donderdag 11 mei 2017

Jeton gratis parkeren oostende

De stad biedt alle inwoners en tweedeverblijvers een parkeerjeton aan waarmee je gratis minuten kan parkeren in alle betalende zones van Oostende. Wie een tweede jeton wenst, kan voor euro een exemplaar kopen in de parkeerwinkel van Streeteo (Hendrik Serruyslaan 38). Jetons met duidelijke tekenen van slijtage worden kosteloos omgeruild. Personen met een handicap die beschikken over een geldige parkeerkaart kunnen - naast de voorbehouden plaatsen - ook gratis parkeren langs de openbare weg op de plaatsen die normaal betalend zijn.


Jeton gratis parkeren oostende

Hou wel rekening met plaatsen die voorbehouden zijn voor bewonersparkeren, zorgverstrekkers of andere specifieke aanduidingen ter plaatse. Dit geldt ook voor Oostende. Inwoners van Oostende die een auto bezitten, kunnen met een speciale parkeerjeton minuten gratis parkeren in alle zones voor betalend parkeren in Oostende. Wie zijn parkeerjeton kwijt is, kan er bij VINCI Park een nieuwe kopen (kostprijs euro).


Het was een tegemoetkoming na felle kritiek. Oostendenaars kunnen de jeton gebruiken in de automaten en krijgen een gratis ticket voor 15minuten. Onlangs werd het betalend parkeren opnieuw uitgebreid. Vermijd de wachtrij en bestel je jetons voordeliger in een pakket van en ontvang jeton gratis. De waarde van jeton is euro, alle kosten inclusief.


Jeton gratis parkeren oostende

Inruilen kan aan de bar in de foyer van Kursaal Oostende. Gratis parkeren in Oostende. Als je gratis in Oostende wilt parkeren kun je in één van de twee parkings aan de rand van de stad gaan, ofwel parkeren in straten waar het gratis is. De straten waar je niet moet betalen zijn in het groen voorgesteld. Daar geldt er geen tijdsbeperking.


In een aantal wijken van Oostende , vind je deze straten terug. Voor € kun je met de centrumbus vanaf hier naar het centrum. Nood aan frisse lucht na een lange autorit?


Jeton gratis parkeren oostende

Helaas is in het centrumgebied van Oostende betaald parkeren ingevoerd. In Oostende geldt op de meeste plekken zeven dagen per de week betaald parkeren. Locatie: Graaf de Smet de Naeyerlaan en Mercatorlaan. Te voet: op minuten wandel je tot aan het begin van de winkelstraat, de Kapellestraat. Met de bus: om de minuten neemt de centrumbus je mee naar het centrum.


En dat voor slechts euro. Aantal plaatsen: 3Hier kan je er gratis een fiets lenen voor dag. De digitale borden geven weer waar je op het moment van aankomst het best je auto kan parkeren in Oostende. Best kan je dan een betaalparking in Oostende zoeken of de gratis randparking Popzoeken. Alleen in de groene straten is er geen tijdslimiet en is parkeren gratis.


Als je s’ avonds in het centrum van de stand wenst te parkeren, kun je dit van 20u tot 9u doen, zelfs op zondagen. Parkeren Luchthaven Oostende -Brugge heeft drie parkeerzones die de klok rond toegankelijk zijn. Deze parkings bevinden zich enerzijds tegenover het passagiersgebouw (Parking – Front Park) en anderzijds tegenover het technische gebouw (Parking en 3). Indien u in Oostende uw hoofdverblijfplaats hebt, bestaat de mogelijkheid een jeton aan te kopen in de parkeerwinkel aan €per stuk. Wanneer u deze jeton in de parkeerau-tomaat brengt, levert deze u een ticket af dat u recht geeft op 30min.


We houden altijd een parkeerplaats vrij voor één auto per verblijf. We zijn heel blij dat we jullie dit kunnen aanbieden. Een parkeerplaats vinden is namelijk geen evidentie in Oostende.


Bestel op voorhand je jetons voor de foyer in Kursaal Oostende. Let er wel op dat in de zomer of weekends deze parking zo goed als volzet is en een plaatsje vinden enkele minuten kan duren alsook enkele keren rondrijden. Wat zijn de beste hotels met parkeren in Oostende in de buurt van Internationale Luchthaven Oostende -Brugge? Reizigers die in Oostende verbleven in de buurt van Internationale Luchthaven Oostende -Brugge (OST), waren positief over Sunny house at walking distance from the sea , De Strandwandeling en Holiday Home Bel Horizon. Fietshuur hier is mogelijk.


Oosteroever - Ankerstraat (t.o. Earth Explorer langs de kustbaan). Maria-Hendrikapark - Gr. In grote delen van Oostende geldt betaald parkeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts