordt hoe minder foundation je moet gebruiken.


Zeker als je een droge huid hebt. Foundation gaat dan al gauw in de rimpels zitten. Wat helpt is om eerst een goede vocht inbrengende crème te gebruiken.


Elke zondag dansen en ontmoeten voor singles vanaf jaar. Uitgaan voor Singles vanaf jaar. De relatie-expert voor -, 60- en 70- plussers. Als actieve -, 60- of 70-plusser lijkt het misschien onbegonnen werk om je droompartner te vinden. Soms staan er wel vijf portiers voor een deur.


Nederland telt zo’n miljoen veertigers, vijftigers en zestigers versus miljoen twintigers. De groep 40- plussers is dus veel groter. Nochtans zijn we er zeker van dat er een markt voor is, leggen de zaakvoerders uit. We mikken op - plussers , maar uiteraard is iedereen welkom.


Op woensdag- en zondagnamiddag kan je hier. Alles is aanwezig om er een mooie avond van te maken. Bij deze party’s gaat het vooral om de leuke dansmuziek en sfeer, lekker kletsen en met als bijkomende factor de kans om een levenspartner te ontmoeten. Op deze datingsites kan men dus mensen ontmoeten van hun eigen leeftijd. Over het algemeen is het gebruik van een datingsite zeer eenvoudig en daardoor voor iedereen toegankelijk.


Uitgaan voor 50 plussers

In het MEI nummer van de OudRoze Agenda hebben wij diverse leuke uitstapjes voor jou op (elektronisch) papier gezet. De datingsite voor plussers ! Hèhè, er is eindelijk een vacaturesite voor - plussers Iedere werkloze van boven de vijftig weet dat werk vinden op deze leeftijd geen sinecure is. Een nieuwe -plus-vacaturebank van ouderenbond ANBO moet hier verandering in brengen.


Voor de koffie en thee zal men wel een kleine bijdrage moeten betalen, eurocent per kop. Maar ook de bar gaat weer vroeg open voor een lekker glas wijn, bier (ook alcoholvrij) en fris, of wordt het toch een advocaatje met slagroom? Ook deze zaken voor de bekende aantrekkelijke prijzen.


Voor een serieuze relatie, sportmaatje of uitgaanspartner. Dating voor actieve - plussers. De kaarten voor het feest waren Euro en dan komt er ook nog de garderobe van per jas bij.


De zaal was niet heel erg groot, wij hadden hem zelf groter verwacht, zeker omdat wij het idee hadden dat er rond de 5man verwacht waren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts