vrijdag 12 mei 2017

Rommelmarkt rijmenam 2019

Rommelmarkt rijmenam 2019

Elke dinsdag van de maand. Parking voor de deur en vlakbij. Men kan er genieten van lekkere broodjes,verse soep,hot-dog en gebak. Deelnemen of een bezoek brengen is volledig gratis!


Smakelijk RijmenaMmmm’. Doe mee met de stempelactie en wie weet ben je erbij. Zie hier een nieuw lijstje van winnaars!


Van deelnemers aan de rommelmarkt verwachten we dat ze het Nederlandstalige karakter van onze stad respecteren. Alle communicatie met de marktleider verloopt in het Nederlands. De marktleider wijst de standplaatsen de dag zelf toe in volgorde van aanbieden.


Er kan niet vooraf ingeschreven of gereserveerd worden. Op deze website kunt u de avond voordien adressen downloaden en een link vinden naar het stratenplan. Verenigingen en handelaars van Bonheiden- Rijmenam dienen eveneens vooraf in te schrijven door storting van € (ongeacht het aantal meter) en krijgen na aanwezigheid op de markt het inschrijvingsgeld nadien teruggestort.


Zondag april (van 10u-17u) stellen we de deuren van ons sfeervol magazijn weer open. Hier vind je de mooiste antiek en brocante. Hou jij ook zo van nostalgie en gezelligheid en word jij ook zo gecharmeerd van de patine van oude snuisterijen en hebbedingjes, laat je dan zeker door ons verrassen! Vind leuke vintage tweedehands producten op een gezellige brocante braderie. Bezoeke rommelmarktvandaag.


Antwerp Expo - Antwerpen. Kaarten kosten 2 3 en euro. Vroegboekkorting tot en met 28. Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van euro per ticket aangerekend.


Via onze werking bouwen we een brug tussen de onze handelaars, hun klanten en het gemeentebestuur. Rijmenam Explosief is een middenstandsvereniging voor en door handelaars in Rijmenam. Onze activiteiten staan borg voor een flinke dosis plezier, een stevige scheut gezelligheid en zijn meestal voorzien van een bourgondische afwerking. Create a website or blog at WordPress.


Rommelmarkt rijmenam 2019

Op zaterdagavond komt een 100-koppig vrouwenorkest hun muzikale talent tentoon stellen. Zondag worden 1genodigden verwacht voor een exclusieve VIP-brunch en zal de kermis op volle toeren draaien. Last but not least is het maandag november de traditionele jaarmarkt met afsluitend vuurwerk! Man, man, man, Rijmenam leeft! Deze rommelmarkt bezoeken?


Spreek gezellig af met anderen. Myriam Thas is de bezieler van Clay on Wheels. Na een opleiding aan het Instituut voor Kunst en Ambacht te Mechelen onder leiding van Bruno Vermeiren en diverse stages in België en Frankrijk is zij gestart met een eigen keramiekatelier te Rijmenam.


Medidijle Rijmenam in Rijmenam , reviews by real people. Yelp is a fun and easy way to fin recommend and talk about what’s great and not so great in Rijmenam and beyond. Ter info ivm de Walkersavond vrijdag februari (brug over de Dijle naar Rijmenam onderbroken ) Net voor je Rijmenam binnen rijd komende van Haacht of Boortmeerbeek is er links een parkeerplaats voorzien, hou er wel rekening mee dat dit nog 7meter stappen is tot bij Café De Zwaan in Rijmenam waar de Walkersavond door gaat.


Het slechte weer stak echter stokken in de wielen. Vind een rommelmarkt , bazaar, garageverkoop of vlooienmarkt in uw buurt. Of voeg gratis uw rommelmarkt toe voor extra publiciteit. Ieder jaar word zoals de traditie het wil een buurtfeest en rommelmarkt georganiseerd in het Klein-Begijnhof, de Heembeemd en het Groot-Begijnhof te Mechelen.


Rommelmarkt rijmenam 2019

Vanaf s’morgens kan je snuisteren en zoeken tussen de aangeboden artikelen. Rommelmarkt der Begijnhoven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts