dinsdag 30 mei 2017

Serviceflat kopen mechelen

Vind serviceflat kopen. In onze serviceflat s kiest u zelf wat u nodig hebt en welke zorg u wenst. Op zoek naar een rusthuis of serviceflat ? Een appartement dat volledig is ingericht om zowel nu te genieten als eventueel later wanneer u ouder bent. Daarom bouwt Lenico het project Van Hoeystraat (nieuwe naaResidentie Elisabeth).


We hebben koopwoningen voor je zoekopdracht serviceflat mechelen , met prijzen vanaf € 179. Meer info over mechelen Na het selecteren van een stadsnaam krijg je een lijst van alle service flat te koop. Hierdoor kan je genieten van huurinkomsten én kan je genieten van de eventuele meerwaarde bij verkoop in de toekomst. Ontdek en beleef het Hof van Villers. De leeftijdsgrens is wettelijk vastgesteld op jaar.


Longaevitas is ook erkend door het Ministerie van Welzijn en ouderenzorg van de Vlaamse Overheid. Dit betekent dat onze organisatie onder toezicht staat. De serviceflat is een ideale woonvorm voor mensen die zich niet meer veilig voelen of graag in het gezelschap zijn van leeftijdsgenoten. Als je er (op lange termijn) zelf in kan wonen, is dat uiteraard een pluspunt. Wie zich (nog) niet geroepen voelt om zelf in een serviceflat te wonen, kan deze in afwachting dus netjes verhuren.


Vooral serviceflats gelegen op een gunstige ligging en met voldoende voorzieningen in de buurt, kunnen een interessante belegging zijn. Zorgwonen omringd met leeftijdsgenoten. Bezoek onze serviceflat s! Thuis in Boortmeerbeek. Om even te flaneren, een activiteit mee te pikken of de wekelijkse markt te bezoeken ben je zo ter plaatse. Te voet, met de fiets, bus of auto: het centrum van Boortmeerbeek is altijd binnen handbereik.


Eigendom of financieel recht? Een assistentiewoning (ook wel ‘ serviceflat ’ genoemd) is een plaats waar senioren volledig zelfstandig kunnen wonen. De woning is speciaal aangepast om extra veilig te zijn.


Er zijn ook nog andere zaken waar u op moet letten als u een assistentiewoning uitkiest. In Knack Plus Magazine wordt aangegeven dat je best rekening houdt met kosten rond de €150voor de aankoop van een serviceflat. Lees meer: Het kopen van een serviceflat – investeren in de vergrijzing. Wat je voor dat bedrag krijgt is een moderne en volledig afgewerkte flat die óók tijdens de koop qua onderhoud wordt verzorgd. Met de pdf bestand checklist voor het huren of kopen van een assistentiewoning (kB) ziet u niets over het hoofd bij een bezoek aan een assistentiewoning.


U evalueert of een woning aan uw wensen voldoet en stelt zo de juiste vragen. Wordt uw huis stilaan te groot? Zoekt u meer sociaal contact? Bent u op zoek naar een mooi en ruim verblijf in alle veiligheid en comfort, met garantie op nabije zorg als die nodig is? Wilt u uw kinderen ontlasten?


De Dorian Groep gaat een nieuw woonzorgcentrum bouwen met vijftien assistentiewoningen aan de Brusselsesteenweg. Iets verderop in Guldendal bouwt. Bij elk huis vind je ook buurtinfo en de gem. Huur de serviceflat van uw keuze. Mechelen -Zuid krijgt een flinke woonzorginjectie.


Niet iedereen wil of kan een serviceflat kopen. Daarom blijven we ook op nieuwbouwlocaties flats te huur aanbieden. U sluit dan een huurcontract af en betaalt maandelijks de huurprijs.


De huurprijs hangt net zoals de koopprijs af van het type flat. Ook de serviceflats in onze bestaande locaties zijn te huur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts