donderdag 23 november 2017

Anonieme nummers blokkeren iphone

Anonieme nummers en bellers blokkeren. Helaas is het een ander verhaal als je anoniem gebeld wordt. Je kunt in dit geval niet terugbellen en zo’n nummer is ook niet te blokkeren. Er zijn wel apps waarmee het moet kunnen, alleen zijn die vrij dubieus.


Er is echter een workaround. Zo kun je jouw telefoon op ‘Niet storen’ zetten. Het is haast niet mogelijk om anonieme nummers te blokkeren in je toestel. De volgende informatie kwam ik tegen op deze website: Er zijn wat apps waarmee je anonieme nummers zou kunnen blokkeren , alleen zijn die vrij dubieus.


Want voor ons is het geen optie om onbekende bellers te blokkeren. Mijn man is zzper en we worden regelmatig door onbekende nummers gebeld en dat blijken dan potentiële nieuwe klanten. Daarnaast wordt hij letterlijk “gestoord” van en door anonieme nummers. Goede voorbeelden zijn bijvoorbeeld de app Call Bliss of de app CIA. Om een telefoonnummer te blokkeren moet deze niet aanwezig zijn in je contacten en kun je dus op basis van het nummer deze blokkeren.


Anonieme nummers blokkeren iphone

Gelukkig kun je op deze manier wel de irritante bellers uit vreemde landen blokkeren. Dat blokkeren van anonieme nummers doe ik op mijn huistelefoon, een Siemens Gigaset SL910H verbonden via een Siemens Gigaset N300A IP. Zo heb je er een stuk minder last van. Voeg vervolgens nieuw contact toe en bij naam plak je de tekst. Geen verder info of nummers invoeren.


Vervolgens deze contact blokkeren en klaar. Als je wordt gebeld door anonieme nummers , is dat erg vervelend. Vaak gaat het om bedrijven die iets willen verkopen, of personen die zich niet kenbaar willen maken. Gelukkig zijn er een paar manieren om direct af te rekenen met anonieme telefoontjes. Op je eigen telefoon nummers blokkeren is natuurlijk individueel, maar als je het blokkeert via Truecaller, help je er iedereen mee.


De anderen helpen jou dus ook. Truecaller blokkeerde het niet, maar gaf een rode melding bij de beller dat het spam zou zijn: niet opnemen, daarna blokkeren. Hoe kan ik anonieme nummers blokkeren ? Registratie op het bel-me-niet register houdt niet alles tegen.


Ik wil graag alleen telefoontjes kunnen ontvangen van bellers waarvan ik het nummer kan zien. Hopelijk komt Apple ooit eens met een update hiervoor. Vraag naar de mogelijkheden met betrekking tot het blokkeren van nummers. Veel van dit soort diensten kosten maar een paar euro per maand en worden per maand gefactureer maar de opties variëren per provider. Niet alle diensten geven je de mogelijkheid onbekende nummers te blokkeren , bij sommige kun je alleen bekende nummers blokkeren.


Last van opdringerige bellers? Op de meeste telefoons kun je nummers blokkeren , en er zijn speciale apps voor het weren van anonieme nummers en spamtelefoontjes. Neem contact op met je provider en dien een verzoek in om een nummer te blokkeren. Bij de meeste providers kun je veel nummers laten blokkeren als je dat wilt. Als we naar onze eigen ervaringen kijken, zit je in negen van de tien gevallen niet te wachten op mensen die je met een anoniem nummer proberen te bereiken.


Vaak zijn het reclamebedrijven die je iets aan willen smeren, of een poging tot phishing doen. Zolang je iOS of nieuwer hebt geïnstalleerd op. Wij kunnen helaas ook niet alle anonieme oproepen voor je blokkeren. In de app store staan verschillende apps die anonieme oproepen kunnen blokkeren. Een andere optie is het formulier omtrent lastig gevallen worden in vullen.


We proberen het nummer van de plager te achterhalen. Dan kunnen we alleen alle oproepen van anonieme nummers blokkeren. Opgelet: je krijgt dan geen oproepen meer van bedrijven die met een telefooncentrale werken, zoals je ziekenfonds, je elektriciteitsleverancier of andere handige diensten.


U kunt ook iMessages van onbekende afzenders filteren en iMessages rapporteren die eruitzien als spam of reclame. Een bepaald privénummer is niet te blokkeren , met Blacklist Plus uit de PlayStore kan je wel ALLE anonieme nummers blokkeren , of je dat wilt. Als je echt veel overlast hebt is het te overwegen een ander nummer aan te vragen.


Anonieme nummers blokkeren iphone

De app kan eenvoudig oproepen en boodschappen van ongewenste, private (verborgen, anonieme ) of onbekende nummers blokkeren. Vooral wanneer de persoon niet spreekt of direct ophangt kan dit een onbehaaglijk gevoel geven. Wanneer je het idee hebt dat je door een anonieme beller gestalkt wordt kan het zelfs als bedreigend. Door jezelf aan te melden voor het bel-me-niet-register kun je voorkomen dat marketingbedrijven je lastigvallen.


Word je toch nog veel gebel dan kun je het nummer nog via je provider blokkeren. De enige manier dat je dit kunt bereiken is door dat nummer al bij het netwerk te blokkeren. Telefoonnummers blokkeren op. Hiervoor moet je naar je provider gaan. Zonder goede reden (stalking e.d.) zullen ze het niet voor je doen.


Een onbekend of afgeschermd telefoonnummer is moeilijker te blokkeren. Onbekende telefoonnummers blokkeren. Daarbij blokkeer je alle onbekende telefoonnummers, wat soms ook overheidsinstanties of andere bedrijven kunnen zijn. Als je toch dergelijke nummers wilt blokkeren , installeer dan de gratis Mr.


Een onbekend telefoonnummer is wat moeilijker te blokkeren , omdat je dan alle onbekende nummers blokkeert. Number kun je dat alsnog doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts