maandag 29 mei 2017

Gsm nummer blokkeren telenet

Ken je wel het nummer , maar weet je niet wie precies achter de ongewenste oproepen zit? Dan kan je klacht indienen bij de Ombudsdienst voor Telecommunicatie. Zij zoeken dan de gegevens van de beller voor jou op. Je neemt nadien best ook nog contact op met de politie.


Selecteer het gsm - nummer. Klik onderaan op Simkaart (de) blokkeren. Je komt dan op Mijn Telenet. Kies opnieuw Simkaart blokkeren.


Tip: kan je niet online of telefonisch blokkeren ? Ga dan langs in een van onze winkels. Bij de instellingen op mijn telenet heb je blijkbaar verschillende instelmogelijkheden om uitgaande telefoontjes te blokkeren (ik vermoe en dit is mijn eigen mening, dat dit geïmplementeerd is nadat ze een proces hierrond verloren hebben want dit is nu niet echt iets wat je zou verwachten van Telenet dat ze zo rekening houden met de klant). Hoe nu in weekend gsm nr laten blokkeren ;. Dit nummer hebben we gebeld met als boodschap terug te bellen tijdens de kantooruren van maandag tot vrijdag van 09. Het is gratis voor uw gsm - nummer , maar u betaalt € 33. Wordt u bedreig gestalkt of gepest?


Gsm nummer blokkeren telenet

Blokkeer het nummer via uw gsm. We helpen je graag verder. Goed om te weten: binnenkort kan je oproepen of sms’en ook in je klantenzone blokkeren. Of bent u uw gsm kwijt? Laat zo snel mogelijk uw simkaart en gsm blokkeren.


Daarna kunt u gratis een nieuwe simkaart afhalen in een verkooppunt. Houd het serienummer van uw toestel bij de hand (Waar kunt u het serienummer van uw gsm terugvinden?). Iedereen kan al eens bedrieglijke telefoontjes krijgen. Heel wat BASE-klanten hebben melding gegeven van ongewenste oproepen van een internationaal nummer dat frauduleus blijkt te zijn. Bellen naar buitenlandse nummers die je niet kent, kan je gsm -factuur de hoogte injagen of een hap uit je belkrediet nemen.


Gsm nummer blokkeren telenet

Het werkt dus perfect, je kan niet elk privé nummer blokkeren en tegelijk een ander privénummer niet natuurlijk. Is er een technische oplossing om zijn nummer te blokkeren , zonder direct naar de politie te moeten gaan. Ze is momenteel klant bij proximus, maar overweegt een overstap naar Telenet (Mobistar).


Als je een telefoonnummer wilt blokkeren , moet je eerst kijken of het een privénummer (onbekend) of normaal nummer is. Een onbekend telefoonnummer is moeilijk te blokkeren. Daarbij blokkeer je alle onbekende telefoonnummers en soms kan daar een nummer tussen zitten die je eigenlijk wel nodig hebt. Contacteer ons om te weten of de instellingen van je gsm je toelaten om verdachte nummers te blokkeren. Je kan ook een kijkje nemen op onze online configuratietool.


Daarvoor kan je terecht in je dichtstbijzijnde Orange-shop. BASE zal onmiddellijk uw GSM blokkeren , zelfs als hij ondertussen met een ander netwerk dan BASE verbonden is. Word je heel vaak gebeld door een bepaald nummer , van een verkoopdienst of iets anders?


Wil je dat deze ongewenste telefoontjes en berichtjes stoppen? Gestolen GSM voortaan makkelijk te blokkeren. Noteer nu al het serie of IMEI- nummer van. Het IMEI (International Mobile.


Equipment Identity)- nummer is het unieke identificatienummer van uw gsm -toestel. Een nummer dat jou reeds eerder belde blokkeren. Tik op het pictogram van het telefoontje en selecteer Recent onderaan het venster.


Hiermee open je het logboek. Zoek het nummer dat je wilt blokkeren. Scrol naar onder en naar boven om het nummer te vinden.


Raadpleeg daarvoor de handleiding van uw toestel of vraag aan uw telefoonprovider wat de mogelijkheden zijn. U kunt ook zelf kiezen of uw gegevens al dan niet vermeld. In je account kan je ook kiezen voor de online check : je kan nummer per nummer checken of deze op de “Bel-Me-Niet-Meer -lijst staat Het “Bel-Me-Niet-Meer-bestand is een txt bestand en bevat enkel telefoonnummer én registratie datum. Bekende telefoontjes blokkeren in Android.


Als het een normaal telefoonnummer betreft, moet je het nummer eerst als een contact opslaan en vervolgens in de contactgegevens op de menuknop drukken. Wanneer je ons contacteert om je simkaart te blokkeren , kunnen we ook je toestel blokkeren. Als je een aangifte doet bij de politie, blokkeren ze je toestel gewoonlijk niet.


Bezorg ons het serienummer of IMEI- nummer van je toestel en wij doen het nodige om te vermijden dat iemand ongewenst je gsm of tablet gebruikt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts