maandag 22 mei 2017

Gsm nummer blokkeren orange

Wanneer je ons contacteert om je simkaart te blokkeren , kunnen we ook je toestel blokkeren. Als je een aangifte doet bij de politie, blokkeren ze je toestel gewoonlijk niet. Bezorg ons het serienummer of IMEI- nummer van je toestel en wij doen het nodige om te vermijden dat iemand ongewenst je gsm of tablet gebruikt. Contacteer ons om te weten of de instellingen van je gsm je toelaten om verdachte nummers te blokkeren. Je kan ook een kijkje nemen op onze online configuratietool.


Daarvoor kan je terecht in je dichtstbijzijnde Orange -shop. Mijn gsm is gestolen (of verloren) Om u snel terug op weg te helpen, hebben we hieronder een kort stappenplan neergeschreven zodat je hopelijk snel terug mobiel bent! Het belangrijkste is dat u uw simkaart laat blokkeren en aangifte doet bij de politie in geval van diefstal. Een nummer dat jou reeds eerder belde blokkeren. Tik op het pictogram van het telefoontje en selecteer Recent onderaan het venster.


Hiermee open je het logboek. Zoek het nummer dat je wilt blokkeren. Scrol naar onder en naar boven om het nummer te vinden. Of bent u uw gsm kwijt? Laat zo snel mogelijk uw simkaart en gsm blokkeren.


Gsm nummer blokkeren orange

Daarna kunt u gratis een nieuwe simkaart afhalen in een verkooppunt. Houd het serienummer van uw toestel bij de hand (Waar kunt u het serienummer van uw gsm terugvinden?). Het bellen zal waarschijnlijk vanzelf stoppen als de beller door heeft dat het een verkeerd nummer is. Misschien kan je een SMS sturen met de melding wrong number als het blijft duren. Om Orange het nummer te laten blokkeren zal je waarschijnlijk een klacht moeten indienen dus dat is niet echt een optie.


Het is niet mogelijk om een nummer te blokkeren op ons netwerk. Via de instellingen op uw apparaat kan u daarentegen wel contactpersonen blokkeren. De procedure daarvoor hangt af van het toestel dat u hebt. Word je heel vaak gebeld door een bepaald nummer , van een verkoopdienst of iets anders? Wil je dat deze ongewenste telefoontjes en berichtjes stoppen?


Blokkeer uw gestolen of verloren GSM bij Mobistar. Mobistar blokkeert uw GSM onmiddellijk, zelfs als die momenteel verbonden is met een ander netwerk dan BASE. Selecteer het gsm - nummer. Klik onderaan op Simkaart (de) blokkeren. Je komt dan op Mijn Telenet.


Kies opnieuw Simkaart blokkeren. Tip: kan je niet online of telefonisch blokkeren ? Ga dan langs in een van onze winkels. Zoeken op nummer (eigenaar van een telefoonnummer zoeken) 4. Telefoonnummer opzoeken (vaste telefoon) 3. Stalking via de telefoon stopzetten. Een telefoonnummer blokkeren. Hoe omgaan met ongewenste oproepen van.


Beschikbaar in kleuren. Je hebt wel een andere computer of iOS-apparaat nodig om hiervan gebruik te maken, en bovendien werkt deze functie enkel wanneer je gsm aan staat en verbonden is met het internet. Telemarketeers, politieke partijen en andere onwelkome telefoongasten kunnen zeer storend zijn door hun slecht getimede telefoontjes.


Als je af wilt komen van deze telefoontjes, dan zijn er verschillende. Ik dacht ook dat het via gerechtelijke weg mogelijk was een nummer te laten blokkeren , maar dan gebruikt die ex gewoon een nieuwe prepaid en komt zo kan je bezig blijven met nummers te laten blokkeren. Redelijk logisch dus dat ze hier niet zomaar op in gaan.


Met alle manieren waarop mensen tegenwoordig met elkaar verbonden zijn, lijkt het beschermen van de eigen privacy steeds moeilijker te worden. Gelukkig kunnen Android-gebruikers controleren wie wel en wie. Oproepen blokkeren Met deze netwerkdienst kunt u inkomende en uitgaande oproepen beperken. Voor deze functie hebt u het blokkeerwachtwoord nodig dat u van uw netwerkexploitant krijgt.


Bekende telefoontjes blokkeren in Android. Als het een normaal telefoonnummer betreft, moet je het nummer eerst als een contact opslaan en vervolgens in de contactgegevens op de menuknop drukken. Als u een nieuwe gsm of tablet hebt gekocht, dan raden we aan om zo snel mogelijk het serienummer van uw toestel op te zoeken en te noteren.


Gsm nummer blokkeren orange

U hebt deze IMEI-code namelijk nodig om uw gsm te kunnen identificeren en blokkeren in geval van diefstal of verlies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts