woensdag 10 mei 2017

Stoere meiden namen 2018

Het is bewust een heel gevarieerd lijstje, want als één ding duidelijk is geworden is het wel dat mensen het er absoluut niet over eens zijn wat een ‘ stoere naam. Bijna duizend stoere namen voor meiden. Van Mila tot Noa, van Bente tot Elin en van Maud tot Sam. De gecategoriseerde namen helpen je goed op weg bij het kiezen van de leuke, betekenisvolle of juist stoere naam.


Stoere meiden namen 2018

Maak gebruik van onderstaand menu om snel de perfecte naam voor je hond te vinden! Als je het écht goed wilt doen kijk dan ook eens naar deze leuke hondennamen boekjes. Uiteraard is deze lijst pure speculatie, maar het kan zeker dienen als inspiratiebron moest je nog op zoek zijn naar een originele naam voor je toekomstige dochter. Schrijf je ook in voor onze wekelijkse mailing met ideeën voor namen ! Sign in to like videos, comment, and subscribe.


Deze naam is maar liefst 4keer gegeven. Emma, de ‘winnaar’ van vorig jaar, staat op plaats twee, gevolgd door Sophie , Tess en Zoë. De leukste, hippe en meest bijzondere babynamen voor meisjes die wij zijn tegengekomen in de bestellingen van onze geboortekaartjes over de laatste jaar, vind je in deze namenlijst.


Een leuke inspiratiebron als je zwanger bent. De populairste Engelse jongensnamen vind je hier. Wat vind jij van Engelse namen in Nederland? En welke Engelse naam is jouw favoriet? Je ziet vooral veel ‘ stoere ’ babynamen, zowel voor jongens als voor meisjes.


Een stoere naam is doorgaans kort en heeft ‘harde’ klanken. Denk hierbij aan Jaxx, Mats, Yassin en Otis. Ook voor meisjes kom je steeds vaker stoere namen tegen.


Daar rolde een lijst uit met de populairste namen voor. Zo staan de namen Emma en Sophia allebei in onze top (Sophia als Sophie), net zoals in de top Amerikaanse babynamen. Ook staat Eva bij ons op wat erg lijkt op het Amerikaanse Ava. Van de populairste Amerikaanse jongensnamen vinden we Lucas en Noah ook terug in onze top en staat Liam in onze top (plek 11).


Naamwijzer sloten een samenwerking en registreren op welke voornamen het meeste wordt gezocht. Er zijn zoveel korte en stoere jongensnamen! Wij bekeken de populairste namen en zetten 1korte jongensnamen met lettergreep op een rijtje! De meeste korte jongensnamen hebben letters of letters. Verwachten jullie een meisje en zijn jullie op zoek naar unieke, aparte, stoere of lieve naam voor een dochter?


Stoere meiden namen 2018

Wij hebben de leukste namen die wij hebben tegen zijn gekomen voor je op een rijtje gezet. Hollandse jongensnamen. Na de meisjes, kunnen de jongens natuurlijk niet achterblijven. Want wat je van ver haalt, is uiteindelijk nooit zo lekker als wat de boer niet kent, toch? Veel namen zijn ook in Nederland beken maar er staan ook typisch Amerikaanse namen tussen.


Wij zetten de namen voor jou op een rijtje. Olivia is natuurlijk een naam die ook in Europa enorm populair is. Maar namen als Aurora of Penelope zijn in Nederland toch minder geliefd. Artikelen met de tag `Babynamen` - maanden. Wij verzamelden korte, krachtige en stoere meisjesnamen voor eigenwijze dametjes!


Stoere meiden namen 2018

Pen en papier bij de hand? Op zoek naar een jongensnaam? Stoere korte meiden namen zalando gift card Liselot liv liz liza lizzy lobke loïs. We zien ook hier veel stoere , korte namen. Verder valt op dat Engelse namen met een P het blijkbaar goed doen: Poppy en Pippa zijn schattige namen , die door de harde P-klank toch een stoer randje meekrijgen.


Als de lijst met namen te lang is, gebruik dan ons uitgebreid zoekformulier om meer filters te kunnen gebruiken. Zoek hieronder de mooiste scandinavische namen voor een meisje. Klik op de meisjesnaam voor meer informatie, de populariteit van de naam en reacties van anderen over deze scandinavische meisjesnaam. De Sociale Verzekeringsbank presenteert vandaag de lijst van de meest populaire kindernamen van het afgelopen jaar. Voor meisjes was dat Emma.


Grote en kleine verschillen Emma staat met haar 7keer duidelijk op nummer 1. Ben jij op zoek naar een kindernaam en kun je wel wat inspiratie gebruiken? Dit zijn de leukste katten namen. Om de privacy te kunnen waarborgen komen alle genoemde namen minimaal keer voor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts